(Ne)brīvais mikrofons

Aleksandrs78

Marcis Dzelme

Un Robertam Ukssam un AB Skolotajam varat kopa taisit savas seksualas ogrijas divi draugi pederasti... TU KO ONKUL, SAVAS "ogrijas" PERVERSIJAS PIEDĒVĒ JAU KĀ LAMU VĀRDUS?! JEB PARDON - KĀDS PROGRESS UN ESI GATAVS ĀRSTĒTIES? JA TĀ, SAŅEMSI PLAŠU ATBALSTU, ATLAIDES UN ĪPAŠU ATTIEKSIM KĀ PIRMAIS PUBLISKAIS PACIENTS HOMOSEKSUĀLĀS SLIMĪBAS ĀRSTĒŠANĀ!

2.septembris 2022, 23:14
Jelena Sergejeva

Skolotāj...viņš jau it kā nav no tiem, kaut gan aizstāv dīvainīšu parādes. Tas ir tāpat kā Dža, kurš viņu apsaukā par pideru, bet pats priecājas par geju parādēm. Mārcis visus apsaukā par pederastiem, bet atbalsta lgbt. Kur loģika? Vai tā nav dubultmorāle? 

3.septembris 2022, 3:06
DŽA

Jelena Sergejeva, tu tak spēj uz vienkāršu jautājumu atbildēt ar JĀ vai NĒ? Tad nu jautājums- tev joprojām ir pakaļas cauruma nesaturēšana un pamperos staigā?

4.septembris 2022, 20:11
Aleksandrs78

LAI KĀDI JŪS PAŠI NEBŪTU, LAI KĀDI NEBŪTU JŪSU VAI JŪSU RADU, DRAUGU VIEDOKĻI, TAČU JŪS VISI LABI ZINIET, KA NAV BIJIS OBLIGĀTAIS, TIESISKAIS REFERENDUMS PAR psrs OKUPANTU -MIGRANTU NATURALIZĀCIJU LATVIJAS PILSONĪBĀ?! UN, KA psrs PILSO'ŅiEM PIEŠĶIRTĀ PILSONĪBA NAV STARPTAUTISKI JURIDISKI UN TIESISKI LEĢITĪMA! TAS IR IEMESLS TIESLIETU MINISTRIJAI IESNIEGT PRASĪBU PĀRSKATĪT PILSONĪBU KATRAM NOZIEGUMOS PIEĶERTAM psrs JAUNPILSONIM (arī NEPILSONIM),LAI TOS iZRAIDĪTUI NO VALSTS PĒC SODA IZCIEŠANAS, VAI NE TĀ CIENIJAMIE FORUMA DALĪBNIEKI?

6.septembris 2022, 1:32
Marcis Dzelme

AB Skolotajs un ej dirst slimas homofobs un nekads referendums pat okupantiem un migratiem nav bijis un Jelena Sergejeva jo projam staiga pamperos un homosekualims nav slimiba.

6.septembris 2022, 9:53
Jelena Sergejeva

Tev Dža atbildēt , nozīmē nolaisties līdz Dža līmenim. Es zālīti nepīpēju. Tavs  diršamais caurums noteikti ir nepārspējams, fekālijas katrā komentārā. 

6.septembris 2022, 19:32
Aleksandrs78

Kad lopam ir tikai cilvekveidīgs paskats, tas maldina  daudzus, bet ne visus. Un kad lops publiski iesmirdas, tad to sapratušie veic pārrunas ar insektu, kas tikai imitē cilvēku un kas bez soda nesaprot, ko var, ko nevar vervēlēt publiski un kur! Bet kad cilvekveida lops ir robezas pārkāpis un būdams pervers primāts,jūtas netā neatrodams, tad tikai laika jautājums ir lai  slims lops sajēgtu savu lielo alošanos.

11.septembris 2022, 2:43
Peteris Kode

Mārci Dzelme,man šķiet Tu Daugupils Aivaram nestāvi klāt.Tas stulbums sit visu pāri.

11.septembris 2022, 12:10

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas