Kremļa fašistu sāktais karš pret Ukrainu. Kamdēļ kremļa režīms to sāka?

DŽA

Kremļa fašistu režīms, tiešām domāja to, ka Ukrainu var okupēt trijās dienās. Nē, nevar, kremlis apdirsās. 

Kādus mērķus, kremļa fašistu režīms sasniegt vēlējās? Vismaz, oficiāli, priekš moskoļiem?

1. Neatļaut NATO paplašināšanos.  Bet nu NATO ir arī Somija un Zviedrija, valstis, kuras iepriekš nevēlējās stāties NATO. Kremlis apdirsās. 

2. Ukrainas "demilitarizācija". Atkal nesanāca, Ukraina paliek tikai militāri stiprāka. Demilitarizēta tiek krievija. Krievija zaudē savus bruņotos spēkus. Kremlis apdirsās. 

3. Ukrainas denacifikācija. Ukrainā nacistu nebija, tagad ukraiņi veiksmīgi denacificē krieviju. Kremlis atkal apdirsās. 

Kremļa "speciālā militārā operācija" iet pēc plāna. Sagraut krieviju. Plāns man patīk. 

 

25.marts, 18:25 (25.marts, 18:54 - labots)
V ilis Gutmanis

Amizanti ka ... cenšās pierādītnepierādāmo. Kaut kā šai ''patriotu'' branžai ir paskrējis gar ausīm ka par tām trijām dienām Krievijā neviens nerunāja betgan rietumi saķēra galvu un runāja ja tā turpināsies Ukraina tiks zaudēta trijās dienās.

1 Par to neļaut NATO paplašināties neviens nerunāja gāja runa par to ka nevajag izvietot NATO spēkus Ukrainā. Tas ka ASV ar visādiem labumu solijumiem ievilināja Somiju un Zviedriju NATO. Nu un nebūs to labumu un kā iestājās tā arī izstāsies no NATO jo vismaz Somija ir vairāk zaudētāja nevis ieguvēja. Ja runājam par drošibu tās ir daudz mazāk nekā tad kad viņa vēl nebija NATO dalībniece.

2. Ukrainas demilitarizacija. Ja par to ka Ukraina kļuvusi stiprāka tad kāpēc mobilizējamie ie jāmedī kā noziedznieki jo nevienam negribās dēļ sīka narkomāna iegribām iet bojā. Gribētos pajautāt kāpēc tie mobilizējamie Ukrainā bēg no iesaukuma kā velns no krusta? Laikam jau tāpēc ka nevienam no viņiem nav nekādas vēlmes karot par šo Kijevas režīmu.

3. Par denacifikāciju, laikam jau autoram kaut kā ir paskrējis garām tas fakts ka vēl nebija ne tuvu 2024 gada 24 februāris kad Ukraiņi rīkoja lāpu gājienus un sauca nacistu pakalpiņu Banderu par savu tēvu. Vēl nekas nebija sācies bet viņi jau dedzināja cilvēkus Odesā un bļaustijās ar saviem nacistiskajiem lozungiem.

Kremļa militārā operācija patiesi iet pēc plāna jo tiek izkauti tie kam nacisma idejas aizstāja reālo domāšanu. Lai kā ASV un eiropa ceņšas palīdzēt Ukrainau ar naudu un bruņojumu, Ukraina zaudē.

25.marts, 19:27
DŽA

V ili, nu tu, kas v iļez izgovna, divu klašu izglītība tev, dārzeni, nepietika, lai latviski spētu rakstīt. Runa iet? Idiot, runa nevar paiet, runai nav kāju. Par tiem "reāliem", tās, idiota gabal, ir spāņu monētas. V ijebok vili, tev ir slikta latviešu valoda, tas gan saprotams, z ajeboks un v ijeboks tak esi. Latviski- sūds tu esi.

25.marts, 19:33 (25.marts, 19:48 - labots)
Latvian pagan

Jo krievijā ir kolosāls militārais kults, kas saucās pobjedobjesije. Vidusškiru krievijas sabiedrībā veido armijnieki un drošībnieki. Lūk, no kā viss sākas. 

Moskavija ir karojusi visu laiku. Ar krieviem ir tā, paši dzīvot nemāk un citiem dzīvot neļauj. Reti draņķīgi kaimiņi. 

