Dienas "cepiens": Cilvēki šokā par videoreģistratorā piefiksēto uz ceļa

tautaruna.lv 16.novembris 2023, 14:15
 
Pixabay
Pagājušajā gadā ceļu satiksmes negadījumos Latvijā dzīvību zaudēja 115 cilvēki un kopumā pērn reģistrēti 19 152 ceļu satiksmes satiksmes negadījumi.

Jāpiemin, ka bezatbildīgo šoferu skaits ir biedējošs, proti, pērn pamatīgi palielinājies avārijās iesaistīto dzērājšoferu skaits - kopumā 949, un augoša tendence vērojama jau kopš 2020. gada. Arī ar ātruma pārsniegšanu ļoti daudzi šoferi grēko. Un apdzīšana notiek nereti ļoti neapdomīgi un bīstami.

Vēl pirms dažām dienām mediji ziņoja par traģisku avāriju, kur bojā gāja 2 cilvēki, bet ievainoti tika 17. Bet daudzi tāpat turpina braukt ar domu "ar mani jau nu noteikti nekas tāds nenotiks...."

Lielu "cepšanos" vietnē "X" izpelnījies kāds video iemūžināts busiņa šoferis - par mata tiesu izvairoties no frontālas sadursmes.

Ingus: Kamēr nebūs satiksmes blīvumam atbilstošu ceļu un soda neizbēgamības, tikmēr idioti apdraudēs pārējos satiksmes dalībniekus. Izskatās pēc VIA Baltica? Vidēji ceļā no Rīgas līdz Saulkrastiem minimums vismaz 2 tādi idioti purnā izlien.

Juris: Ja pirmā fūre nebrauktu pa nomali, tad varbūt arī buss netiktu garām.

Pēteris: Parr šādi braukšanu busiņa vadītājam pienāktos vismaz 5 gadus palikt bez autovadītāja apliecības + 6 mēnešus pavadīt aiz restotām rūtīm.

Inga: Drausmīga uzvedība uz ceļa!

Kristaps: Šausmas... Diemžēl šādi dārzeņi ir ne viens vien. Uz ceļiem policiju arī nekad neredzu, kas ir ļoti skumji pie tādas braukšanas kultūras, kā pie mums.

Peters: Diemžēl, nav pirmā reize ka divjošļu ceļš pēkšņi pārvēšas par trejjošļu.

LTV ziņo, ka šobrīd uz izmeklēšanas laiku uzņēmums atstādinājis agresīvo autobraucēju. Savukārt Valsts policijā par video redzamo situāciju ir sākta resoriskā pārbaude.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas