Žirinovska priekšvēlēšanu solījumi

Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Youtubē atradu video, kur izgriezti Žirinovska priekšvēlēšanu solījumi uz 2024.gadu. Uzņemts 2021.g.

Saka, ka uzvarēšot viņš, un neticot, ka uzvarēšot oponents (V.P.). (Varbūt tā arī būtu, ja būtu dzīvs.)

Es par viņu tiešām balsotu, jo, lūk, viņš skaidri jau tad norādīja, kādas būs pirmās izmaiņas  likumdošanā viņa valdīšanas laikā:

atbrīvos no nodokļiem visus mazos uzņēmējus (->mūsējiem nekādi nepielec, ka ar patreizējo nodokļu slogu, vai nu mazie nomirst vai darbojas ēnā, toties ar VIDu biedē),

- zemi piešķirs bez maksas (-> 1.LV neatkarības laikā tā arī darīja; tagad - daļa pārdota ārvalstniekiem, daļa pieder oligarhiem, atlikušajai daļai nepavelkamas cenas vai atrodas nekurienē bez infrastruktūras,

pacels minimālo algu uz nodokļa palielināšanas rēķina bagātajiem  (80%),

- samazinās pensijas vecumu  (vīriešiem uz 60 gadiem, bet sievietēm uz 55 gadiem)

_____

Tas jau laikam bija tikai fragments.

Vienmēr brīnos, kapēc zemi iegādāties LV ir tik dārgi? Kam tad LV zeme ir domāta, ja ne latviešiem? Un kapēc vispār jāpārdod? Nu labi, kaut kādas simboliskas cenas varētu būt. Bet, ja esam "Briseles pakļautībā", mēs jau pat gribot nevaram nekādus likumus sev noteikt - katram ārzemniekam pārdodam zemi un Eiropas algas izkonkurē Latvijas algas, atņemot latviešu darbaspēku pašiem. Zeme jau tukša nepaliks, atnāks ukraiņi, pakistāņi, ķīnieši un krievi.

Kapēc ne no viena latviešu politiķā/partijas tādas apņēmības neesmu dzirdējusi? Jā, es balsotu par analoģisku plānu. Un, ja viņš būtu dzīvs, ticu, ka būtu uzvarējis.

 

16.marts, 21:43 (16.marts, 22:11 - labots)
Mihailo ar Olgu

Vot pēdigā zina par mūsu varonju situacija uz 6ito moment visa frontē Ukrainā:

Krievijas dzīvā spēka zaudējumi sasniedz 427 840 

Saskaņā ar ģenerālštāba datiem diennakts laikā iznīcināti 970 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 2022.gada 24.februārī krievi zaudējuši 6757 tankus, 12 938 bruņutransportierus, 10 565 lielgabalus un mīnmetējus, 1017 daudzlādiņu reaktīvās iekārtas, 717 zenītartilērijas iekārtas, 347 lidmašīnas, 325 helikopterus, 8225 bezpilota lidaparātus, 1920 spārnotās raķetes, 26 kuģus un ātrlaivas, vienu zemūdeni, 13 959 automobiļus un autocisternas, kā arī 1708 specializētās tehnikas vienības.

Krievijas zaudējumu pilns apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

16.marts, 23:41
ivans ļevs

Ha Ha Ha , kāds šeit vēl slavina Žirinovski un tic priekšvēlēšanu solījumiem :D

17.marts, 10:39
ivans ļevs

Pie reizes man kāds varētu pastāstīt kādēļ putins tik ļoti baidās no opozīcijas? Saprotu, ka psihiskas problēmas viņam, bet tik ļoti?

17.marts, 12:05
V ilis Gutmanis

janis lauva

Vairāk gan izskatās ka psihiskās problēmas ir tieši jums. Kaut kā nevar redzēt ka Krievijā būtu aizliegtas opozīcijas partijas. Dažreiz dzirdot tā saucamo opozicionāru izteicienus rodās doma kāpēc viņi vēl ir uz brīvām kājām. Varu pateikt kāpēc jums ta nepatīk ne Putins ne tas kas notiek Krievijā. Tāpēc ka Krievija ir izlīdusi no tās bedres kur iekrita noticot saldajiem rietumu kungu solijumiem un attīstās kamēr Latvija ķepurojas šīs bedres viszemākajā punktā un lielās ar to ka viņa sevi ir pārdevusi rietumiem pat ne par sviestmaizi bet par smukas dzīves solijumiem.

