Piedzērusies māte Rīgā iekļūst pamatīgās nepatikšanās; apdraud arī bērnu

tautaruna.lv 15.novembris 2023, 7:00
 
Dāvis Ūlands/F64
Daudzi autovadītāji, kuri pēcpusdienā pārvietojās pa Nīcgales ielu, pirms krustojuma ar Dzelzavas ielu saskārās ar ievērojamu šķērsli – ceļa vidū stāvošu sasistu “Bolt” nomas automašīnu, ap kuru darbojās likumsargi. Kādās nepatikšanās bija iekļuvusi nomas auto vadītāja, skaidroja raidījums "Degpunktā".

Likumsargu spēkrata restotajā nodalījumā ārdās sieviete, kura vien pāris mirkļus iepriekš apdraudēja ne tika savu un dēla dzīvību, bet arī visu apkārtējo drošību. Māte vadīja nomas transportlīdzekli reibumā un izraisīja avāriju Rīgā, Nīcgales ielā.

“Likumsargu spēkrata restotajā nodalījumā sieviete noteikti nenonāktu, ja spētu adekvāti uztvert smagā pārkāpuma būtību. Kundze aiz restēm tika ielikta bravūrīgās un klaji rupjās attieksmes dēļ,” stāsta Valsts policijas virsleitnants Vilnis Kaskevičs.

Sieviete par labām manierēm neatcerējās arī likumsargu tiešā tuvumā. Gluži pretēji - viņa lika lietā visu savu “plašo vārdu krājumu”.

To, ka drošība un veselība ir pirmajā vietā, sieviete iespējams sapratīs, kad uzzinās par sekām, kas viņu sagaida. Līdz ar atbildēšanu krimināllikuma priekšā, pēc aptuvenām aplēsēm viņai būs jāsedz arī četrdesmit tūkstošus eiro lieli zaudējumi par sasistajiem “Bolt” , “BMW” un “Opel” transportlīdzekļiem, kā arī jāmaksā sods par spēkrata vadīšanu reibumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas