"Nāves sods tiem kropļiem būtu par maigu". Tīmeklī šūmējas par Justīnes nogalināšanu

Portāls nra.lv 20.jūnijs 2023, 18:50
 
Pixabay.com
Latvijas sabiedrību satricinājusi ziņa par mazās Justīnes nogalināšanu. Viņa atrasta mirusi ar acīmredzamiem miesas bojājumiem. Aizdomās par viņas nogalināšanu aizturēts Justīnes tēvs un pamāte.

Maija sākumā Rogovkā pazuda septiņus gadus vecā Justīne. Justīnes meklēšanā iesaistījās daudzi cilvēki un teju visa Latvija sekoja līdzi meklēšanai attālināti, lūdzoties, lai Justīne atrodas sveika un vesela. Šodien diemžēl viņa atrasta nonāvēta ar acīmredzamiem miesas bojājumiem. Aizdomās par noziegumu aizturētas divas personas - viņas tēvs un pamāte. Notikušais teju nevienu nav atsājis vienaldzīgu. Mikroblogošanas vietnē "Twitter" krājas šādi komentāri:

"Vai tik kāds jau šo pašā sākumā neminēja? Kropļi nolādētie!!"

"Kam, tieši kam ir jānotiek, lai tēvs noslepkavotu savu bērnu. Man galvā nesaiet kopā"

"Tās bija vissliktākās aizdomas... Līdz vājprātam skumji un drausmīgi, ka kaut ko tādu var izdarīt "ģimenes locekļi"".

"Ja tiešām tēvs ir iesaistīts/vainīgs, tad ne vien pats nodarījums neaptverams, bet vēl papildus tam "korķus sit ārā" viņa stāsts ziņu sižetā, kā viņš ir pamanījis pazušanu un it kā meklējis, pa ciematu skraidījis, kaimiņus iesaistījis meklēšanā utt. Labi zinot, kas noticis…"

"Valsts policija! Vai nebija tā, ka pirmajās dienas meitenes tēvs nelaida policijas darbiniekus mājās, aizbildinoties ar nekārtību?"

"Nerunājot par “vecākiem”, viņi vēl vazāja aiz deguna policiju un visus, kas tika iesaistīti meklēšanā? Nav seriālus pārskatījušies? Paldies Policijai par darbu. Miers Justīnes dvēselītei".

"Šādos gadījumos žēl, ka nāves sods atcelts"

"Vainīgajiem - tikai nāvessods. Negribu, lai kaut cents manas nodokļu naudas aizietu šo lopu uzturēšanai cietumā"

"Un ko dotu nāves sods? Cilvēks beigts - ciešanas nekādas vairs. Labāk lai visu mūžu sapūst cietumā ar noteikumu, ka pēc 25 gadiem nelaidīs ārā no cietuma"

"Nāves sods tiem kropļiem būtu par maigu"

"Cik dzirdēts, tad nāves sods šādiem varētu būt atvieglojums, salīdzinājumā ar to, kas viņus sagaida cietumā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas