Latvijas sportistus šokē apstākļi Pasaules čempionātā vieglatlētikā

tautaruna.lv 27.septembris 2019, 12:40
 
Romāns Kokšarovs/F64
Šodien sākas Pasaules čempionāts vieglatlētikā, kas norisinās Dohā, Katarā. Taču vieglatlētes Sindijas Bukšas ieraksts soctīklos atklāj nepatīkamus faktus par sportistu uzņemšanu un dzīvošanas apstākļiem.
Sportiste savā Instagram profilā publicējusi video, kurā redzams salauzts dušas krāns. Attaisot ūdeni, tas plūst pa caurumu ūdens krāna virspusē. Kā atklāj Sindija, tad pasaules čempionāts vieglatlētikā iesācies ar pamatīgu vilšanos sportistu uzņemšanā Kataras galvaspilsētā Dohā.
"Šitāda čempionāta pieredze vēl nav bijusi. Un te ir salauzta ne tikai duša... tāda attieksme kā šeit pret sportistiem vēl nav pieredzēta," raksta Bukša.

Ekrānuzņēmums no Instagram/Sindija Bukša

Kā vēsta "Latvijas Vieglatlētikas savienība", no piektdienas, 27. septembra, līdz 6. oktobrim Kataras galvaspilsētā Dohā notiek pasaules čempionāts vieglatlētikā. Latviju vieglatlētu forumā pārstāv 12 sportisti.

Jau vēstīts, ka traumas dēļ čempionātā nepiedalīsies viena no galvenajām mūsu cerībām Laura Ikauniece.

Sindija Bukša ir latviešu vieglatlēte. Šogad saņēmusi Latvijas Gada vieglatlētes balvu. Bukša startē īsajās (sprinta) distancēs un viņai pieder Latvijas rekords 100 metros.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:30

Jaunākās diskusijas