Sirds sažņaudzas! Balvu pusē garāmgājējs uzduras kokā pakārtam sunim

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 27.jūnijs 2018, 11:00
 
Attēlam ilustratīva nozīme / pixabay.com
Lielu sabiedrības sašutumi raisījis kāda aculiecinieka ieraksts sociālajos tīklos – vīrietis Balvu pusē atradis kokā pakārtu neliela auguma suni.

Talis Jāņu dienā publicējis šaušalīgu atradumu Balvu novadā. "Braucot uz Vīksnas pusi pie pieturas "Annasbirzs", Balvu novadā, sadistiski pakārts kokā suns," raksta aculiecinieks, kurš arī šaušalīgo skatu nofotografējis.

Ekrānšāviņš

Ieraksts raisījis sašutumu par izdarīto ļaunprātību un ziņojuši par aculiecinieka redzēto arī Valsts policijai.

Krimināllikuma 230. pants paredz, ka par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvnieku, kuras rezultātā tas gājis bojā vai sakropļots, vai par dzīvnieka spīdzināšanu var saņemt sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Par tādām pašām darbībām, ja tās izdarītas publiskā vietā vai nepilngadīgā klātbūtnē vai ja tās izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās, vai ja ar to radīts būtisks kaitējums, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:20

Jaunākās diskusijas