17.marts, 13:38
ivans ļevs

Zinām, zinām kā krievija DRĪZ piecelsies no ceļiem :D

Putins man nepatīk, jo normāliem cilvēkiem nacistisko slepkavas nepatīk. Jums patīk?

 

Nezinu kādēļ tā izlīdusī Krievijā nevar pietuvoties Latvijas dzīves līmenim:D

 

Par opozīciju krievijā gardi pasmējos, paldies 

17.marts, 13:53
V ilis Gutmanis

jānis lauva

Nedomāju ka jūs vispār kādreiz sagaidīsit to brīdi kad pēc jūsu uzskatiem Krievija pacelsies no ceļīm. Jo  par nelaimi jums tas jau ir noticis un diez vai kad izmainīsies.

Ko jūs domājat ar normāliem cilvēkiem? Laikam taču ir tie kas savā bezspēcībā vaukš kā setmales kranči jo vairāk ne uz ko nav spējīgi. Kas par nacistiskajiem slepkavām tad jā cilvāki no viņiem bēg tikai tas diemžēl notiek nevis Krievijā bet gan Ukrainā. Tur kaut kā netiek novērots entiziasms doties uz fronti un karot ar Krieviju.

Jūs nezinat kādēļ Krievija nevar pietuvoties Latvijas dzīves līmenim? Tāpēc ka tādā gadijumā viņai būtu jānolaižās līdz Latvijas līmenim . Ko diemžēl Krievija nu nekādi nevēlās.

Ja jūs par opozīciju uzskatat tos vakšķošos krievu aizbēdzējus kas klīst pa pasauli un stāsta tādiem kā jūs pasakas par ļauno Krieviju. Tad smejaties tālāk, smieties ir veselīgi ja tikai zinat par ko.

17.marts, 14:10
ivans ļevs

Kāds ir vidējais dzīves ilgums Latvijā un kāds krievijà?

Kāda ir vidējā alga?

Kāda ir vidējā pirktspēja?

Kāds ir IKP uz galvu?

Sausus skaitļus iedod un pasaki kur krievija būtu priekšā no šiem rādītājiem?

17.marts, 14:23
Aleksandrs78

Nabaga, nabaga zombētā un nabadzīgā krievijas tauta  DRĪZ no ceļiem liksies drošībai guļus it visi, bet pagaidām tās lielākā daļa ir ceļos kritusi kremļa sadistu priekšā, pirms to apkaušanai Ukrainas melnzemē  :D

17.marts, 16:34
Andis

Ideja par sīko uzņēmēju atbrīvošanu no nodokļiem, tā ir sena tēma Krievijā un ne Žirinovskis tās autors. Zemi pirkt un pārdot drīkstētu tikai Latvijas pilsoņi. Uzvarēt vēlēšanās Žirinovkim nebija lemts - viņa liberastu partija sastāvēja no viena Žirinovska un 20% pārējiem un nedomāju, ka tā izdzīvos. Ne jau bez pamata par tās zobojās, ka ja Žirinovskis mirs, tad viņu aprakt vai dedzināt nedrīkst, bet jāveido mūmiju, kura būtu klatesoša visos liberastu pasākumos.

17.marts, 16:35
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Nesaprotu, kāpēc esat uzcepušies par Krievijas zemo līmeni. Esmu zoom un telegram grupās - neredzu neko, kas liktu domāt, ka viņu dzīves limenis atšķiras no mūsu - modernas telpas, mājas, cilvēki dzīvo, priecājas, tiekas, iet uz kafejnīcām, moderni ģērbjas, mācās, ceļo, nesalst. Ko vēl no viņiem vajag gribēt? Par visiem nezinu, bet savās telegram grupās un tur ievietotajos video neredzu neko, kas liecinātu par  kādu krīzi vai nelabvēlību. Virtuālajā vidē krievu vidējā lietotāja intelekts  un kultūra ir jūtami augstāks kā latviešu vidē. Rupjus vārdus tur nav nācies tikpat kā vispar redzēt.

