Putina teiktais- speciālā militārā operācija Ukrainā, novērsa Trešo Pasaules karu.

DŽA

Interesanta loģika- kara sākšana novērš karu. Lai cik tas dīvaini nebūtu, bet milzīga rossejanju daļa tam tiešām tic! 

11.februāris, 17:15
V ilis Gutmanis

Loģiski ka tiem kas grib izraisīt trešo pasaules karu apgriezt sprandu kā to pašlaik dara Krievija ir pareizi. Žēl tikai ka  ... šāds pavēŗsiens nu nekādi neapmierina.

11.februāris, 18:57
DŽA

Tā kremlim bija viltīga doma- NATO mums uzbrūk, bet uzvarēt to aliansi nespējam, tādēļ, davaj, uzbruksim Ukrainai! Lai NATO nobīstas no mūsu militārās varenības- re, Kijeva trijās dienās  :)))

11.februāris, 19:04
V ilis Gutmanis

Nav vēl apnicis runāt muļķības par trijām dienām? Jā un ko tad Stoltanbergs tā bļaurē par iebrukumu eiropā ja jau Krievija ir tik vāja?

11.februāris, 19:08
DŽA

Jā jā,  kremļa režīms pašupurējas. Savējos nežēlo dižajam mērķim- speciālajā operācijā Trešā Pasaules kara novēršanā. Miljonam rossejaanju ukraiņi norāva rokas/ kājas, bet vēl 400 000 arī galvas  :)))

11.februāris, 19:34
V ilis Gutmanis

Interesanti kā nabags ceņšās izslavēt varonīgos Melnās jūras racējus tikai kaut kā nelāgi sanāk ka aizokeāna onkuļi šak draudēt varoņiem lai viņi pāŗstāj ar saviem kritušajiem piemēslot tik dārgo Ukrainas melzemi. Un sēit kaut kā ... cpari galīgi sanāk petrunā ar reālajiem faktiem  jo 200 000  grupējums 2022 gadā plus 300 000 mobilizŗtie 2023 gadā kaut ka galīgi neatbilst tam ko varonīgie melnās jūras racēji stāsta ka Krievi viņus pāŗspēj gan ar ieročiem gan ar fzīvo spēku. Savādi vai ne?

11.februāris, 19:55
Ādolfs Nāks

Tak beidziet bezjēgā diskutēt ar uz Vācijas  pabalstiem tupošo un sārtā izcilibas centra trolli - stipendiātu džā. Mums vienkārši novērš uzmanību no galvenā, cik izdevusies ir mūsu valsts. Un ko varam darīt? Pats pirmais - vēlēšanu sistēma. Tas, ka VDD ir valdības drošības dienests un KNABs īstenībā ir knaps, laikam ne man vienam tā šķiet.

11.februāris, 20:32
V ilis Gutmanis

Atzīšos ka diskutēt ar  ... man nemaz negridējās vairāk ķircinot viņu ir diezgan amizanti paskatīties kā nabags izdomā visādakas glupības lai kaut kā pamatotu savu viedokli . Kad nesanāk sāk lietot rupjības un visi ierauga ka taisnības cīnītājs ir paglups, parupjš plātīzers.

11.februāris, 21:32
Ir tāds

Nezinu kā tur ar to loģiku, bet, lai cik tas dīvaini nebūtu, mūsu mazais pūkainais draudziņš ne tam vien tic, citādi neņemtos kā aptracis zilonis stikla taras noliktavā. Kāds ko teica. Un? Katram ir tiesības tam ticēt vai nē. Nez kā mazais, pūkainais draudziņš zina kam un kas tic? Lai ko tādu zinātu ir jāveic vismaz aptauja. Ak jā, es aizmirsu, ka viņš ir gaišreģis kurš visu, par visiem zina vislabāk. Parasti gaišredzība rodās kad lieto attiecīgas vielas. Var gadīties, ka krāsu ostīšana arī raisa gaišredzību, es to nezinu, bet pieļauju, cita skaidrojuma man viņa gaišredzībai nav. Var jau būt, ka lieto ko stiprāku, nezinu, bet būt var visādi. 

11.februāris, 21:59
Ādolfs Nāks

Kaut kur taisnība Pu ir, kopš iet vaļā SMO, 3. pasaules karš nav sācies. Vispār jau ņem piemēru no ASV un Izraēlas karot aizstāvot "demokrātiju" visur sazinkur, tikai ne savā valstī.

12.februāris, 9:47
Munins

Eiropa jau arī stāsta, ka pēc Ukrainas Krievija tūlīt uzbrukšot NATO, tātad sāks 3. pasaules karu. Šeit Eiropai ar Putinu saskan. Lai cik tas dīvaini nebūtu, bet milzīga ES iedzīvotāju daļa tam tiešām tic! 

12.februāris, 10:16
Ir tāds

Zinot ka ir Tuvie Austrumi, tad Rietumu iejaukšanās šajā reģionā var nest neprognozējamas sekas, tā, ka Ukraina izskatīsies pēc bērnu šļupstiem. Austrumu islama valstu loģika n- tās reizes esmu teicis nav nedz Eiropai, nedz anglosakšu pasaulei saprotama. Ar viņiem labāk nekarot. Tā, ka Ukrainas SMO liksies kā bērnu šļupsts. Nevajag aiztikt Austrumus, tas var nest tikai lielu nelaimi. Bet daudzi to nesaprot. 

12.februāris, 10:33
Sēņu Vecis

Towārišč Gutmani , zaskaņā ar tavu teoriju, biedrs ģītļers nekādu 2.pasaules karu nesāka, bet gan ar spēcōperāciju mēģināja novērst  tavas  PSRSiskās nedavalsts uzbrukumu Vācijai. 

============================================================================

Mākslīgā pusintelekta zīrgagalva Ādolfiņ, nacionāla valsts Latvijas Republika  n a v tava valsts, jo tu, tāpat, kā tava  iSC kompartija ,  neatzīsti  Latvijas Republiku kā tādu, kā nacionālu  valsti. ****  Tava valsts ir PSRSisa un tās  kolonija LPSR. 

12.februāris, 12:51 (12.februāris, 12:55 - labots)
Sēņu Vecis

Mākslīgā pusintelekta zīrgagalva Ādolfiņ, ar  Vācijas pabalstiem, nevis " uz Vācjas pabalstiem " . Tā raksta tavā krievu  valodā.

======================================================================

Towārišč Gutmaņi, kādēļ tu vēl neesi  saimnieka plaukstošajā un laimīgajā ĶīĢīBīsīskajā demokrātijā  ?

12.februāris, 12:55
Sēņu Vecis

Mākslīgā pusintelekta zīrgagalva Ādolfiņ, latviešu  valodā nav tāda "   kaut kur Pu  ir taisnība " . Tā raksta tavā  krievu  valodā. 

12.februāris, 12:58
V ilis Gutmanis

Ne visai cienītā beka kādēļ jums nepaņemt kādu stiprāku striķa gabalu ieziepēt kārtīgi un pakārties uz kāda stprāka zara lai tas zem jūsu mēslu smaguma nenolūst. Vai arī cik saprotu jūs esat tada vācijas krāsotāja twinks kas arī ar intelektu neizceļās. Kā īlēns no maisa lien neadekvāta astoņbitu apziņā.

12.februāris, 15:20
Andis

Sēņu Vecis pats sev ienaidnieks. "jauns.lv" maz vairs kas ko komentē, tādēļ jāmeklē un jāpiesaista lasītāji no citiem saitiem un viss pareizi, bet ne jau darot to pašu, kā aizbaidīja komentētājus no sava administrētā saita. 

12.februāris, 20:36
V ilis Gutmanis

Nu godīgi sakot '' jauns.lv'' vairāk līdzinās tādai dzeltenai tenku lapelei. Nu un komentāru rakstītāji no turienes arī ar daudz maz intelektu neizceļās. Kā sakot tāds pie tāda pievelkās kas pēckāda laika pašam sāk riebties.

12.februāris, 22:15
Andis

Es kaut ko arī tiku rakstījis, bet tad tiku no "Sēņu Veča" apmelots visos pasaules grēkos, tad komentāri dzēsti, ka neradās vairs vēlēšanās turpināt ko nopietnu rakstīt tur. 

13.februāris, 13:02
DŽA

Fašistu izdzimteni atvar, kad es redzu tavu komentu Jauns.lv, es uzrazīt spiežu "ziņot"  :)

13.februāris, 20:50

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:39

Jaunākās diskusijas