Vakardienas trieciens pa fašistiem Krimā.

DŽA

Fašistu zaudējums- divi desantkuģi, "Jamal" un "Azov", okupantu Melnās jūras flotes sakaru centrs Sevastopolē un iznīcināta naftas pārstrādes rūpnīca. Trieciens bija veiksmīgs. 

Slava Ukrainai!

 

24.marts, 11:44
ivans ļevs

Vīļu vate teiks, ka tā ir hologramma vai uzfilmēts feiks :-)

24.marts, 11:49
DŽA

Kremļa fašisti evakuē savu "lielo un "analogov njetu"" floti no Krimas. Ukrainas teritoriālie ūdeņi fašistiem nav draudzīgi. Tagad fašistu flote slēpjas Novorosijskā- bailes iziet jūrā, ukraiņi ir ļoti agresīvi, pat nežēlīgi! Nekādas cieņas pret fašistu kuģiem! Nu kā tā var? Vai tie ukraiņi nav riktīgi lopi? Nedraudzīgi.

24.marts, 11:57
DŽA

Kamdēļ tie ukraiņi ir tik ļoti nedraudzīgi? Es pat teiktu, klaji naidīgi. Laikam tādēļ, ka banderas un nacisti. Stāsta, ka ukraiņi ēd krievu bērnus. Trakas lietas!

24.marts, 12:17
V ilis Gutmanis

Vai man dieviņ tūlīt tūlīt Ukraina pāries uzbrukumā. Pāšiem nenāk smiekli par tādiem izteikumiem? Nu bija raķēšu apšaude nu izlietoja raķetes cerībā ka tūlīt tūlīt pienāks jauni sūtijumi. Nu un kas? Novilks Krievija tos baltos cimdus kas pašlaik ir rokās un sāks karot pa īstam saprotot ka tur vienīgi kas ir palikuši tas ir prātu zaudējuši ienaidnieki un tos iz fiziski jāiznīcina. Ko Ukraina ar to ir panākusi? Neko tikai vairāk nostiprinājusi sapratni kā tāds veidojums kā Ukraina uz zemes vispār nedrīkst pastāvēt. Smieklīgi būs, tad kad būs pabeigts ar Ukrainu, ja jums galviņās neapskaidrosies arī jūs varat aiziet pa Ukrainas bēdu ceļu paraujot sev līdzi daudzus cilvēkus savā vājprātā.

24.marts, 13:25
DŽA

Z ilais v ili, idiota gabal, krievija sāks karot "pa īstam"? Un kā tad tagad karo? Nosisto okupantu skaits strauji tuvojas pusmiljonam, fašisti ir zaudējuši ap 700 aviācijas vienību, ap 20 000 tanku un bruņumašīnu, Melnās jūras flote slēpjas, baidoties iziet jūrā! Hallo, idiot? Ukraina dauza fašistu okupantus! Un dauza pa īstam. 

24.marts, 15:51
Munins

Kā pa īstam? Lūk kā. Raksta, ka šodien krievi Ukrainā pie apdzīvotās vietas Pjatņičani sašāvuši kritiski svarīgu gāzes apmaiņas punktu, kurš atrodas svarīgu gāzes vadu krustpunktā un nodrošina gāzes sadali un pārsūknēšanu. Gāze tā aizdegās, ka desmit ugunsdzēšamās mašīnas nespēj nodzēst. Kā saka, nemētājies ar akmeņiem, ja dzīvo stikla istabā.

24.marts, 17:04 (24.marts, 17:12 - labots)
NAMEDA

 

  • Un arī vēl otru rakstu, par to pašu tēmu -  Ernis Purnis26. maijs 2.33

    Palasīju komentus un redzu visai dīvainu kompāniju komentos visgudri un it kā ļoti netieši aizstāvot nabaga toreiz TB, vēlāk NA “gaišos” spēkus, kas darot nabadziņi, ko varot savu spēju robežās, ha, ha, HA! Nu varen švakas tās spējas bijušas un tauta tās novērtēja vēlēšanās, bet to ignorējot “ilze”, vai “ilzis” indīgi uzbrūk raksta autoram, kas tādus nacionālos varoņus un cīnītājus, kā Rasnaču aizķēris, ak vai ,ak vai! Un vai tas, ka VL aicina parakstīties par latviešu valodu, kā vienīgo valsts skolās, traucē tiem tagad ignorēt reiz pašu sludināto dekolonizāciju PIRMS vēlēšanām?!! Kas gan būtu tikai komplektā ar valsts valodu skolās, kā vienīgais garants latviskai Latvijai, nevis okupantu pilnā zemē tos spiedīs mācīt mūsu valodu, lai mūs pašus izkonkurētu un labā valsts valodā, “demokrātiski” mūsu latviešu valsti iznīcināt? Domājiet, to nesajēdz VL un TB deputāti? Bet,ja sajēdz un tomēr turpina runāt TIKAI par valodu, bet neko par okupācijas seku novēršanu, tad tā ir APZINĀTA NODEVĪBA!!! Un labi pārdomāta un izkaitļota nodevība.

    Par šiem vīriem -patriotiem pilnīgi piekrītu AG – http://www.nslatvija.lv , kaut viņš pats ar savu rupjību un prastumu reizēm krīt uz nerviem.
    Par radio “Merkuru” var teikt tikai to labāko, bet sazvanīt man nav izdevies, bet, jāsaka nav arī bieži trāpijies laiks, kad ir brīvais mikrofons, Intu Heidemani ir daudz vieglāk sazvanīt viņa ceturdienās.
    Jā, un tam “latvietim” par kreņķiem, varu 100% apgalvot, ka AG nepazīst Baltu un Balts nepazīst AG un arī to nevēlas.