17.marts, 17:32
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Andis, es jau zinu, ka Tev Ž.nepatik. Nu ok, varbūt nevajag pilnīgi no nodokļiem atbrīvot (mazos uzņēmējus0, bet to, ka kaut kas ir jādara, tas jau sen skaidrs, tikai sen neviens arī neko netaisās darīt. Domāju, ka nav rīcibspējas un trūkst elementāŗu ekonomikas zināšanu. Man ir ļoti vājas domas par deputātu profesionalitāti. Vai arī visas varas shēmas ir tā sashēmotas, ka deputātiem ir sasietas rokas.

Ja es būtu prezidents (ha; un es tiešām negribētu būt), bez nekādām Brīseles saistībām, tas būtu pirmais, ko darītu - zemi piesķirtu latviešiem. Protams, kaut ko vajadzētu izdomat, kur, kam, cik, bet doma būtu - tā, lai jebkura ģimene var iegādāties neiespringstot - burtiski par velti. Būtu, protams, jāpadomā, lai ģimenes nedzīvotu klaja laukā. Dzīvesvieta jaunām ģimenēm ir prioritāte un Latvijā taču vietas, materiālu pietiek. Tālāk liktu akcentu uz ceļu un transporta infastruktūru, lai iedzīvotāji var brīvi paŗvietoties un gluži vienkārši apdzīvot Latviju. Būtu akcents uz mazajiem uzņēmējiem ar max nodokļiem 10-20%. Problēmu daudz, bet vai tad vairāki gudri cilvēki tās nevarētu atrsināt.

Ja esam sapinušies Briseles tīklos, tad, iespējams, nevaram.

17.marts, 17:41
ivans ļevs

Kā tieši Brisele tev traucē celt ceļus vai mājas? :D

Pateicoties Briseleo, Latvijai vairs nevar notikt pelēkais bizness un otkati tik vienkārši. Par to sāpe citiem

17.marts, 18:03 (17.marts, 18:03 - labots)
Andis

Pirmais uzdevums ir tikt skaidrībā, kādu mēs gribam Latviju, jo patreiz Latvija pat neatbilst aizbilstamai teritorijai (aizbilstāmā teritorija var būt tikai kaimiņvalstij, bet ja aizbildnis atrodas tūkstošiem km attālumā no tās, tad kolonija) . Ja mērķis ir neatkarīga valsts, tad tai ir jābūt ar NEITRĀLU ārpolitiku (nav neitrālas ārpolitikas, tad tā nav nekāda neatkarīga valsts, kas uzskatāmi redzams ES… katra iniciatīva dalībvalstu līmenī tiek Briseles sodīta… šī iemesla dēļ no tās izstājās Lielbritānija, lai pēc tam tā tai kļūtu par “saimnieku”… doma bija, ka ES ātri sabruks, bet tā bija pirmā Lielbritānijās pārrēķināšanās un tālāk vesela virkne neveiksmju, ka tā var noslidēt tik zemu, ka vairs nespēs nekādu jaunu savu impēriju salipināt) . Par cik Latvijai Kaimiņos ir Krievija, tad ar tās ir jābūt normālām civilizētām attiecībām, kādas Somijai bija ar Krieviju, līdz tā tika ievilkta NATO (referenduma taču Somijā nebija, jo to tad ritīgi būtu nācies viltot),  bet ne jau tas, kas notiek Rīgā pie Krievijas vēstniecības. Tā ir vistiešākā veidā kara vilkšana Latvijā, tāds agresīvs atgādinājums Krievijai, lai tā Latviju neaizmirst pēc Ukrainas, bet varbūt, lai sāk jau tūlīt, lai maksātspēja nebūtu jāizsludina pirms krievu tanki ir šķērsojuši Latvijas robežu. 

