Sāpoša ceļa ārstēšanai traumatologs iesaka ieklausīties sevī un piesauc kvantu fiziku

tautaruna.lv 16.novembris 2023, 15:15
 
pixabay.com
Kāds vīrietis nonācis pavisam dīvainā situācijā - devies pie traumatologa, lai saārstētu sāpošu celi, bet saņēmis ezotēriskus padomus.
Ieraksts mikroblogošanas vietnē "X": "Šodien biju respektablā medicīnas iestādē pie ortopēda-traumatologa. Trāpiju uz ārstu, kas mēģināja pārliecināt, ka sāpes papēdī ir no sliktas enerģijas. Atsaucās uz kvantu fiziku, aicināja ieklausīties sevī, piedāvāja homeopātiju. Beigās pats pieteicu sevi uz US izmeklējumu"

Autors turpina: "Es neko sliktu nesaku par nozari, bet šai nozarei nevajadzētu būt vienā plāksnītē ar vārdu "traumatologs". Traumas ir fiziskas, ārējas ietekmes. Tās diagnosticē ar rentgenu, USG, CT vai MRI, nevis ar stāstu par "iekšējām enerģijām". Tām ir citas klīnikas."

Komentētāji atklāj, ka šis nav vienīgais ārsts un nav vienīgais gadījums, kad ārsti iesaka neparastas metodes: "Ir viena dermatoloģe Šarlotes poliklīnikā, kas saka, ka ādas problēmas no tā, ka vecāki nepietiekoši mīl un papildus medikamentiem iesaka lasīt grāmatu "The secret"."

"Es laikam ar pie viņa esmu bijusi. Prasīju kāda iespēja atkārtoties potītes traumai nākotnē un viņš teica, ka to zvaigznes rādīs."

"Es tā biju maksas vizītē pie neirologa un uzzināju, ka man galvassāpes var būt no C19 potes, var būt no sudraba plombām vai no orālās kontracepcijas un vislabāk tās galvassāpes ārstēt ar ēterisko eļļu iemasēšanu galvā un iet vannā ar jūras sāli, nomainīt savu ginekologu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas