Izglābts Kleistos alā pazudušais suns, cilvēki ar lāpstām raka visu nakti

tautaruna.lv 3.novembris 2022, 17:05
 
Lauris Aizupietis/F64
Pagājušajā naktī Kleistu mežā pie Buļļupes āpšu alā pazuda pundurpinčeris. Pēc sešu stundu nesekmīgas mēģināšanas suni izdabūt no alas, sieviete sauca palīgā sociālajos tīklos.
"Cilvēki brauca palīgā ar lāpstām un raka visu nakti. Kad pēdējo reizi suni dzirdēja vienos naktī, daļa klātesošo sāka zaudēt cerības, bet austot rītam meklēšanas darbi turpinājās. Šorīt 11:30 suni atkal varēja sadzirdēt un īsi pirms divpadsmitiem suns tika izglābts, vēsta dzivniekupolicija.lv ieraksts sociālajā tīklā "Facebook".
Šāda cilvēku atsaucība un steigšanās palīgā svešam cilvēkam liecina tikai vienu - Cilvēcība nav zudusi, uzsver dzīvnieku aizstāvji. Viņi lūdz visus suņu īpašniekus pastaigu laikā pieskatīt savus mīluļus. "Atcerieties, ka meži, pļavas, ūdens tilpņu malas ir mājvieta savvaļas iemītniekiem. Turiet savus suņus pavadās un neļaujiet viņiem traucēt citu dzīvnieku un viņu mazuļu mieru un daram visu iespējamo, lai arī mūsu mīluļi nenonāktu nelaimē . Vienmēr atceramies, ka baudot dabu un pastaigas savvaļā, esam tur tikai ciemiņi," raksta dzivniekupolicija.lv.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas