Īsta drāma! Latvijas motobraucējs ieslēdz sievu mājā un policistiem uzbrūk ar cirvi

tautaruna.lv 27.septembris 2018, 12:20
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
76 gadus vecais Kārlis Jurcāns, kas bija viens no vadošajiem motobraucējiem gan Latvijā, gan ārpus valsts robežām, kā izrādās, turējis ieslēgtu mājās savu sievu, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Valsts policijas Ogres iecirkņa Kārtības policijas priekšnieks Atis Ratnieks atklāj, ka likumsargi saņēmuši informāciju par to, ka minētajā īpašumā nebrīvē tiek turēta sieviete.

Pērnā gada aprīlī Kārļa īpašumā Ogres novadā ieradās vairāk nekā desmit likumsargu, kuri nolauza vārtu atslēgu, lai iekļūtu īpašumā. Tobrīd vīrietis esot atradies nama pagalmā. Kā stāsta Kārlis, likumsargi viņam uzlikuši roku dzelžus un, neko nepaskaidrojot, aizveduši uz likumsargu automašīnu. Tikmēr citi kārtības sargi namam izsituši logu un no tā izvilkuši Kārļa sievu, ko arī aizveduši līdzi.

Vīrietis norāda, ka prombūtnes laikā no viņa mājas pazuduši 50 kausi un 100 medaļas, kas izcīnītas motosportista karjeras laikā.

Valsts policijas Ogres iecirkņa Kārtības policijas priekšnieks Atis Ratnieks atklāj, ka likumsargi saņēmuši informāciju par to, ka minētajā īpašumā nebrīvē tiek turēta sieviete. Ierodoties notikuma vietā, sastaptais vīrietis esot norādījis, ka sieva atrodas lidostā, taču likumsargiem izdevies pamanīt, ka sieviete ir nama iekštelpās. Viņa demonstrējusi, ka nepieciešama palīdzība, lai no īpašuma izkļūtu.


”Policijas darbinieks palīdzēja sievietei izkļūt no īpašuma, to redzot, vīrietis kļuva agresīvāks un paņēma cirvi. Policijas darbinieki lietoja speclīdzekļus un vīrieti aizturēja. Policijas darbinieks personas klātbūtnē aizslēdza ārdurvis, atdeva atslēgu aizturētajam vīrietim,” skaidroja Ratnieks.


Pēc Kārļa sūdzības par pazudušajiem kausiem un medaļām veikta iekšēja izmeklēšana un atzīts, ka policistu rīcībā pārkāpumi nav konstatēti. Kārļa sieva nevēlējās rakstīt iesniegumu, lai tiktu uzsākta izmeklēšana. Zināms, ka pāris šobrīd dzīvo šķirti, dažādos Latvijas novados.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas