Kas ir Ukrainā?

Kaspars Leikarts

Ir daudz dzirdēts, ka Ukrainā ir Ļeņina veidojums un nevar pastāvēt kā valsts. Pārsvarā šādi apgalvojumi nāk no Putina un viņa propogandistiem. Vai Ukraina ir tiesīga būt kā neatkarīga valsts? Vai tas karš ar Krieviju ir taisnīgs gan no likuma burta, gan pēc sirdsapziņas? 

4.aprīlis, 22:25
ivans ļevs

Slava Ukrainai! Maksimālus sodus krievu pasaules un rašisma atbalstītājiem!

4.aprīlis, 22:30
Ir tāds

Ļoti intreresanti jaunumi! Kur un kurš ir teicis, ka Ukraina nevar pastāvēt kā valsts? Kur šādu informāciju var gūt? Lūdzu uzraksti avotus, ļoti interesanta ziņa! Es ko tādu pat dzirdējis nebiju. Būšu daudz ko garām palaidis. 

5.aprīlis, 14:25
Andis

Valsts tiek dota tautai tad, kad viņa ir spējīga par to atbildēt. Ukraiņi līdz tam  vēl nav izauguši un tādēļ viņiem to iedeva kā deviņdesmitos iecēla uzņēmuma vadītāju - atrada bomzi un to iecēla par uzņēmuma vadītāju, kurš pēc tam ik pa laiku parakstīja kaudzi dokumentus. Kad afēra par desmitiem un simtiem miljoniem latu bija veikta, tad afēras veicēji nozuda un ne no viena atbildību kam prasīt nebija.

Ukraina jau no pašiem tās sākumiem bija ieplānota kā neizdevusies valsts. Tai neviens valstiskais simbols nav ar pozitīvu zīmi. Ģerbonis tai Bafometa stilizēts attēls, himna kā nāves pielūgšana un karogs vispār ne pa tēmu. 92. gadā bija kāds gadījums, kurā Ķīnas māksliniece Mao-Mao Kravčukam ieteica apvērst karogu, lai zilā josla tajā būtu apakšā, jo tāds salikums kā zilā josla ir virs dzeltenās, tas uz valsts panīkšanu. Tas pēc ķīniešu likumiem… tipa ūdens apdzēš Sauli.

Gudri ir lietas darīt pareizi, bet svētība, kad lietas pareizi dari autopilotā.

5.aprīlis, 16:10 (5.aprīlis, 16:11 - labots)
Munins

Kaspars Leikarts

Ir daudz dzirdēts, ka Ukrainā ir Ļeņina veidojums un nevar pastāvēt kā valsts.

Boļševiku un vēlāk PSRS vadības, tai skaitā Ļeņina, Staļina, Hruščova, veidojums. Sākotnēji Ukraina radās pavisam citās robežās, bet komunisti tās pamatīgi izmanīja. Ja Ukrainai būs pietiekami daudz spēka, tā izdzīvos un pastāvēs. Kaut arī apgrauztā veidā. Par ko man lielas šaubas.

Vai Ukraina ir tiesīga būt kā neatkarīga valsts?

Tiesīga gan. Tikai Ukraina nav neatkarīga valsts. Tagad tā ir pilnīgi atkarīga no Rietumiem. Budžets 2/3 tiek finansēts no Rietumiem. Armija par 90%. Kas maksā tas pasūta mūziku.

Vai tas karš ar Krieviju ir taisnīgs gan no likuma burta, gan pēc sirdsapziņas?

Konfliktā iesaistītām pusēm par to pilnīgi pretēji viedokļi. Jeb tu kā viedokli prasi?

5.aprīlis, 16:34
DŽA

Munnj, pēc kara tava moskovija būs "apgrauztā" veidā  :) Ukraina paliks tāda, kāda bija 1991.gadā.  moskovija nē. Belgorodas apgabals ir Ukrainas zeme. Pizdohens jums, fašisti, ir, ne tam uzbrukāt. 

5.aprīlis, 18:24
Munins

Dža, slimais izdzimteni, krievi jau iegājuši Ukrainas pilsētā Časivjara. Savukārt ukraiņus, kuri kopā ar krievu pakalpiņiem, kādu laiku atpakaļ līda Belgorodas apgabalā krievi patrieca.

5.aprīlis, 18:55
DŽA

Munnj/ stāstnieks, krievija, sākot karu ar lielāko Eiropas valsti, ir dirsā!

5.aprīlis, 20:01

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:07

Jaunākās diskusijas