Ja izvēle ir Latvijas valstiskums, tad ir jāatgūst visi valsts pārvaldīšanas mehānismi - ārvalstniekiem ir jāpārdod zeme Latvijā tās pilsoņiem, pēc termiņa iztecēšanas (2.gadi) tā tiek tiem konfiscēta vai tie kļūst par zemes īrniekiek, ja to  vietējie nespēj apgūt; ir jābūt savai naudai (bez tās nav iespējams finansēt uzņēmējdarbību un nopietnus uzņēmumus šodien rada no augšas) ; Latvijas likumi Latvijas teritorijā pāri visiem citiem likumiem; nekāds okupācijas karaspēks Latvijā (nav svarīgi kādas valsts un alianses tie nebūtu, bet ja uz tiem neattiecas Latvijas likumdošana, tad tas ir okupācijas karaspēks); Latvijas zemei ir tās iedzīvotāji jānodrošina ar pārtiku. Monopoluzņēmumi valsts un energoresursus iepērk no tiem, kuri tos var piedāvāt par viszemāko cenu; jāatsakās no “zaļās” afēras, kas nav nekas vairāk, kā iedzīvotāju aplaupīša un dabas piesārņošana. Piemēram, lai iegūtu vienu tonnu bioetanolu, tiek izlietotas 1.5 tonnas dīzeļdegvielas. Rapša audzēšana ir zemes degradēšana un attīstītās valstīs tas pat ir aizliegts audzēt. Bet tad vēl tas viss aiziet bioetanola ražošanā, tā tad jau ir sodāma kaitniecība. Jā, tehnoloģijas jau ir eletrības lētai ražošanai, bet pirms tam vēl visi tiks padarīti nabagi un sagandēta daba, pēc visiem sātanisma likumiem. Vai tad nepietiek ar Dānijas piemēru, kura ir atzinusi vēja parku neefektivitāti un tas tas vēl Dānijā, par kuru piemērotākas vietas būtu grūti pat atrast ; Latvijai ir jāpārskata visi starptautiskie līgumi un dalības dažādās organizācijās, jo vismaz 90% no tām neatbilst Latvijas interesēm un vēl taisa caurumus finansēs. Piemēram, PVO. Covid nevis novērsa, bet ar PVO rekomendācijām covid saslimšanu radīja ne no kā. Lai cilvēku saslimdinātu, tas jāieved baiļu zonā un tad ir 3x … 10x bīstamāks, pārpildītas slimnīcas un bez “aitu potes” risks nomirt. Pēc tādas reklāmas no mēra var nomirt bez mēra baktērijas klātbūtnes.  

17.marts, 19:51
ivans ļevs

Diezgan vāji maskēts standarta kremlinu teksts, ka neatkarība ir tikai tad, ja Latvija izstājās no visa, kas traucē krievijai uzbazt savu lienošo politiku. Kā arī slēpts aicinājums pirkt resursus no krievijas tā vietā, lai atgūtu neatkarību no krievijas resursiem.

Tekstam dodu 2 no 10. Vismaz bez kļūdām, bet garlaicīgs , kas dzirdēts jau 100 reizes.

Somijai nebija nepieciešams referendums pēc viņu likumdošanas. Kur problēma? Un pat aptaujas rādīja, ka 60+% somu tāpat to vēlas. Somija būtu palikusi neitrāla, tāpat kā Zviedrija, bet dižais stratēģis putins, kas vēlējās atgrūst NATO robežas tālāk, pievilka vēl sev vairākus simtus kilometru NATO robežu sev klāt , izcils stratēģis:) 

Latvijas interesēm atbilst pilnīgi visas organizācijas kurā ir iestājusies. Man būtu grūti atrast piemēru kura organizācija kaitē Latvijai un Latvijas neatkarībai.

 

Par okupācijas karaspēku mazliet smieklīgi. Ja tu uzaicini apsardzi savā mājā, tad viņi arī ir okupanti? :)

kas tad ir krievi Ukrainā ko, ja tur atrodas pat neiznīcināti? :)

17.marts, 20:37
Sandra Harmonija

Tagad cena cēlusies zemei un īpašumiem . Gadus atpakaļ bija lētāk . Svarīgākais ,kam zeme,lai strādā,kas negrib ,tas pārdod. 

17.marts, 20:56
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

janis lauva

iespējams, tādā veidā, ka ir kāda ES vienošanās, ka ES pilsoņi var pirkt un pārdot īpašumu viens no otra. Un, ja šis process ir sācies un joprojām spēkā, tad jau atkrīt tāda brīvprātīga zemes sadalīšana, nerunājot jau par to, ka liela daļa zemes jau ir pārdota ārvalstu pilsoņiem. Bet zinātāji var mani labot. Tas nozīmē, ka zemi nepaŗdos pat vietējam, bet ārvalstniekam, jo  vairāk varēs piedāvāt. Kā reiz zemes pārdošanu ārzemniekiem vajadzētu vispār noliegt. Vai ir savādāk? Attiecīgi mākslīgi tiek uzskrūvētas cenas un galu galā  - Ir latvija, ir pilsoņi, ir tukša zeme, bet tie pat dzivokļa īri nevar atļāuties, un  brauc tāpēc uz Īriju zemenes lasīt.

Pēc Latvijas neatkarības tā arī bija, ka latviesiem (nezinu, vai visiem) piešķīra zemi, katram 22 ha apmērā, par velti. Valdiba bija apmierināta ar savu lēmumu - cilvēki nodarbināti, izdomā jaunus pakalpojumus, ko eksportēt. Bija arī tādi, kas savu zemi nevarēja apstrādāt, tad tur savādāk ņēmās. Varbūt tagad katram nevajag 22 ha, jo ar lauksaimniecību nenodarbojas, bet vismaz kaut kādu zemi taču varētu saņēmt par baltu velti, nevis par nezin kādām samaksām? Protams, tam komplektā būtu jābūt ar transporta un infrastrūktūra tīklu. Būtu daudzi latvieši, kas darbotos  pa savu zemi un vispār būtu tā zeme. Latvijas daba taču ir skaista un zeme auglīga. Un, ja sasniedzama māja un zeme, vai tiešām latvieši rautos uz Īriju?

Droši vien vajadzētu arī kādus ierobežojumus uzlikt, lai nav tā, ka 3 lielīpašnieki izpērk visu zemi un pārējie paliek vasaļi.

Un vēl būtu jānosaka, ka Latvija ar lauksaimniecības produktiem apgādā primāri sevi, nevis iepērk vai eksportē (un pašiem nepaliek), jo ārvalstīs  augstāku maksu piedāvā.   Tas viss ir makroekonomikas funkcija un valdības vīriem, kā minimums, būtu jabūt speciālistiem makroekonomikā un ne tikai.

 

17.marts, 21:09 (17.marts, 21:15 - labots)
Stāstnieks

rudzupuķe

Ir liela problēmas ar mazo uzņēmumu atbrīvošanu no nodokļiem.

Ja tos atbrīvos tad lielie uzņēmumi var sagribēt formāli sadalīties mazos uzņēmumos, lai nemaksātu nodokļus. To būs loti grūti izkontrolēt.

Tad vēl ir problēma ar sociālo taisnīgumu un konkurenci. Iznāks, ka lielie maksās milzu nodokļus, mazie neko nemaksās, bet saņems tās pašas pensijas un sociālos labumus. Mazie nemaksājot daudz kur varēs izkonkurēt lielos uzņēmumus, kuri maksā nodokļus. Attiecīgi nodokļu būs mazāk. Atkal slikti.

Beidzot, lielos uzņēmumus valstij vienkārši ir vieglāk kontrolēt un iesaistīt lielos valsts projektos.

  

17.marts, 21:28
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Stāstnieks

Nu, lūk, tas viss butu makroekonomikas instrumentu darbs. Risinājums vienalga jāmeklē. Citas valstis ir atradušas.

