Sabiedrība pieprasa sodīt neprātīgu jaunieti; policija sniedz savu komentāru

tautaruna.lv 20.marts, 14:28
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Vakar interneta vietnēs parādījās video, kur kāds pārgalvīgs šoferis Tīnūžos "ienesās" ar ātrumu virs 200 kilometriem stundā.

Videomateriālā, kas filmēts no pārkāpēja vadītās automašīnas "Audi" salona, redzams, ka auto, braucot pa ceļu P5 no Pusmuižas puses, īsi pirms Tīnūžiem attīsta ātrumu gandrīz 240 kilometri stundā (km/h) un ceļa zīmei "Apdzīvotas vietas sākums" pabrauc garām ar ātrumu, kas lielāks par 200 km/h.

Tuvojoties apļveida krustojumam, priekšā redzama gan tajā pašā virzienā braucoša kravas automašīna, gan divi pretimbraucoši kravas auto. "Audi" vadītājs bremzē un, par mata tiesu izvairoties no sadursmes, iebrauc apļveida krustojumā pa pretējo braukšanas joslu, un šķērso to pretējā virzienā, pretimbraucošajam auto pabraucot garām pa ceļa nomales kreiso pusi.

Daudzi interneta lietotāji pauž sašutumu par šādu video un aicina policiju atrast un saukt pie atbildības vainīgos, uz ko policija atbild, ka informācija ir nodota attiecīgajai struktūrvienībai un šis gadījums tiks izvērtēts. Likumsargi arī aicina atsaukties notikušā aculieciniekus, zvanot pa tālruni 67 829 185 vai 110.

Komentāros cilvēki norāda automašīnas numurzīmi, tā ka atliek tikai policijai rīkoties. Cilvēki uzskata, ka šāds braukšanas "stils", kā minimums, būtu pelnījis tiesību, ja tādas vispār ir, atņemšanu. Lai jaunieša prāts attīstās līdz līmenim, kāds bija braukšanas ātrums, un tad atkārtoti varētu sēsties pie stūres.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas