Influencere Diāna Kubasova pastāsta par attiecībām ar vīrieti, kuram bijusi šizofrēnija

tautaruna.lv 3.novembris 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
Latviešu modele, skaistumkonkursu dalībniece un uzņēmēja Diāna Kubasova “Youtube” raidījumā “Dž.Spot” dalījusies ar attiecību pieredzi, par kuru iepriekš publiski nebija stāstījusi.

Režisora Dž.Dž. Džilindžera “Youtube” raidījumā par jūtīgām tēmām “Dž.Spot” influencere Diāna Kubasova nevairījās pastāstīt par attiecībām, kurām noslēdzoties, nācies bēgt.

Kubasova stāsta, kad, dzīvojot Bali pie draudzenes, bieži apmeklējusi hinduistu tempļus. Kādā no tādām reizēm priesteris esot teicis, ka viņa pēc pieciem mēnešiem iepazīšoties ar vīrieti, ar kuru izveidosies attiecības.

Un pēc pieciem mēnešiem Kubasova atradusies Amerikā, kurā iepazinusies ar tieši tādu vīrieti, kādu vēlējusies.

“Ceļo daudz, bizness dažādās valstīs, viņam ir jahta un vēl plusā latvietis, ar meditācijām nodarbojas. Bingo! Tieši tāds, kādu es manifestēju,” stāsta Kubasova.

Viss esot noticis ļoti strauji, iemīlēšanās, dzīvošana kopā. Abi devušies uz Dubaiju darba sakarā, kad lielā stresa un darba noslodzes dēļ, parādījusies “viņa patiesā daba”. Un izrādījies, ka viņam ir šizofrēnija.

“To es sapratu mirklī, kad viņš gandrīz izleca no 56.stāva. Līdz tam es ļoti daudz kam pievēru acis, selektīvā uzmanība. (..) Tad viņš solīja, ka atsāks lietot zāles. Bija brīži, kad viņš aizgāja tajā otrajā personībā,” atklāta ir Kubasova.

Sieviete stāsta, ka nav bijusi gatava tādām attiecībām un šķīrusies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas