Pazaudēja gan mīlu, gan milzu naudu. Vīrietis iekrīt profesionālas krāpnieces nagos

tautaruna.lv 11.marts, 4:30
 
pexels.com
Vīrietis no Lielbritānijas sociālajā medijā "Instagram" iepazinās ar skaistu aziātu izcelsmes sievieti vārdā Mendija Li. Vismaz vīrietim šķita, kā tā sauc sievieti. Viņu mīlas stāsts beidzās pavisam pēkšņi un ne tikai ar salauztu sirdi, bet arī tukšu maciņu, ziņo "Daily Star".

Sieviete, kura uzdevās par Mendiju Li un it kā bija firmas "Estee Lauder" izpilddirektore, izrādījas nekas cits kā vien krāpniece vai krāpnieks.

Britu vīrietis uzticējās internetā iepazītai sievietei, kura viņu pārliecināja ieguldīt visus savus iekrājumus, aptuveni 42 000 ASV dolāru, kriptovalūtu shēmā. Beigu beigās vīrietis ne tikai palika ar salauztu sirdi, bet arī daudz plānāku maku.

Internetā iepazītā sieviete vīrieti pārliecināja ieguldīt savu naudu "Ethereum". "Ethereum" ir otrā lielākā kriptovalūta. Pēcāk, gūstot peļņu, viņa mīla aicināja viņu ieguldīt iegūto naudu citā vietnē.

Vīrietis, neko nenojauzdams, tika ierauts krāpniecības shēmā un pazaudēja visus savus iekrājumus.

Interesanti, ka sākotnēji viņam situācija šķita aizdomīga, viņš vēlējās noskaidrot, vai internetā iepazītā sieviete ir īsta, un pirms naudas ieguldīšanas piedāvāja sievietei sazvanīties video zvanā. Vīrietim par pārsteigumu viņa piekrita. Sarunas laikā vīrietis secināja, ka video redzamā persona ir nedaudz līdzīga fotogrāfijās redzamajai sievietei, tāpēc nosprieda, ka tā nevar būt krāpšanas shēma un viss ir godīgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:21

Jaunākās diskusijas