FOTO. Atklāj, kā klājas pirms 34 gadiem Rīgā dzimušajai zilonītei Zuzei

tautaruna.lv 1.aprīlis, 4:30
 
pixabay.com
Rīgā dzimusī zilonīte Zuze dzīvo Japānā, Kobes zoodārzā - viņas partnera vārds ir Maksis, bet pirms desmit gadiem viņiem piedzimis dēliņš Juki. 5. aprīlī Zuzei paliks 34 gadi.

Jaunumi ir paziņoti mikroblogošanas vietnē "X": "Vienīga Rīgā dzimusī zilonīte Zuze šogad 5.aprīlī kļūs 34 gadus veca. Uz Japānu Zuze devās sešu gadu vecumā. Tā bija dāvana Kobes Odži Zoo, kurš bija ļoti cietis zemestrīcē. Zuzes dzīvesbiedru sauc Maksis. Pirms desmit gadiem piedzima mazulis Juki."

Japānas vēstnieks Latvijā ir apciemojis Zuzi: "Vakar ierados Japānā. Šorīt devos uz Kobi satikt Zuzi. Viņai klājas labi un Kobes bērniem viņa patīk. #RigaKobe50"

Komentētāji atceras Zuzi: "Man ir bilde ar Zuzi Rīgas Cirkā no 90. gadu sākuma."

"Zuzei ir tikpat gadu cik man, bērnību nodzīvojot blakus ZOO, gājām tur praktiski katru nedēļu, auklīte zināja slepeno ieeju, lai tiktu iekšā bez maksas. Viena no spilgtākajām atmiņām ir tieši atvadīšanās pasākums no Zuzes, uzdāvināju viņai savu tobrīd mīļāko mantiņu, bija skumji."

"Es viņu redzēju, kad pirmoreiz apmeklēju zoodārzu. Atmiņā palikuši dzīvnieki piecstāvu mājas augstumā. Bet man vislabāk toreiz patika roņi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:38

Jaunākās diskusijas