P.S. Tikko atcerējos, ka man bakalaura un maģistra darbs (dažādās universitātēs) bija par makroekonomikas instrumentu ietekmi konkrētās tautsaimniecības jomās. :D Tagad es to vērtētu vaji, bet nu toreiz centos.

___

Tas nav nekāds sociālais taisnīgums, ja mazajiem uzņēmumiem un lielajiem netiek aprēķināts pensijas fonds pēc vienādām likmēm. Nevar sodīt mazo uzņēmēju par to, ka viņš strādā tautsaimniecībā svarīgā sfērā, bet kurš nav tik ienesīģs kā lielais uzņēmums. Arī 1.Latvijas neatkarības laikā tika atzīts, ka pilsētu rūpniecība ienes budžetā ievērojami lielakus līdzekļus nekā lielās tautas masas no lauksaimniecības, taču tika atzīts, ka procesi izlīdzinās un svarīgi, ka iedzīvotāji ir veseli, aizņemti, nodarbināti ar savu lietu. Tas nav mazsvarīgi.

Taisnība arī par to, ka mēs dzīvojam sabiedrībā, kas krāpjas, kur vien iespējams. LIelā mērā tas saistīts ar "ateistisku sabiedribu", jo dievbijīgā sabiedrībā tik pataloģiska vēlme krāpties nav. Tas notiek arī Eiropas valstš, ka cilvēki formējas tā, lai pabalsti sanāktu pat tad, ja nepienākas. Bet tāpēc valstij jādomā atkal un atkal, ka tos procesus godīgi kontrolēt.

Bet, ja sabiedriba ir "dēmoniska', godīgi sakot, grūti to kontrolēt, tiešām, ne  uz ko vairāk kā uz karu un nabadzību un izzušanu, tā nav spējīga.

Bet es par to, ka tāpēc jau valdībā jābūt gudrākajiem no gudrākajiem speciālistiem, lai par tautu butu gudrāki un izdomātu 5 soļus uz priekšu.

Es kā prezidents vēl ieviestu mājsaimnieču sociālo nodrošināšanu un darbavietas uz pusslodzi. Ja sievietes strādās, viņās nedzemdēs un nevarēs pietiekami pievērsties mājai un bērniem. Tas arī svarīgs aspekts, ja runā par tautas nākotni. Vēl es skolas ieviestu psiholoģijas mācību + kādu reliģijas mācību pēc izvēles, jo bez zināšanām/dzirdēšanas par morāli, par ari ar zinātni pierādītiem psiholoģiskiem procesiem nebūs cerība, ka neizaugs sabiedriba, kas atkal domās, kā tikai krāpties vai uzvedīsies bezatbildīgi. Tam visam jābūt komplektā. Un vēl, un vēl ieviestu. Tā ka vēliet mani par prezidenti, tikai tas ir joks, jo man tiešām nepatīk vadošas pozīcijas (kur nu vēl par prezidenti). Bet nu varētu taču atnākt kāds labs prezidents. Un vēl es nebūtu par dzimumu vienlīdzibu. VIenlīdzība nozīmē diskrimināciju. Vīrietim un sievietei ir katram sava loma un katram ir tiesības uz aizsardzibu savā lomā. Un prezidentam būtu jābūt vīrietim, sievietes - lai atpūšas. :) 3 dzimumus neatzitu.

17.marts, 21:34 (17.marts, 22:39 - labots)
ivans ļevs

Jautājums - kurš liek to īpašumu un zemi pārdot? Vai kāds piespiež? 

Un bieži vien ir labāk, lai zeme tiek pārdota kādam, kas vēlas viņu izmantot. Tas arī ekonomikai ir labāk, valstij un novadam. Apstrādāta zeme nes pievienoto vērtību un nodokļus. Ar kārkliem aizaudzēts grāvis nē. Kaut kā neredzu, ka kādam, kas grib saimniekot, būtu kādi šķēršļi uzlikti, lai saimniekotu un darbotos. Pat otrādi, iespēja saņemt naudu no Eiropas fondiem un subsīdijas.

17.marts, 22:34

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas