Skarbs viedoklis par eksāmenu nopludinājušās skolotājas aizturēšanu

tautaruna.lv 16.marts 2019, 12:42
 
F64 Photo Agency
Šonedēļ Valsts policija sniedza informāciju, ka naktī uz ceturtdienu, 14. martu, uz aizdomu pamata par eksāmena nopludināšanu aizturēta kādas Rīgas skolas pedagoģe. Kamēr persona savu vainu izdarītajā pārkāpumā atzīst, tikmēr sociālajā tīklā facebook publicēts viedoklis, kurā viņas aizturēšana salīdzināta ar citiem aktuāliem notikumiem.
"Naktī specoperācijā aizturēta skolotāja, kura nopludināja ne vienam nevajadzīgo eksāmenu. Ak, cik labi, nu varam gulēt mierigi, stresam nav pamata. Būtu jauki, ja tikpat operatīvi aizturētu miljonu zagļus Rīgas Domē un visā politmafijā. Uz mazāk nozīmīgām lietām esam dikti naski, bet uz miljonu vērtām lietām brīnamies un nesaprotam, kā tas gadījies. Un visas lietas izčākst kā nebijušas," norāda viedokļa autors.

Jau vēstīts, ka Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes likumsargi izmeklēšanas laikā guvuši apstiprinājumu, ka 13. martā notikusi angļu valodas eksāmena mutvārdu daļas izpaušana pirms eksāmena sākuma. Aizdomās par šo noziegumu šonakt aizturēta kādas Rīgas skolas pedagoģe. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 200. panta pirmās daļas - par neizpaužamu ziņu, kas nav valsts noslēpums, izpaušanu, ja to izdarījusi persona, kas nav valsts amatpersona un kas saskaņā ar likumu ir atbildīga par ziņu glabāšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:52

Jaunākās diskusijas