Olainē vīrietis cenšas pierādīt, ka bijusī sieva sit abu mazo bērnu; policija nereaģē

tautaruna.lv 30.novembris 2022, 13:15
 
Ādolfs Mārtiņš Krauklis/F64
Kāds četrus gadus vecas meitenes tēvam radušās aizdomas, ka bijusī sieva pret bērnu pacēlusi roku. Kādu dienu vīrietis pamanīja uz meitas pieres zilumu un vērsās ar iesniegumu policijā, taču pagaidām nav pierādījumu, ka trauma gūta mātes vardarbīgas rīcības dēļ, vēsta "Degpunktā".

Vīrietis agrāk bija precēts, taču tagad ar bijušo sievu cīnās tiesā. Vīrietis stāsta, ka viņa mērķis ir nodrošināt komfortablus dzīves apstākļus savai četrus gadus vecajai meitai, taču tēvam ir aizdomas, ka māte pret atvasi izturējusies vardarbīgi. Šā gada 14. maijā Maksims satika bērnu, vadoties pēc vecāku saskarsmes grafika.

Meitai bija traumēta seja, un tēvs centās noskaidrot - kāpēc. Meita sacījusi, ka trauma gūta no koka, turklāt pastaigas laikā ar pašu tēvu. Pēc ilgākas sarunas meita pastāstījusi, ka traumu radījis mātes izdarītais sitiens.

Maksims kopā ar meitu brauca uz slimnīcu. Pēc ārstu apskates abi devās uz policijas iecirkni Olainē. Tur, pēc tēva domām, situāciju neuztvēra nopietni. Izmeklēšana tika uzsākta, taču vīrieša prasības neesot uzklausītas.

Maksims stāsta, ka bērna māte panākusi tuvošanās aizliegumu pret bijušo vīru. Pagaidām nav pierādījumu, ka trauma gūta mātes vardarbīgas rīcības dēļ. Tikmēr tēvam liegta komunikācija ar četrus gadus veco meitu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas