Pazudušās Justīnes ģimene ir "noslēgusies sevī"; vietējie netic, ka meitene atradīsies

tautaruna.lv 20.jūnijs 2023, 10:30
 
Valsts policija
Nebija mājās ne uz savu dzimšanas dienu, ne vārda dienu. Mazā Justīne ir pazudusi nu jau vairāk nekā mēnesi. Likumsargi ziņo, ka turpina bērnu meklēt pēc jaunas stratēģijas, savukārt Rogovkas iedzīvotājiem zūd cerības meiteni atrast, vēsta "Degpunktā".
Pēc tik ilga laika un pavedienu neesamības Rogovkas iedzīvotāji vairs netic brīnumam, ka meitenīte atradīsies.

“Lai cik būtu nepatīkami to dzirdēt, cilvēki pie visa pierod. Tā attieksme bērnu pieskatīšanā ir mainījusies, cilvēki sāk vairāk piedomāt. Sevišķi piektdien, kad Justīnei bija vārda diena, arī tas man ienāca sirdī, ka Justīne joprojām nav mājās. Bet izredzes atrast meiteni mums ir zudušas. Mums vienīgais ir nesaprašana, kā tas varēja notikt,” stāsta Nautrēnu apvienības pārvaldes vadītāja Līvija Plavinska.

Ciemā turpinās runas par notikušā versijām. Vietējie izvirzījuši vairākas. Apkārtējie stāsta, ka mazās Justīnes ģimene esot noslēgusies sevī. Raidījums “Degpunktā” mēģināja uzrunāt meitenes piederīgos, bet vecāki šobrīd no komentāru sniegšanas atteicās.

Vietējie iedzīvotāji neslēpj arī kritiku par policijas darbu. Likumsargi par jauno meklēšanas stratēģiju runā atturīgi un apgalvo, ka izmeklēšanas veidi un metodes ir dažādas. Ņemot vērā jau veiktos meklēšanas pasākumus, kā arī izmeklēšanā iegūto informāciju, šobrīd nav plānots izvērst masveida meklēšanas pasākumus vidē ar pastiprinātu citu dienestu un brīvprātīgo iesaisti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas