"Vienkārši nekauņa!" Sieviete asi izsakās par pārdevēju Latvijā populārā lielveikalā

tautaruna.lv 27.novembris 2018, 17:30
 
Kāda sieviete uzskata, ka viņa tika briesmīgi apkalpota lielveikalā "Rimi".
Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka pārdevējas attieksmes dēļ viņas bērnam acīs sariesās asaras.

"Iegāju Rimi nopirkt bērnam konfektes gotiņas. Pie kases nr.0002 apkalpoja nelaipna pārdevēja. Īsi blondi mati. Manas konfektes gotiņas nolika malā un ar vienaldzīgu sejas izskatu izbolīja acis. Pajautāju, kāpēc konfektes noliktas malā? Viņa atbildēja, ka tas nav viņas pienākums viņas šķirot. Man bija vienā maisiņā gotiņas 3 gabali klasiskās ar gotiņām un 3 ar riekstiem. 6 konfektes, nevar sašķirot. Neiet runa par lielu kvantumu. Vienkārši nekauņa. Nerunājot, ka uz netīras lentes nometa banānu saišķi. Galvenais, ka nagi karoga krāsā uzlakoti. Un sejas zilgan sarkanais tonis lika nojaust, kā tika pavadītas brīvdienas. Vienkārši nekaunīga sieviete. Bērnam asaras acīs, konfektes viņa nesvērs," raksta sieviete.

Tikmēr komentāros cilvēki metušies aizstāvēt pārdevēju un kritizēt pircēju.

Komentētāji uzskata, ka pārdevējas pienākums nebija šķirot konfektes.

"Vienmēr bija tā, ka dažādas konfektes ir jāliek atsevišķi. Ja tomātus likt kopā ar mandarīniem, pārdevējam arī vajag tas šķirot? Cik daudz tādus gudriniekus pārdevēji redz katru dienu," teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka pircēji ik pa laikam sūdzas par pārdevēju nelaipno attieksmi. Tā nesen kāds pircējs sūdzējies par pārdevēju veikalā "Top" Talsu novadā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:43

Jaunākās diskusijas