    Un vēl-Latvijā ir daudz krietnu cilvēku un patriotu, acīs gan tie nekrīt, kā uzreiz dauzoņas un dzērāji uz ielas, bet tas gan nenozīmē to neesamību!
    Un starp tiem ir arī Pilsoņu kongresa LIKUMĪGO pilsoņu vēlētie ļaudis, kas stingri stāv uz 1918. gada Latvijas pamatiem un patiesībā ir vienīgais leģitīmais likumīgi vēlētais varas orgāns mūsu vēl okupētajā valstī.

    Ari par šiem vārdiem es 100% parakstos:
    annamarija saka:
    25. maijs 8.22

    Lasot par krištopānu, nez’ kāpēc nāk prātā līdzība. Māte izaudzinājusi dēlu, devusi labu izglītību, tā teikt, nostatījusi uz kājām. Nu dēls sāk kaunēties no mātes laucinieciskā izskata, baltā lakatiņa, kosmētikas neskartās sejas un dodas uz siltākām zemēm. Pirms prombraukšanas vēl iztukšojot līdz dibenam noniecinātās mātes niecīgos uzkrājumus. Malacis, Vili! Malacis…
    Vien atceries: agrāk vai vēlāk par visu ir jāmaksā. Arī tu maksāsi. Visdrīzāk no saviem bērniem saņemsi tādu pašu attieksmi, kāda tev ir pret mūsu kopīgo MĀTI LATVIJ

 

24.marts, 17:56
DŽA

Munnj, tavs, fermas biedrs, v ijeboks v ilis, saka, ka krievija vēl neesot sākusi karu "pa īstam". Bet tagad skaidrs, sašaut gāzes punktu Ukrainā, nozīmē to, ka kremļa fašisti sāka to karu "pa īstam" :)))

Munnj, idiota gabal, ukraiņi ir krievijā iznīcinājuši ap 15 naftas pārstrādes rūpnīcām, bet re, kad fašisti sāka karu "pa īstam", tika sašauts gāzes punkts :) ne ne, jūs tur fermā, visi dārzeņi esat :)

24.marts, 18:48
Stāstnieks

DŽA

Atkal jau tu parādi, ka esi slims izdzimtenis un vēl arī tups. Pat Ukraina nekur nav apgalvojusi, ka ir iznīcinājusi naftas pārstrādes rūpnīcas. Kur tu to vispār ņēmi! Izfantazēji krāsu izgarojumos? Patiesībā, ukraiņiem labākajā gadījumā izdevās sašaut kādu naftas rūpnīcas agregātu vai aizdedzināt kādu tvertni. Tādas rūpnīcas ir lielas un ar droniem tās neiznīcināsi.

Ja runājam par sākšanu pa īstam tad Ukrainā ir daudz kritiski svarīgu infrastruktūras objektu, kurus krievi varētu iznīcināt, kā rezultātā parastajiem ukraiņiem būtu jābēg prom uz Eiropu vai Krieviju. Teiksim tu zināji, ka Ukrainā iegūst gāzi, kura ir ļoti svarīga tās apkurei. Nekas netraucē Krievijai iznīcināt Ukrainas gāzes atradņu aprīkojumu. 

24.marts, 20:15
Stāstnieks

NAMEDA

Kāds te sakars ar kaut kādu Purni? Ko tu piesārņo tēmu!

24.marts, 20:17
DŽA

Fašistu izdzimteni, vanckar tu smirdīgais, pisies dirst. Viss skaidrs?

24.marts, 21:19
ivans ļevs

Saukāns, tagad neviena naftas rūpnīca nav krievijā iznīcināta? :D

24.marts, 21:20
Stāstnieks

Vauva, kura tad?

24.marts, 21:54
ivans ļevs

Atkal, Saukāns kartes nav redzējis , neko nav dzirdējis:-) tā jums kaut kāda jaunā taktika?

 

Tad pilnā nopietnībā pārējā pasaule arī analizē kādēļ šādus uzbrukumus Ukraina dara par velti? Arī zina par to, ka ASV ir kā lūguši pārtraukt šos uzbrukumus arī ir balstīti uz feikiem?

24.marts, 22:18 (24.marts, 22:23 - labots)
Stāstnieks

Nu redz, tev nekad nav nekādu pierādījumu taviem apgalvojumiem. Jo nedomā un nepārbaudi. Tik vien spēj, kā Ukrainas propogandu atkārtot.

24.marts, 23:16
DŽA

Krievijas fašistu režīms vakar zaudēja vēl divus Melnās jūras karaflotes kuģus.  Sakaru kuģi "Ivan Hurs" un desantkuģi "Konstantin Olshansky". Ukraina veiksmīgi palīdz kremļa fašistiem papildināt moskovijas zemūdens floti.

Slava Ukrainai!

26.marts, 14:48
Ir tāds

Pagājušo nakt ASV Baltimorā zaudēja lielu tankeri un tiltu, kā arī vairākus desmitus bojāgājušo! Kurš vainīgs? 

Slava džajukam!

26.marts, 15:54
Ir tāds

Pagājušo nakt ASV Baltimorā zaudēja lielu tankeri un tiltu, kā arī vairākus desmitus bojāgājušo! Kurš vainīgs? 

Slava džajukam!

26.marts, 15:54
Ir tāds

Pagājušo nakt ASV Baltimorā zaudēja lielu tankeri un tiltu, kā arī vairākus desmitus bojāgājušo! Kurš vainīgs? 

Slava džajukam!

26.marts, 15:54

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas