"Sāpe? Skaudība? Kāpēc Latvijā naids pret motociklistiem?"; tviterī liela šūmēšanās

tautaruna.lv 7.maijs 2023, 13:30
 
Oksana Džadana/ F64
Soctīklos aizsākušās plašas vārdu apmaiņas starp motobraucējim un citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

"Palasot pēdējo divu dienu tweetus rodas kliedzoš jautājums- kāpēc Latvijā ir tāds naids pret motociklistiem? Pārkāpums uz dzelzceļa-slikti, nepareizi, sodāmi, bet ar auto tādi nenotiek? Kas jums sāp? Skaudība, ka pašiem nav moču? Sāpe par vasaras “korķiem”, kurus mēs apbraucam?" raksta DS Latvija.

Una: Jo liela daļa no viņiem uzskata, ka CSN uz viņiem neattiecas. Tas pats Zemitānu tilts, pār kuru naktī allaž kāds nesas ar 120 km/h. Tas ir normāli?! Vai dz/c pārbrauktuves šķērsošana pie aizliedzošā signāla un masveidā?

Didzis: Šaurāk skatoties: trakā braukšana. Nešanās uz 120, trakā apdzīšana, skaļie izputēji pilsētā tā, la nevar logu turēt vaļā. Plašāk skatoties: Latvijā ir visu kaŗš pret visiem. Autobraucēji pret motociklistiem pret riteņbraucējiem pret gājējiem ir tikai viena šī kaŗa fronte.

Ginta: Reāli besī tas troksnis, ar to man pietiek, lai heitotu.

VateFamilyBlog: Nu, ja ievērotu noteikumus un etiķeti, nebūtu ne naida, ne skaudības.

Iveta: Vispār jau es regulāri redzu ierakstus par bezatbildīgiem autobraucējiem. Un video arī liek. Kas attiecās uz korķu apbraukšanu, tā arī ir tāda lieta. Cik nav redzēti moči, kuri spraucas starp 2 mašīnu rindām, ko nedrīkst, intervāls nav drošs. Īsi sakot - visi labi. Arī velotāji.

Jau ziņots, ka vietnē "Twitter" plašu rezonansi guvis kāds video, kurā redzams rupjš ceļu satiksmes pārkāpums no motociklistu puses - tiek šķersotas sliedes pie sarkanā gaismas signāla.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:24

Jaunākās diskusijas