Ģimene pikta par piedzīvoto lielveikalā "IKEA" Latvijā

tautaruna.lv 30.oktobris 2018, 17:34
 
Oksana Džadana/ F64 Photo Agency
Pirms dažiem mēnešiem Latvijā tika atvērts lielveikals "IKEA". Kamēr vieni priecājas par plašo preču klāstu, kas nu pieejams arī pircējiem mūsu valstī, tikmēr kāda ģimene nav slēpusi neizpratni par pārvietošanās organizāciju šajā tirdzniecības vietā.

Gints kopā ar sievu un dažus mēnešus vecu bērnu ieradies veikalā nobaudīt pusdienas. Pēc maltītes ģimene devusies lifta virzienā, kas ved tieši uz izeju. Taču pie lifta atradies darbinieks, kurš to izmantot aizliedzis. Paskaidrojis, lai nokļūtu pirmajā stāvā, jāizmanto blakus esošais lifts. Tas ved uz pirmo stāvu. Atveras durvis un priekšā ekspozīcijas zāles ieejas vārti. "Un atkal jāiet cauri visam veikalam," piedzīvoto raidījumam "Bez Tabu" stāsta Gints.

Personāla darbiniece paskaidrojusi, ka "IKEA" ir mēbeļu veikals, ne ēdināšanas uzņēmums.

Arguments, kāpēc aizliegts izmantot liftu, kas ved tieši uz izeju esot bijis šāds: "Personāla darbiniece paskaidrojusi, ka "IKEA" ir mēbeļu veikals, ne ēdināšanas uzņēmums." Tomēr Gints uzskata, ka sacītais arguments, neizturot kritiku.

"IKEA" sabiedrisko attiecību vadītāja Baltijas valstīs Renāte Dante raidījumam paskaidrojusi, ka aizliegums izmantot liftu ir pārdomāts solis. Veikala koncepts visā pasaulē ir vienots, nepieļaujot nekādas atkāpes.

"Veikala izkārtojums ir tāds, kāds ir. Tas ir izveidots ar mērķi nodrošināt drošību, lai apmeklētāju kustība veikalā būtu plūstoša. Katrā veikalā ir tikai viena ieeja un izeja," norāda kompānijas pārstāve.

Jau vēstīts, ka veikala "IKEA" atklāšana Latvijā notika šī gada 30.augustā. Populārākie pirkumi veikala atvēršanas dienā bijuši trauki, gultas veļa un skolēnu mēbeles, piemēram, rakstāmgaldi un krēsli. Pircēji iegādājās arī gultas un izvelkamos dīvānus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas