Neuzķeries! "Eņģeļi pār Latviju" vārdā cenšas izkrāpt naudu

Lelde Veinberga 21.decembris 2020, 11:26
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Labdarības akcijas "Eņģeļi pār Latviju" pārstāvji ziņo, ka šodien daudzi cilvēki saņēmuši īsziņas, kurās labdarības akcijas vārdā lūdz ziedot naudu, zvanot uz norādīto telefona numuru. "Eņģeļi pār Latviju" norāda, ka ziņā norādītais telefona numurs nav saistīts ar labdarības akciju un aicina uz to nezvanīt.
"Esam konstatējuši, ka šorīt ir notikusi krāpniecība, nelikumīgi izmantojot labdarības akcijas "Eņģeļi pār Latviju" vārdu!
Cilvēki ir saņēmuši sms ar viltus "Eņģeļi pār Latviju" numuru un tiek aicināti ziedot. Šī ziņa nekādi nav saistīta ar labdarības akciju, tādēļ aicinām nereaģēt uz to un nezvanīt uz norādīto telefona numuru!" brīdina labdarības akcijas pārstāvji.

Labdarības akcijas vārdu krāpnieciskos nolūkos izmantojusi "ss24.lv", kura vārdā cilvēkiem izsūtītas īsziņas.

Akcija “Eņģeļi pār Latviju” šogad norisinājās jau trīspadsmito reizi, aicinot palīdzēt sešiem akcijas vēstnešiem - Marijai (4), Robijam (5), Markam (4), Elizabetei (7), Demjanam (4), Vadimam (7) un vēl 107 bērniem visā Latvijā, kuri vēlas patstāvīgi spert soļus, izteikt vārdus, priecāties par katru jaunu dienu, paveikt lielas lietas un - kas ir pats galvenais - būt laimīgi un veseli. Lai palīdzētu piepildīt brīnumu ar vislielāko vērtību - bērnu veselību, kopumā bija nepieciešami 293 248 eiro.

Vakar, 20. decembrī, izskanot kanāla TV3 labdarības akcijas "Eņģeļi pār Latviju" brīvdabas Ziemassvētku koncertam, pateicoties ziedotāju atbalstam, saziedota iespaidīga ziedojumu summa - 373 703 76 eiro, kas palīdzēs vairāk nekā 113 bērniem.

Lai palīdzētu vēl vairāk bērniem, ziedot aicina līdz pat 31. janvārim:

• Akcijas mājas lapā: www.engeliparlatviju.lv

• Iegādājoties piegādātāju akcijas preces Rimi veikalos (07.12.2020. - 03.01.2021)

• Ziedojot ziedojumu kastītēs Rimi veikalos

• Ziedojot Rimi e-veikalā www.rimi.lv

• Ziedojot MansRimi naudas uzkrājumu Rimi kioskos vai mājas lapā www.mansrimi.lv

• Zvanot pa tālruni 90006869 (maksa par zvanu 4,27 eiro).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:15

Jaunākās diskusijas