Ukrainā atrasta pārpildīta noliktava; iespējams, kāds piesavinājies humāno palīdzību

tautaruna.lv 7.maijs 2023, 2:30
 
Gints Ivuškāns/f64
Ukrainā, Ļvivas apgabalā atklāta kāda noliktava, kurā atrodas 74 tonnas konservu, kā arī dažādas saimniecībā noderīgas lietas, tostarp gultas veļa, segas un bērnu preces.

"Twitter" kontā "GensekNATO" ievietotas fotogrāfijas un ieraksts: "Nelieši! 74 tonnas konservu par 20 miljoniem grivnu (!): Ļvivas apgabalā atrasta noliktava ar nezināmas izcelsmes humāno palīdzību.

Ir atrasta pārtika, bērnu preces, gultas veļa, sadzīves ķīmija, higiēnas preces, apģērbs. 74 tonnas konservu - tikai daļa no humanitārās palīdzības. Šīs kravas piegādei bija nepieciešamas aptuveni 60 kravas automašīnas. Galīgā preču uzskaite vēl nav pabeigta.

Tagad noskaidrots, kā visas šīs preces nonākušas Ukrainas teritorijā, tiek pārbaudīta informācija par iespējamo humānās palīdzības pārdošanu."

Komentētāji ir pārskaitušies: "Kura noliktava? Kas īrē? Kas tur strādā? Kurš sargā? Visus nozieguma līdzdalībniekus sodīt saskaņā ar kara likumiem"

"Tas ir laikā, kad cilvēki kara apstākļos ar saviem spēkiem savāc no frontes zonām evakuētajām internātskolām bērniem pirmās nepieciešamības lietas, kaut kāds ideots nolemj uzdzīvot uz šo bērnu rēķina! Izdzimteņi, vienkārši izdzimteņi!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas