Bezbiļetnieks uzbrūk kontrolierim un metas bēgt, sods - vairāki desmiti eiro

Līga Nestere 8.maijs 2018, 1:05
 
F64/attēlam ir ilustratīva nozīme
6. maijā neilgi pēc pulksten 9.00 Rīgas pašvaldības policisti, nodrošinot sabiedrisko kārtību “Rīgas Satiksmes” rīkotajā biļešu pārbaudes reidā, pamanīja kādu agresīvi noskaņotu kungu, informē policija. 

Kontrolieri bija apstādinājuši 7. maršruta tramvaju. Atveroties durvīm, agresīvi noskaņotais kungs pagrūda kontrolieri, kas tobrīd kāpa sabiedriskajā transportā. Vīrietis bravūrīgi izkāpa no tramvaja un mēģināja aizbēgt. Līdzās kontrolieriem bija arī apsardzes darbinieks, kurš nekavējoties piegāja pie agresīvā pasažiera.

Vīrietis pagrūda arī apsardzes darbinieku un mēģināja vairākas reizes viņam iesist. Rīgas likumsargi nekavējoties devās pie personām. Vīrietis, ieraugot tuvojamies policistus, pēkšņi metās bēgt. Kopā ar apsardzes darbinieku persona panākta Bārdziņu ielā, kur neadekvātais kungs tika aizturēts.

Persona aizvesta atpakaļ uz notikuma vietu, kur noskaidrots vīrieša huligāniskās rīcības iemesls - pasažieris nebija norēķinājies par saņemto pakalpojumu.

Rīgas pašvaldības policisti kungam sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu par sīko huligānismu un piemēroja naudas sodu 70 eiro apmērā. Savukārt Rīgas Satiksmes kontrolieri bezbiļetniekam izrakstīja līgumsodu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas