Divkārša slepkavība: Nogalināts miljardieris ar sievu

Ziņu aģentūra LETA 27.janvāris 2018, 10:12
 
Scanpix
Viens no Kanādas bagātākajiem miljardieriem, farmācijas magnāts Berijs Šermens un viņa sieva Honija ir nogalināti mērķtiecīgā dubultslepkavībā, piektdien apstiprināja Toronto policija pirmajā oficiālajā preses konferencē par Šermenu pāra noslēpumaino nāvi decembrī.

Policija nonāca pie šī secinājuma, izmeklēšanā savācot un analizējot simtiem pierādījumu no pāra privātmājas Toronto un viņu īpašuma ASV Floridas štatā, sacīja vadošā izmeklētāja Sjūzena Gomesa.

75 gadus vecā Šermena un viņa 70 gadus vecās dzīvesbiedres līķi tika atrasti 15.decembrī, pussēdus stāvoklī karājoties siksnās pie baseina margām viņu privātmājā Toronto.

Mirušie bija apģērbti. Policija paziņoja, ka neesot atradusi nekādas pazīmes par ielaušanos viņu mājā.

Scanpix

Izmeklēšanas sākumā policija apsvēra trīs Šermenu pāra nāves versijas - divkāršu pašnāvību, slepkavību un pašnāvību, un divkāršu slepkavību. Pierādījumi vedina izmeklētājus uzskatīt, ka pāris tika noslepkavots.

Šermenu nāves cēlonis bija nožņaugšana. Uz Honijas Šermenas līķa bija pazīmes, kas liecināja par viņas cīnīšanos ar uzbrucējiem.

Policija atteicās apspriest informāciju par iespējamiem aizdomās turamajiem.

Šermenu ģimene drīz pēc policijas preses konferences paziņoja, ka jau no paša sākuma uzskatījusi pāra nāvi par divkāršu slepkavību.

Policija informēja, ka pēc izmeklēšanas pabeigšanas ir nodevusi pāra privātmāju atpakaļ viņu ģimenei, kas ir nolīgusi privātizmeklētājus neatkarīgas izmeklēšanas veikšanai.

Šermens 1973.gadā nodibināja medikamentu ražošanas firmu "Apotex Inc.", laika gaitā pārvēršot to par lielāko kanādiešiem piederošo farmācijas firmu. Miljardieris bija ieguvis darbaholiķa reputāciju, un no viņa baidījās konkurenti, pret kuriem viņš bija simtiem reižu tiesājies.

Šermens bija Kanādas 15.bagātākais cilvēks ar 4,77 miljardu Kanādas dolāru (3,12 miljardu eiro) lielu bagātību.

Firmā "Apotex" ir nodarbināti vairāk nekā 11 000 cilvēku dažādās pasaules valstī

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:34

Jaunākās diskusijas