25.marts, 19:47
Latvian pagan

Lai nāves un dzīvības Dieviete Māra ir kopā ar it visām komunistu nomocītajām dvēselēm! Lai Dieviete Māra dod šīm dvēselēm mieru un veiksmīgu pārdzimšanu! 

25.marts, 19:50
Andis

Interesants video par dzīvā spēka un bruņojuma izmaiņām katru dienu + svarīgākie notikumi.
https://www.youtube.com/watch?v=CvOY6UMqFJ4 

25.marts, 19:57
Aleksandrs78

"Latvian pagan

Jo krievijā ir kolosāls militārais kults, kas saucās pobjedobjesije. Vidusškiru krievijas sabiedrībā veido armijnieki un drošībnieki. Lūk, no kā viss sākas. 

Moskavija ir karojusi visu laiku. Ar krieviem ir tā, paši dzīvot nemāk un citiem dzīvot neļauj. Reti draņķīgi kaimiņi." 

Ne tikai kremlinu atkritumi ir draņķīgi, bet arī mazohistiski slepkavnieciski, jo visnežēļīgāk tie slepkavoja savus labākos , izglītotākos un godīgākos pārstāvjus un dara to joprojām jau no 1917.gada. Tad ko brīnīties par šo kremļa sadistu selekcionēto cilvēkveidīgo briesmoņu rīcību Čečenijā, Sīrijā, Grūzijā un tagad Ukrainā! Viņi nav normāli cilvēki, tikai tiem ir cilvēku maldinošais ārējais veidols un tie nav labojami un nekad nemainīsies!

25.marts, 20:07
DŽA

V ilis, tas kas v iļez izgovna, kārtējo reizi melo, melo, izdomā un fantazē. Nez kādēļ putinu par narkomānu pat nosauca, tas gan iespējams, bet apstiprināts nav. putins ir pedofils, tas ir fakts, tādēļ pareizāk būtu teikt- kādēļ rossejāņiem ir jāmirst dēļ sīka pedofila iegribām. 

26.marts, 10:44
V ilis Gutmanis

Nu tas ka jums ... ir problēmas ar realitātes uztveri, jau sen visiem ir zināms. Izņemot kā lietot rupjības jūs savus argumentus pamatot nevarat. Jums diemžēl ir tik slikti ar domāsanu jo nekur Krievijā nemedī cilvēkus lai sūtītu tos uz fronti . Tādas darbības notiek tikai Ukrainā, pie kam viņu rietumu kurātori saka kāpēc mums jādod jums nauda ja jūs nevarat sagādāt iesaucamos. Par Putinu nu gan runas nebia, bet pas sīko nošnaukušos Kijevas klaunu gan. Ja nemākat oponēt ar faktiem tad labāk paklusējat jo iespējams apkārtējie padomās ka jūs esat mazliet gudrāks nekā izliekaties. Iedzerat kaut ko nomierinošu pirms sakat rakstīt savas murgainās fantāzijas.

26.marts, 11:32 (26.marts, 11:34 - labots)
DŽA

Jā, v ijebok v ili, Ukrainā ir nacisti, kas medī cilvēkus, reizēm dedzina, reizēm apēd. Krievu bērnus parasti apēd, it kā tikai svētkos, bet ko var zināt, moš arī ikdienā. Nav gan zināms, vai, pirms ēšanas uzcep, jebšu ēd svaigā veidā. Banderas tak, ko var no viņiem gribēt  :) 

26.marts, 11:48
Ir tāds

Jā, manu mazo, ļoti pūkaino draudziņ no Vāczemes jebok džajuliņ, Ukrainā ir nacisti, kas to vien dara kā medī mazus, pūkainus draudziņus džajiņus jebokovičus no Berdičevas, reizēm gan gadās, ka tie nelāgi smako, tad nākās tos aprakt bet reizēm ir ēdami. Džaiņus parasti apēd svētkos kuri ir katru dienu kad ir degvīns un LSD, bet arī, ka apēd tāpat, lai nesmirdētu! Ir droši zināms, ka pirms lietošanas vāra trīs ūdeņos un tad uzcep, lai nesaindētos. Banderas tak, ko var no viņiem gribēt. Skaties džajuk, viens jau sadzirdēja, ka tu esot Ukraina, nu jau aiz stūra lūra, slienas tecina un lielo tuteni asina! 

