Rīgā iedzīvotāji saņem draudu vēstules no Rīgas domes

tautaruna.lv 16.novembris 2022, 3:00
 
Ilustratīvs attēls / Ģirts Ozoliņš/F64
Višķu ielas 9. nama iedzīvotāji Rīgā pirms gada no pašvaldības saņēma brīdinājumu, ka ir nepieciešams savest kārtībā balkonus. Rīdzinieki bīstamību novērsa, taču tagad rudenī atkal pienākusi vēsts no domes, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Iedzīvotājiem, kuriem nebija izveidojušies parādi, bija iespēja balkonus salabot, izmantojot mājas uzkrājumus. Pirms Jaunā gada pie Anša ieradās apsaimniekotāja nolīgts strādnieks un ķērās vērsim pie ragiem. Strādājis 4 stundas, iedevis parakstīt Ansim dokumentu un devies prom.

Lai gan jau gandrīz gadu rīdzinieki priecājas par atjaunotajiem balkoniem, iedzīvotāji no Rīgas domes ir saņēmuši atkārtotu brīdinājumu, ka nepieciešams balkonus salabot. Višķu ielas iedzīvotāji ir neizpratnē, kā tas ir iespējams, ja reiz balkonus jau salaboja.

"Mana sieva zvanīja Rīgas domei, tur pateica, ka no namu pārvaldes nekādi dokumenti nav saņemti. Savukārt mājas apsaimniekotājs teica, ka neviens viņiem neko nav jautājis. Rezultātā mums atkal ir šī draudu vēstule, ka būs jāmaksā 50 eiro naudas sods," saka Ansis.

“Rīgas namu pārvaldnieks” šoreiz atzīst savu vainu - tik tiešām neesot sakārtoti visi dokumenti.

Savukārt Rīgas domes eksperti uzskata, - veiktie darbi nav pietiekami, tādēļ vēlreiz vērsās pie iedzīvotājiem.

Mājas apsaimniekotājs gan sola, ka visus dokumentus sakārtos un aicinās domi vēlreiz pārskatīt lēmumu par sodu piemērošanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas