Vīrieti, kurš kaimiņam aizrāda par trokšņošanu, smagi piekauj

tautaruna.lv 8.jūlijs 2021, 19:00
 
F64
Jēkabpils novada Ābeļu ciemā noticis asiņains konflikts, kurā nodarīti miesas bojājumi gados vecākiem iedzīvotājiem, kā arī no cirvja triecieniem cietusi automašīna. Konflikts šādi izvērties pēc tam, kad ciema iedzīvotāji aizrādījuši kaimiņu teritorijas saimniekiem par tur notikušo skaļo uzdzīvi, kas traucējusi naktsmieru, vēsta "Bez Tabu". 

Raidījumam ciema iedzīvotāja Jana stāsta, ka, atnākot no darba, vēlējusies doties pie miera, taču pat pēc pl. 23 ballīte kaimiņos nerimās. Par trokšņošanu devusies aizrādīt kaimiņiem, pieprasījusi pieklusināt ballīti. Taču neviens viņas lūgumu neņēma vērā. Jana nolēmusi zvanīt vīram. Kad viņš atsteidzies, abiem uzbrukts. Pašaizsardzības un sievas aizstāvības nolūkiem, talkā ņemts cirvis.

"Viņi, pieci cilvēki, vīru neitralizēja un sāka sist. Vīram jau iepriekš bija traumēta viena roka, tā nebija lietojama. Es lūdzu, lai neaiztiek to roku. Viņam lauztas trīs ribas, divās vietās žoklis lauzts. No sitiena pasliktinājusies redze, jo acs bija asinīs, auss zila. Pa ausi ar kājām sita. Zilumi pa visu ķermeni. Man viss vēders [zilumos], arī roka [traumēta]. Nevarēju strādāt dažas dienas. Savukārt tagad nevaru sēdēt," stāsta Jana.

Asiņaino konfliktu pārtrauca Valsts policija.

“Bez Tabu” izdevās sazināties ar teritorijas, kurā notika uzdzīve, saimnieka dēlu. Viņš stāsta, ka gados vecāko vīrieti nācies neitralizēt, jo viņam rokā bija cirvis, ar ko saskādējis automašīnu, kurā sēdējusi sieva un mazs bērns, kurus Janas vīrs ar savām darbībām pārbiedējis.

Likumsargi ierosinājuši vairākas administratīvās lietvedības un divus kriminālprocesus. Viens kriminālprocess ierosināts par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību, otrs - par svešas mantas tīšu bojāšanu.

Konfliktā iesaistītās puses raidījumam stāstīja, ka abu pušu starpā jau gadiem ilgi valda saspīlētas attiecības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas