Daudz te kremļa troļļu, kuri bļauj, ka krievija uzvar.

DŽA

Kā tā krievija uzvar? Otrā Pasaules armija pret 70-to, šķiet tādā rangā Ukraina ir.

Kremļa fašistu iebrukumā, visi propagandas kanāli viennozīmīgi deklarēja- Kijevu ieņemsim trijās dienās, kas tā Ukraina tāda ir?

Karš, fašistu okupantu uzbrukums Ukrainai, notiek jau divus gadus. Kur fašistu okupanti tikuši ir? Nekur. 

Šī portāla forumā troļļi gaudo, sorry, kviec, kā aizkautas cūkas- Ukrainai armijas nav, Ukraina vāja, krievija iet uz priekšu, uz uzvaru, aš POBEDU. Bet, nē, krievi nespēj uzvarēt Ukrainu. Un nespēs. Divus kara gadus fašisti nav tikuši uz priekšu, ieņem aizsardzības pozīcijas! Pret ko tā aizsardzība? Krievija uzbruka, Ukraina aizsargājas. 

5.februāris, 20:00
V ilis Gutmanis

Žēlka autors kaut kā ir aizmirsis nu vai arī nav pievērsis uzmanību tam ka par tām trijām dienām runāja rietumumēdiji neviss Krievijas kanāli. Nu brt tas ir tik mazs nenozīmīgs sīkums ka labāk ir ka teikuši Krievijas propogandas kanāli. Par to ka Krievijas bruņotie spēki nekur nav tikuši arī it kā neatbilst īstenībai jo Ukrainas broņotie spēki pamazām tiek iznīcināti. Jo kā var skatīties uz to ka jauniesauktos ķēr uz ielām kā krimināl noziedzniekus. Dīvains iesaukšanas stils lai cīnītos par valsts aizsardzību. Un kā varētu skatīties uz to ka viens no Ukrainas kara komisāriem piedāvāja ja kads no ķeramajiem negrib skriet uz fronti sašaut viņiem ceļu locītavas. Sīkums principā ja sola ka pavasarī atkal šāksies varens kontrnastups. Tikai atkal neliels jautājums kas tajā piedalīsies jo jau tagad aizlāpīt robus frontē nepietiek dzīvā spēka. Iznīcināts ir tās pozīcijas kuras Ukraina būvēja veselus astoņus gadus. Un tās aizsardzības līnijas ko Ukraina cenšās veidot pašlaik tiek iznīcinātas pirms tiek pabeigtas. Kas Uzvaēs domāju nebūtu jāplāno, to drīz vien mēs tāpat redzēsim.

5.februāris, 21:46
Ir tāds

Vili

Būsim patiesi liberāli, no vārda brīvība. Tāpēc ļausim šim jaukajam dīvainītim dzīvot savā pasaulē un domāt ko un kā tam tīk. Ātrāk sētas mietam ko iestāstīsi kā šai Dieva radībiņai. Ko vari līdzēt, ja cilvēkam dzīvē nav veicies? 

5.februāris, 22:33
V ilis Gutmanis

ir tāds

Nav jau svarīgi vai ... to sapratīs vai nesapratīs un arī ieskaidrot kaut ko pat nav plānots. Galvenais ka gadijumā kāds izlasa viņa teikto redz arī pretējo viedokli. Un tur viņam ir iespēja izvēlēties kurš runā patiesību bet kurš vienkāŗši nekaunīgi melo.

5.februāris, 23:38
Ir tāds

Vili

Viss nav tik vienkārši, lai to saprastu, ir jāsāk saprast, ko nozīmē jēdziens meli un melot. Bet, ja visa pasaule griežās ap viņu, tad to izdarīt šādu izvēli vienkārši nav iespējams, jo pēc definīcijas, tas kurš atrodas ego centrā nespēj melot, jo viņa ego šādu domu pat nepieļauj, tātad viņš izslēdz iespēju, ka viņš varētu melot. Kam rāpot lemts, tam nekad nelidot. Tāpēc neprasi no mūsu mazā draudziņa to uz ko viņš nav spējīgs. 

6.februāris, 0:07 (6.februāris, 6:46 - labots)
Stāstnieks

Dža, kā vienmēr neko nezina un nesaprot.

Nekādi VISI kievu propogandas kanāli nedeklarēja, ka Kijevu trijās dienās, bet tikai divi. Pie kam to ātru Krievijas uzvaru deklarēja arī atsevišķi Rietumu politiķi un analītiķi.

 

 

 

 

6.februāris, 8:07
Ir tāds

Stāstniek

Nemocies stāstīt un iestāstīt radībiņai kura neko tāpat nesaprot. Viņš nesaprot, kādu kara stratēģiju ir izvēlējusies Krievija. Lai to saprastu vajag smadzenes. 

6.februāris, 8:24
Munins

Starp citu, savulaik Rietumos stāstīja, ka Krievija varētu ieņemt Baltijas valstis nedēļās laikā. Piemēram Zviedrijas Militārā akadēmija: Krievija spētu iekarot Baltiju aptuveni nedēļas laikā

Ko nu?

