VIDEO: Traģiski notikumi Babītes pusē: treilerim saduroties ar automašīnu, mirst tā vadītājs

tautaruna.lv 7.augusts 2019, 14:12
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Otrdien ap plkst. 16.00 uz Rīga-Liepājas šosejas Babītes pagastā sadursmē starp “Hummer” dzīvojamo treileri un vieglo automašīnu “Ford Galaxy” dzīvību zaudējis viens vīrietis, vēsta "Degpunktā".

Publicētājā aculiecinieku video redzams, ka treileris pēc sadursmes noslīdējis no ceļa un atdfūries pret tur esošu koku.

Bojā gājis treilera vadītājs, savukārt traumas guvusi treilera pasažiere un otrās automašīnas pasažiere. Abas cietušās ar traumām nogādātas ārstniecības iestādē.

Policija turpina izmeklēt avārijas iemeslus.

View this post on Instagram

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Aizvadītajā diennaktī saņemta informācija par 80 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēti septiņi ceļu satiksmes negadījumi, bez cietušām personām. Pie transportlīdzekļu stūres, alkoholisko dzērienu iespaidā, sēdušies pieci transportlīdzekļa vadītāji - viens auto vadītājs, viens kvadricikla vadītājs un trīs velosipēda vadītāji. Noformēti 71 administratīvā pārkāpuma protokoli ceļu satiksmes jomā, no kuriem 30 bija par atļautā ātruma pārsniegšanu, informē Valsts policija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:44

Jaunākās diskusijas