Aculiecinieks rīkojas drosmīgi, pamanot pārkāpumu Āgenskalnā

Portāls nra.lv 30.oktobris 2017, 16:31
 
Rīgas pašvladības policija
28. oktobrī neilgi pēc pulksten 23.00 Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Āgenskalnā, pamanīja kādu jauniešu kompāniju, kura ar rokām māja likumsargiem. Policisti apturēja operatīvo transportlīdzekli, pēc kā jaunieši pastāstīja, ka netālu kāds vīrietis mēģina fiziski izrēķināties ar viņiem nezināmu jaunieti.

Policisti devās uz norādīto vietu, kur pamanīja iepriekš minēto vīrieti. Kungs noliedza, ka būtu jaunieti fiziski iespaidojis, bet gan pieķēris viņu apzīmējam ēkas sienu. Jaunietis mēģinājis aizbēgt no notikuma vietas, taču kungs skrējis viņam pakaļ. Drīz pēc tam sienas apķēpātājs aizturēts un izcēlies konflikts, kuru pamanījis jauniešu bariņš.

Kungs norādīja uz apķēpāto sienu. Uz tās bija nesen veikts uzraksts ar melnu krāsu. Policisti devās atpakaļ pie jaunieša, kurš pārrunu laikā atzinās, ka tik tiešām apķēpājis sienu. 22 gadus vecajam pārkāpējam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par ēkas bojāšanu ar uzrakstiem un piemērots naudas sods 30 eiro apmērā. Tāpat jaunajam vīrietim, iespējams, būs jāatlīdzina radītie zaudējumi vai jāatjauno sienas iepriekšējais krāsojums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:56

Jaunākās diskusijas