26.marts, 12:36
DŽA

Lepns esmu par labi padarītu darbu. Kremļa trolli, ir tāds, es novedu līdz absolūtam psihiskās veselības sabrukumam. Tagad tas, ir tāds, atrodas tur, kur viņam ir jābūt- vienā slēgtā ārstniecības iestādē, kopā ar marci  :) man izdevās. 

26.marts, 12:43
V ilis Gutmanis

Savādi gan, raksta visādākas mūļķības jo ctu neko atbildēt nevar. Kad kāds pasmejās par viņā šizofrēnisko gara darbu to parodējot, nabags iedomājās ka novedis kādu līdz psihiskās veselības sabrukumam. Ja tas izraisa viņa kaut kādu morālu apmierinājumu, tad lai jau nabagam tiek. Kaut gan domājams ka ... pats arī atrodas tai slēgtajā arstniecibas iestādē kā viņa sprāta brālis Marcis Dzelme.

26.marts, 13:25
ivans ļevs

Putins ir NATO aģents. Pagaidām dara visu, lai krievijai dabūt klāt vairāk NATO un novārdzinātu krieviju un sanaidot ar visu pasauli. Diezgan labi sanāk.

 

Īstens līderis nerīkotos kā tagad putins pēc visas tautas traģēdijas, tā kā secinājums tikai, ka viņš ir rietumu specdienestu aģents.

26.marts, 14:04 (26.marts, 14:04 - labots)
Ir tāds

Man izdevās- teica mazais, ļoti spalvainais draudziņš džajulīnī guļot pamperos, piesiets pie gultiņas un ar savu savu mutīti kurā viens tik viens zobs, raugoties vaniļas krāsas griestos un domājot par debesīm garā vārgo uzraudzības iestādē. Džajiņ, vai tad Vācijā jau tāda nabadzība, ka vairs nomierinošu zālīšu priekš tevis? Ādolfijam priekš tevis un tev līdzīgiem smagi slimajiem bija viena laba šļircē, HCN saucās, vienreiz un vairs nekādu problēmu! 

26.marts, 15:20
DŽA

Jā, slēgtajās psihiatriskajās klīnikās izmanto stiprus medikamentus- "ir tāds" dabūja vienu šprici un nu viņam ir i Lūcija debesīs, i strawberry fields forever :) tas forši. Veiksmīgi es viņa psihi piebeidzu, tāds arī bija mans nodoms.

26.marts, 15:33
DŽA

Šī portāla forumā esošie, algotie kremļa troļļi, bieži kaut ko murgo par to, ka nacisti Ukrainā dedzina dzīvus cilvēkus? Teikšu to, ka tie ir klaji meli. Odesā, Arodbiedrību namā, tie promoskoviskie mēsli, bija jau miruši. Un tikai tad bišķin apdega. Brūnāki palika, iesauļojās- kāda vaina?

Aculiecinieki gan stāstīja to, ka visa pilsēta divas dienas smirdēja pēc dedzinātām cūkām. Zināms diskomforts jau cilvēkiem bija. Bet smaka pārgāja. 

26.marts, 18:24 (26.marts, 18:41 - labots)
V ilis Gutmanis

Interesanti kā šis personāžs ... nav padomājis par to ka  viņu var paņemt pie dziesmas un tā sakot mazliet apsvilināt lai brūnāks paliktu. Ko tad šis personāžs brēktu?

26.marts, 18:29 (26.marts, 18:44 - labots)
DŽA

Jā,  z ilais v ili, es esmu cilvēks, bet tu cilvēkveidīga persona. Nezinu, vai āzis, bet, ja tu tā saki, neiebildīšu tev, personāzi.

26.marts, 18:35
Latvian pagan

Ir tāds, tev laikam ir piemetusies krievnacisma slimība. Pamazām Tu jūc prātā. Tavus grafomāna murgojumus ir grūti lasīt. Pēc laika varbūt Tu aizmirsīsi burtus un kā Tevi sauc. 

26.marts, 18:40

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:19

Jaunākās diskusijas