6.februāris, 8:58
Ir tāds

Munin

Vispirms saki man, vai tie kuri te pilnās rīklēs, no visas sirds taurē par Krieviju un Ukrainu aizdomājas par Latviju? Vai tiem rūp Latvijas liktenis? Tie būs pirmie kuri mazāko briesmu gadījumā stāvēs rindās Rīgas lidostā. Rau, mums jau viens dižpatreots Vāczemē sēž un taurē pilnā rīklē! Drošs paliek nedrošs aiztinies jau laicīgi, ja nu krievi nāk, viņi tak aiz robežas mīt. Atnāks krievi un šādiem dižpatreotiem svecītes dzisīs, viņus tad mīlēs un jautri būs! Ir cilvēki kuri vienkārši nesaprot, ka nevis krievija, bet viņu pašu naids ir viņu lielākais ienaidnieks. Ne velti latviešiem ir teiciens, pārsprāgt no dusmām. Ne jsau cilvēks pats sprāgs, bet sirds no naida un dusmu radītās nervu spriedzes var pārsprākt, un tad ir koka mētelītis , varbūt kādam klusuma tornis vai kas eksotiskāks, bet beigas šā vai tā. Secinājums. Apbedīšanas birojs brīdina: naids, dusmas un nesaticība kaitē to nesēju veselībai un tuvina ātram galam!

6.februāris, 10:24
DŽA

Pašlaik rosseja ir zaudējusi ap 1% iedzīvotāju. It kā 1% nav tik daudz? Bet tie ir jauni vīrieši, darba spējīgi un reproduktīvā vecumā. Tie 0,3% mirušo, tas kremlim ir pat labāk- nu, krita karā, zaudējām nodokļu maksātāju, lielgabalu gaļa tak vien bija. Bet 0,7% ar norautām rokām, kājām- tā ir skāde. Nodokļu maksātājs tāpat vairs nav, bet valstij viņš būs jāuztur. Kritušais kremlim ir izdevīgāks, nekā invalīds. 

Kādēļ kremļa fašistiem bija vajadzīgs karš? Tagad viņi paši to nesaprot.

6.februāris, 10:56
DŽA

Par "Kijeva trijās dienās", aurēja kremļa propagandisti Solovjevs, Simonjan, Skabejeva. Un viņi saka to, ko kremlis uzraksta priekšā. Neatkarīgās preses, masu mēdiju, rossejaa vairs nav, tas fašismā ir normāli. TV propaganda izsaka režīmam vajadzīgo. Kijeva trijās dienās. 

6.februāris, 11:03
Munins

Ukraina aurēja, ka 2023. gada maijā būs Krimā. Ko nu?

 

6.februāris, 11:52
DŽA

Munjin, tu melo.

6.februāris, 12:02
DŽA

Tuvojas kremļa fašistu iebrukuma otrā gadadiena. Divus gadus noris "speciālā militārā operācija" Kijevas ieņemšanai trijās dienās. Ko kremļa fašistu režīms ir panācis? 400 000 nogalināti orki, vēl ap miljonu, ar norautām rokām/ kājām. Viss iet pēc plāna!

Plāns gan dīvains. Ja plāns bija iznīcināt krieviju, tad gan tas tiek veiksmīgi īstenots. 

6.februāris, 12:10 (6.februāris, 12:12 - labots)
Munins

Dža, kā tu zini, ka Ukraina nemelo par tiem 400 000 :-)

6.februāris, 12:26
DŽA

Munjin, var jau būt. Visai iespējams, fašistu orki ir miruši lielākā skaitā, pat vairāk par pusmiljonu. Ej nu sazin'. Jo tie, kurus gabalos sarausta, kritušo statistikā neiekļaujas. Nav līķa, tātad pazudis bez vēsts. 

6.februāris, 13:45 (6.februāris, 13:48 - labots)
Munins

Ukrainas propogandists no Vācijas. Kas tik dzīvē nenotiek. 

P.S. Dīvaini, bet tieši Ukraina taisās mobilizēt vēl 500 000. 

6.februāris, 14:50
DŽA

Munjin, propaganda ir maksas pakalpojums, propagandoniem maksā naudu, bet to tu labi zini. Bez maksas ir savu domu izteikšana. Tātad, es nekādi neietilpstu propagandistos.

Par to, ka Ukraina vēlas mobilizēt vēl pusmiljonu? Tas ir normāli! Ukrainai uzbrūk fašistu režīms! Aizstāvēt savu Dzimteni, savas mājas, savu ģimeni, ir katra vīrieša pienākums! Kas tev munjin, dīvaini šķiet?  

6.februāris, 15:07
Ir tāds

Munin

Mūsu mazā draudziņa dziļās domas spēj saprast tikai viņš pats un viņa svīta kura atrodas ar to uz viena viļņa. Kā vecajā labajā komēdijā "Briljanta roka" Ņikuļins saka: "Viņa vietā vajadzēja būt man", uz ko milicis tam atbild: "Kad piedzersies, tad būsi". Te līdzīgi, kad sasniegsi mūsu mazā draudziņa augsto gara lidojumu, tad sapratīsi. Bet tā, ka cilvēkam ar veselu psihi to nesasniegt, tad arī viņu saprast mums nav lemts. Cilvēks dzīvo savā skaistajā pasaulē un viņam ir labi. 

6.februāris, 15:22
DŽA

Ir tāds, atkal balabala?

6.februāris, 15:25

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:10

Jaunākās diskusijas