Nelaime Rīgā: tiek sadurts vīrietis, mājā izceļas ugunsgrēks

tautaruna.lv 6.decembris 2022, 13:15
 
Kaspars Krafts/F64
Piektdienas, 2. decembra, vakarā daudzdzīvokļu mājā izcēlās plašs ugunsgrēks un bez dzīvesvietas palika vairāki cilvēki. Mājinieki stāsta, ka degušajā dzīvoklī mitinājies vīrietis, kurš sagādājis problēmas jau iepriekš, un, viņuprāt, likumsargiem sen jau bija viņam jāpievērš uzmanība. Klīst runas, ka kaimiņš pirms ugunsgrēka sadurts, vēsta “Degpunktā”.

Mierīgu piektdienas vakaru neizdevās aizvadīt Daugavpils ielas 49. nama iemītniekiem. Darba nedēļas izskaņā nama trešajā stāvā izcēlās plašs ugunsgrēks ar atklātu liesmu. Dega dzīvoklis 40 kvadrātmetru platībā un ceturtā stāva dzīvokļa grīda 10 kvadrātmetru platībā. Ēkā bija izveidojies spēcīgs piedūmojums.

Ugunsdzēsēji ar glābšanas masku palīdzību izglāba 12 cilvēkus, no kuriem seši bija cietuši.

Daugavpils ielas 49. nama iedzīvotāja Mārīte stāsta, ka cietušais vīrietis, viņas kaimiņš, apmēram divas vai trīs dienas pirms ugunsgrēka kāpņutelpā sadurts un nogādāts slimnīcā. Viņu sadūrušas divas sievietes. Nav pirmā reize, kad šajās mājās kas tāds notiek.

Pēc vietējo iedzīvotāju domām, piektdienas notikumi agrāk vai vēlāk bija gaidāmi. Nav pirmā reize, kad namā kas tāds notiek.

"Nu, kas bija, visu laiku šeit brīnišķīgi zināja, ka augšā, trešajā stāvā, ir cilvēks. Viņš divas vai trīs reizes ir sēdējis cietumā. Viņš dzīvoja šeit, tirgoja narkotikas, visi zināja, šeit sēdēja uz loga un lietoja. Policija zināja, visi zināja," pauž vietējā iedzīvotāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:52

Jaunākās diskusijas