Kur pēkšņi pazudis miljonārs Raimonds Gerkens?

tautaruna.lv 20.jūnijs 2023, 13:15
 
Emīls Desjatņikovs/F64
Uzņēmēju aprindās Latvijā prāto, kur pazudis kādreiz aktīvais sasviesīgās dzīves piekritējs Raimonds Gerkens, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Paziņas satraucas, kur pazudis miljonārs!" izdevumā "Kas Jauns".

Kā skaidro Gerkena sens draugs Kārlis Leiškalns, viņš ir pavisam norobežojies no ārpasaules, neko un nevienu vairs negrib. Gerkenam klibojot veselība, arī visus savus makšķerēšanas rīkus viņš pārdevis Leiškalnam, jo pat copēt braukt negrib.

"Sēž savā Langstiņu mājā un runā tik par došanos mūžībā," saka Leiškalns, uzsverot, ka pa telefonu abi runā katru dienu.

Izdevumam gan izdodas sazināties ar uzņēmēju, kas pa telefonu runā moži, ir labā garastāvoklī un pēc mirēja absolūti neizklausās.

Gerkens gan piebilst, ka nav melots tas, ka viņš domā par nāvi - viņš uzskata, ka vecuma un veselības likstu dēļ "šai pasaulē ir tie pēdējie metri".

Tajā pašā laikā miljonārs uzsver, ka depresijas viņam nav, viņš ir "noracies" savā villā, dzer kafiju, smēķē, domā par skaistām meitenēm un to, kam ir vērtība un jēga dzīvē un kam nav.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas