Latvijas šovu zvaigzne nonākusi nelāgā situācijā

tautaruna.lv 27.septembris 2018, 7:05
 
Ekrānšāviņš no video
Teju katru dienu mediji vēsta par to, kā klājas Latvijas TV šovos iepazītām personībām. Kamēr, piemēram, "Saimnieks meklē sievu" zvaigzne Magone audzina trešo atvasīti, tikmēr šova "Caur ērkšķiem uz" dalībniece Laura sūdzas par idiotiem mūsu valstī.

"Kur var būt tādi idioti mūsu valstī!" sociālajos tīklos trešdienrakstīja šovu zvaigzne un trīs bērnu mamma Laura Caune. Portāls "skaties.lv" noskaidrojis, ka dāmai radušās nedienas ar jaunas pases saņemšanu.

"Es šodien braucu taisīt jaunu pasi, bet, lai izņemtu naudu no konta, lai par to samaksātu, man nepieciešams uzrādīt pasi - bez dokumenta es naudu nevaru izņemt. Sanāk, ka bez pases es naudu no konta nevaru noņemt, bet lai tiktu pie naudas, man vajag pasi," absurdo situāciju raksturo Laura. Savā pasta kontā Laura ik mēnesi saņem bērna kopšanas pabalstu par savām trīs atvasēm.

Tagad viņi man pasaka, ka nekādu izziņu man nevar izsniegt un aicina meklēt labu cilvēku.

Vēl nesen Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldei līdzīgās situācijās bijis risinājums, bet tagad tāds neesot.

"Agrāk izdeva tādas izziņas, kurās ielīmē tavu fotogrāfiju, uzraksta tavus datus, personas kodu, uzliek zīmogu, un tu mierīgi pastā ar tādu izziņu varēji no sava konta naudu izņemt. Tagad viņi man pasaka, ka nekādu izziņu man nevar izsniegt un aicina meklēt labu cilvēku, kurš manā vietā var samaksāt par manu pasi," klāsta Laura.

Tiesa, viņai solīts, ka jauno pasi viņa saņems 3.oktobrī. "Vienīgais paldies, ka man pase būs gatava nevis pēc kāda tur datuma, bet, lai es varu piedalīties vēlēšanās." Tagad tikai esot jāatrod kāds, kurš par dokumentu samaksās, sarunā atklājusi Laura.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:56

Jaunākās diskusijas