Modes eksperti vienbalsīgi ''kūciņas'' kleitu atzīst par labāko

Portāls nra.lv 25.oktobris 2017, 17:49
 
Publicitātes foto
21. oktobrī, telekanālā RīgaTV 24, bija skatāms “Rīgas stila pavēlnieks” ceturtais raidījums, kurā dalībnieki bija nepatīkami pārsteigti par pavērsienu – strādāt pāros.
Neraugoties uz jauno dizaineru sākotnējo nepatiku pret uzdevumu, modes eksperti: modes mākslinieks Bruno Birmanis, stiliste Žanna Dubska un modes pasākumu režisore Kristīne Rudzinska, bija gandarīti ar rezultātu, uzsverot, ka visu komandu veikums ir apsveicams un teicami izpildīts. Eksperti vienbalsīgi novērtēja Laimas Jurčas un Alda Janševska veikumu kā labāko, īpaši iepriecināja Alda šūtā kleita, kuras forma atgādināja “kūciņu”.

Iepriekšējā raidījumā Kašers dalībniekiem paziņoja negaidītu pavērsienu, - nedēļas uzdevums būs jāveic strādājot pāros, radot kleitas svinīgam pasākumam. Dalībnieki neslēpa nepatiku, skaidrojot, ka tas ir daudz sarežģītāks uzdevums, strādāt pārī ar kādu citu dizaineri, kura estētiskais skatījums atšķiras.

Arī šosezon ikvienam interesentam ir iespēja vērot modes sacensības klātienē. Nāc jau šodien uz RīgaTV 24 studiju pulksten 20:00, Blaumaņa ielā 32, un piedalies raidījuma filmēšanā. Ieeja studijā ir bez maksas, vairāk informācijas meklē “Rīgas stila pavēlnieka” Facebook lapā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas