"Sēnītes" augšāmcelšanās ideja nerimst; interesentu aicina "likt galvas kopā"

Portāls nra.lv 31.oktobris 2017, 15:54
 
facebook.com/ "Liepkalni"
Jūlija beigās SIA "Liepkalni maiznīca" pārstāvji sociālajā tīklā facebook ievietoja aptauju, kurā skaidroja, vai Latvijas iedzīvotāji būtu ieinteresēts iesaistīties Latvijas padomju laika pērles - restorāna kompleksa "Sēnīte" atjaunošanā.

Uzņēmuma pārstāvji gan atgādina, ka šobrīd šī tiešām ir tikai ideja, kas virmo maiznīcas "Liepkalni" radītāja Dagņa Čākura galvā."Skaidrs, ka no idejas līdz reālai "Sēnītes" augšāmcelšanai, ceļš, kas ejams, ir gana tāls, un nebūt ne tik vienkāršs. Un to, vai tai dzīvē būs lemts piepildīties, rādīs laiks, taču nenoliegsim - jūsu atbalsts mums nozīmē daudz," raksta idejas pārstāvji.

Šodien "Liepkalni" piedāvā kļūt par investoru "Sēnītes" augšāmcelšanai:

"Pirms kāda laika lūdzām jums ņemt dalību aptaujā: "Vai tu pats būtu ieinteresēts piedalīties AKCIJU SABIEDRĪBAS IZVEIDĒ, iegādājoties kaut vienu akciju (100 EUR vērtībā), tādējādi kļūstot par kopējas idejas īpašnieku?".

Guvām fantastisku atsaucību, kas parādīja - kopējas akciju sabiedrības ideja šķiet iespējama, un galvenais - vajadzīga - arī jums! Tomēr nu gribam spert soli uz priekšu. Vēlamies izveidot domubiedru grupu - to cilvēku, kas tiešām ir ieinteresēti piebiedroties akciju sabiedrības izveidē, ņemt REĀLU dalību kopējas idejas realizācijā!

Ja tu esi viens no tiem - pievienojies mūsu izveidotajā domubiedru grupā "Augšāmcelšana" (meklē to tepat pie SIA Liepkalni, maiznīca grupām)! Par tālāko - jau grupas ietvaros!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas