LTV sižets saceļ traci soctīkos

tautaruna.lv 30.novembris 2022, 0:30
 
Pixabay
Mārtiņam Biseniekam ir 29 gadi, par viņu rūpējas mamma, jo jaunais vīrietis ir pilnībā kopjams, vēsta LTV.

Mārtiņa mamma Anita stāsta: "Viņam ir deviņus mēnešus veca cilvēka prāts. Tagad viņš pie sistēmas, visu laiku grib pagriezties. Viņš ir pieskatāms 24/7, nav atstājams ne mirkli."

18.novembra vakarā viņi ar "ātrajiem" tika nogādāti Dobeles slimnīcā. Bet jau nākamajā rītā nodaļas vadītājs lūdzis doties prom.

Anita Biseniece klāstīja: "Es sāku šausmīgi raudāt. Jūs dzenat mūs ārā? Māsiņa atnesa papīru, ka aizejam labprātīgi."

Anita uzrakstīja: "Es neatsakos no ārstēšanas, mani padzina nodaļas vadītājs Orbidāns".

Dobeles slimnīcas valdes priekšsēdētājs Leons Zariņš LTV norādīja: "Mums ir nedaudz citādāks tas stāsts, ka pacients ir stacionēts un māte ir ņēmusi bērnu mājās tāpēc, ka nav ļauts atrasties klāt. Kāpēc būtu jāļauj? Tas jautājums jau nav tāds, kas būtu jāpieņem pirmajās piecās minūtēs, mēs to šodien esam atrisinājuši. Bet nav valstī tādi uzstādījumi, ka pie jebkura pacienta atrodas piederīgie."

Slimnīcas valdes priekšsēdētājs ļāvis Anitai palikt un aprūpēt dēlu. Mārtiņa mamma sacīja, ka pret nevienu citu ārstu iebildumu nav, tieši otrādi - visi cenšas atbalstīt. Anitai gan paskaidrots, ka sava gulta viņai nepienākas. Sieviete stāstīja: "Tagad man tika pateikts, ka ir tikai viena gulta mums. Un es guļu viņam blakām. Viņam ir epilepsija, visu laiku jāpieskata."

Sižets raisījis viedokļu vētru soctīklos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas