Vismaigakie un nevainigi apsudzetie

ina

Latvijas robezsargi, nevainigi jerini, par kuriem nav sanemta neviena sudziba no patveruma mekletajiem, kurus nez kapec Latvija deve par nelikumigiem robezparkapejiem. Kam tad lai vini iesniedz savas sudzibas ? Priedes celmam  vai kadiku krumam Baltkrievijas teritorija, jo jus jau vinu likumigas tiesibas pieprasit patverumu,  viniem atnemat, ar varu un draudiem aizdzenot no robezas atpakal uz asinainas diktaturas valsti.  Stulbs un smiekligs raksts, ja vien tas neskartu nebaga beglu dzives. Un tagad glorificejiet ukrainas beglus, gluzi vai sveto karta iecelot. Ar ko atskiras irakietis no ukraina ? Abi beg no kara. Tikai to pirmo izraisija NATO valstis, Latviju ieskaitot...

6.maijs 2022, 15:03
Jelena Sergejeva

Iznāk, ka tu tomēr atzīsti, ka kaimiņvalstī Baltkrievijā ir diktatūra. Irākā karš jau sen nav, irākietis par jaukšanu ar irānieti tev galvu nogriezīs. Tas tā, ja gadījumā tevi islamisti atradīs ātrāk, nekā nomirsi dabīgā nāvē. 

6.maijs 2022, 20:31
Māriņa

Jeļena, nav vērts ar šo fekāliju pat ielaisties diskusijās. Tā ir deģenerātu izdzimtene. Es pat nesaprotu, kāpēc tā maita lieto latviešu valodu, un kāpēc viņa nav aizpisusies uz savu mīļoto Krieviju baudīt īsteno dzīvi, bez NATO un bez cukura un visa pārējā, kas tagad okupantiem būs liegts uz daudziem gadiem. Laikam jau maitai tomēr patīk tie rietumu labumi, taču smadzenēs nekas nemainās, jo smadzeņu nemaz nav, tikai žults un rafinēti mēsli.

6.maijs 2022, 22:56
ina

Super! Nu, super, re kur, Marina - tipisks latvietis parastais - kulturals,  ista cietumnieku urlas limeni. Vienvardsakot, patriots no galvas lidz kajam, pareizak, no tuksas galvas...

Jelena - Irakas kars, diemzel, nav beidzies, jo vietejie joprojam cinas ar ASV okupantiem, kas piesavinajusies Irakas naftu un joprojam korige dzivi Iraka. Paskaties, kur ir lielaka ASV vestnieciba pasaule un padoma, KAPEC , un kapec ASV pec Irakas okupacijas kluva par lielako naftas eksportetajvalsti.

Par islamistiem - neruna par to, par ko tev nav ne mazakas nojausmas. Lasies pie saviem azov nacistiem, ta tava sfera

7.maijs 2022, 16:34 (7.maijs 2022, 16:36 - labots)
dzintra

Nu re!tā jau domāju,ka Latvija,Inasprāt,būs vainīga,ka Krievija iebruka UkraināVēl atliek secināt,ka patiesībā Ukraina ir iebrukusi Krievijā.Laupa,slepkavo ,izvaro un spīdzina krievus.Ina rullē!

7.maijs 2022, 19:14
Māriņa

Trulā klocka ina, es tev vnk parādīju, ka ne tikai tu spēj apvainot un pazemot cilvēkus. Ja tu, šmara, saukā sievietes par maukām un nolaidies līdz bidlas līmenim, tad zini, citi arī to māk ne sliktāk par tevi. Savus separu un kolaborantu argumentus droši vari iebāzt labi dziļi tur, kur Saule nekad neiespīd. Kaut gan, tavā gadījumā izskatās, ka arī tur tev kāds ir ilgi un dikti pabijis, ne velti esi tik apdauzīta kuce ;)

7.maijs 2022, 21:55
Jelena Sergejeva

Ha, ha, ha... Māriņ, tas bija spilgti un negaidīti. Beidzot kāds arī pārgudrajai pateica to pašu, ko sen jau vajadzēja. Es jau sen būtu izteikusies vēl kolorītāk, tikai mani izbanotu. Mani šī gudriniece jau sen tracina. Viena lieta ir diskutēt un nepiekrist, bet nevajag oponentu nozākāt.Tas ir forši, ka Tu esi atpakaļ!!! Vismaz nebūšu viena. Sarmīte arī pazudusi, vienīgi Beatrise un Dzintra. Bet šito gnīdu Inu jāizkvēpina no TR. Var jau rakstīt rupjības, bet to varētu sagaidīt no Andi Fon. Šī mātīte tiešām gaida, ka viņu nozākās ar visiem cenzētajiem vārdiem(un ne tikai). 

8.maijs 2022, 0:08
Jelena Sergejeva

Ina, ja nebūtu "Azov", tad iespējams Ukraina kā tāda nepastāvētu. Pēc tavām domām iznāk, ka izņemot komunistiskās valstis, pārējie ir nacisti, jo nosoda Krievijas vardarbību. Sviests.  Orda jau sen tevi gaida siena gubā. Tad, kad tevi bataljons izdrāzīs, varēsi atpūšoties savas pasakas viņiem klārēt,ja vien žokļi būs kustīgi. Bataljons nav hi hi_ha ha,mute pastāvīgi būs aizņemta. 

8.maijs 2022, 8:15
Aivars-Gudrais

Sūtiet tak dirst to trollieni, kas kalpo vienlaikus gan Sorosam,, gan Hutinam !!!

8.maijs 2022, 14:22
īpaši stulbs

Paga, paga, kolēģi..! Ko tad Ina tādu nepareizu pateica? To taču neviens nenoliegs, ka mūsu valdībai ir diferencēta attieksme pret bēgļiem un patvēruma meklētājiem no dažādām zemēm, no dažādām kultūrām. Diskutēt par to var, bet jēgas no tā nav nekādas, jo vara tāpat nevienu "no apakšas" neklausīs. Pavisam nesen Straujumas laikā "mēs" ar atplestām rokām bijām gatavi uzņemt pārceļotājus no Āfrikas un tur pie krīzes Lībijā, tās valstiskuma sagraušanas, tiešām bija vainīga NATO. Tagad uzņemam ukraiņus, kur pie viņu pārceļošanas formāli vainīga it kā Krievija, bet vai tiešām tā ir, par to, lūk, Inas teiktais liek padomāt. 

Manuprāt, karš Ukrainā ir mākslīgi kāda trešā spēka izraisīts. Izmantoja Putina iedomību un lielību, un nolūkā mazināt Eiropas konkurentspēju globālajā tirgū. Nevienam nav noslēpums, ka par to gadiem notiek ES cīņa  ar aizokeāna draugiem. Pie tam arī, merkantīlā skatījumā, mūsu pašu Rietumiem nav vajadzīga attīstīta otra lielākā valsts Eiropā.  Protams, pretīga šķiet antihumānā situācija Ukrainā, bet vai tiešām pareizi darām, lai tai pienāktu gals? Sankcijas pret Krievijas oligarhiem būtībā ir demagoģiska un smieklīga akcija, jo tie saucamie oligarhi ir tikai Kremļa "peškas" un viņu īpašums tikai formāli viņiem pieder. Atteikšanās no Krievijas naftas un gāzes vājina tikai mūs pašus. Tā vietā, lai izmantotu Krievijas zemes dzīļu  resursus un ražošanā tai pievienotu PVN, kas savukārt tiktu izmantota savas ekonomikas uzturēšanai un Ukrainas atbalstam, mēs kā mazohisti ļaujamies nekompotentu Rietumu politiķu ašajiem lēmumiem. Un Baltijas valstis kā puišeļi pirmie skrien ratiem pa priekšu. Vai tiešām nav saprotams, ka Krievijai, būtībā feodālai valstij, šīs sankcijas ir pilnīgi vienaldzīgas. PSRS laikā nebija un arī tagadējā Krievijā bezdarba nav un nebūs, un politiķu cerība, ka tauta sacelsies, ir nelgu domāšana, kas, kapitālismā dzīvodamas, pat iedomāties nevar citu notikumu attīstību un citādu pārvaldi un sabiedrības strukturēšanu. Lai arī formāli Krievija ir demokrātiska valsts, tai nav pat pilsoniskās sabiedrības, visu regulē Kremlis un tai verdziski padotie ierēdņi. Šaubos, vai tie, kas tur aiz pavadas politiskās marionetes, to nezina.

8.maijs 2022, 20:58
Māriņa

Stulbais, ratiņos neieliki rakstot visu šo penteri, kuru neviens pat lasīt neuzņemtos? Tas, ka tu esi iestagnējis postpadomju perdelis, nevienam vairs nav noslēpums. Tu itin bieži te lielies ar savām izglītībām, taču nesaproti pat to, ka neviena izglītība nedod intelektu un dzīvesgudrību. Tava padauza ina klārēja, ka Baltijas valstis pašas ir vainīgas, ka tika okupētas un tika slepkavoti un izsūtīti to iedzīvotāji. Tieši to pašu viņa pļūtīja par ukraiņu slepkavībām un valsts iznīcināšanu. Nonsenss. Tu un plancka ina ienīstat rietumus un visu, kas nav krievisks, taču tajā pat laikā patērējat un lietojat visu rietumu produkciju. Interneta algoritmu neizdomāja krievi, tavs mobilais, dators, pat piebezdētās bikšeles ir ražoti ar rietumu tehnoloģijām - tad kāpēc tā ienīstat visu, kas nav saistīts ar Krieviju? Jautājums retorisks. Ierindas Krievijas krievs ir trulākais radījums uz planētas, jo, kā jau pats pieminēji viņu resursus, radījuši nav gandrīz neko, tikai naidu, karus un bravūru. Varbūt vari nosaukt kādu konkurēt spējīgu šīs lielās teritorijas radītu produktu? Piemēram, automašīnu, ledusskapi vai televizoru? :) Tev nešķiet jocīgi, kāpēc 15 republikas atdalījās no viņiem spļaudīdamies un uz neatgriešanos? Tā nenotiek, ka tikai vienam ir taisnība, bet visai pasaulei tās nav. Ja nezināji, tad NATO tika radīts pēc Otrā pasaules kara, un tieši tāpēc, lai nodrošinātu neatkarīgu valstu koalīciju pret turpmākām krievu okupācijām un aneksijām. Ja valsts sevi sauc par ''ģeržavu'', tad tai ir jāspēj par visu vienoties bez agresijas un militāras ofensīvas, neiebrūkot citas neatkarīgas un severēnas valsts robežās. Krievija līdz šim ir spējusi tiranizēt un slepkavot tikai mazākas un daudz vājākas tautas. Par Aļasku, kaut kā, mūsu varenie atbrīvotāji ir piemirsuši, jo nekad neriskētu tur līst ar savu utaino ''russkij mir''. Pajautā sev, kā krievs ir ticis pie 1/6 daļas sauszemes, un cik tur ir iznīcinātas citas tautas, lai to visu iegūtu. Ar tevi, un ar tādām padauzām kā ina, nav vērts pat ielaisties diskusijās, dzīve jūs gan jau izmācīs, a varbūt arī nē. Principā, man par tādiem dārzeņiem ir nospļauties, jūs neesat tā vērti, lai ar jums tērētu savu laiku.

8.maijs 2022, 21:42 (8.maijs 2022, 21:47 - labots)
Jelena Sergejeva

Uh cik labi noliki abus, bet stulbais nav vainīgs pie bijušā režīma. Vispār stulbais man simpatizē, vismaz nevienu nav aprējis,atšķirībā no Inas. 

9.maijs 2022, 0:01
īpaši stulbs

:) Māriņa..! Kā saprotu, Jūs neesat manu iepriekšējo komentāru līdz galam izlasījusi. Tur nav ne vārda par Krievijas valdības un tās režīma aizstāvēšanu. Drīzāk brīnos par Rietumu politiķiem, kuri neizprot Krieviju un tās sabiedrību, bet ievieš kaut kādas neadekvātas, mums pašiem kaitīgas sankcijas. :) Saprotu arī to, ka pēc manis teiktā izlasīšanas Jūs tāpat nesapratīsiet, uz ko vēršu uzmanību. Mani priekšteči daudz cietuši no PSRS okupācijas Latvijā un pats par brīvdomību padomju laikā esmu "norāvies". Jo arī tajā laikā daudz lasīju, domāju, analizēju un savā jaunības naivumā kritizēju, par ko arī no vadošiem komjauniešiem un citiem padomju funkcionāriem tiku nosaukts par stulbu. Nav man ne mazākās vēlēšanās atgriezties tajos laikos vai tagadējā viņu, krievu, dzīvē. Toties ilggadējā pieredze dod man priekšrocības kritiski pieiet mūsu masu mediju sniegtajai informācijai, kam, kā nojaušu, Jūs ticat simtprocentīgi. Nekas jau īpaši samelots nav, bet neviens no tiem neuzdrošinās izteikt alternatīvas, par ko runāju iepriekšējā komentārā. Neapvainojieties, bet Jūsu runas stils, forma un epitetu vai nepiedienīgu metaforu izvēle liecina, ka neesat sevī tomēr pārliecināta par savu uzskatu pareizību, šaubaties un gaidat līdzcilvēku atbalstu. Kas runā citādi, tas tracina un laupa sirdsmieru. Prāta un domāšanas elastību grūti iegūt. Vieglāk un ērtāk pakļauties pūlim un masām, jo galu galā esam taču sociālas būtnes. :)

9.maijs 2022, 21:11
Vadims Kislovs

Viens salīdzinājums tikai - Ukraiņi kuri šeit ieradušies uzreiz meklē darbu un ir pateicīgi par mieru un mājām savukārt agresīvie Sīrieši kuri te tonnām plūda nekad nebūtu te strādājuši . Bēglis kurš lauž žogu Muceniekos dēļ nepiegādātām brendu drēbēm nav bēglis - tas ir diversants . 

10.maijs 2022, 8:20
ina

Baismigi paliek, saprotot, ka Latviju tagad parstav un reprezente tadas personas, ka rupekle Marina un , Jelena- tipa - es esmu krieviete, tapec man ir doktora grads matesvaloda , kas pat nemegina komentarus  izlasit pirms savas lamasanas caurejas. Par apdomasanu un meginasanu SAPRAST   vispar var aizmirst. Tapec sis forums ir parverties par tipiski latvisky forumu,  kur galvenais nav dalities ar viedokliem, domat, spriest, ja, ari mainit viedokli - seit galvenais ir atnakt izlamaties. pilnigi bezsmadzenu radijumu stila. 

12.maijs 2022, 17:13
ina

Sliktakais, ka sie rupekli, diemzel, izved ari citus cilvekus, lidz tie sak lamaties. Spilgti to raksturoja Romas pavests ar vardiem par riesanu pie durvim. Bet Latvija jau Romas pavestu nepazist...

12.maijs 2022, 17:26
Jelena Sergejeva

Man tavs pāvests ir pie pakaļas, tava dupsīlīdēju suga atzīs pat Allahu un Jahvi, ka tik neaiztiktu.Pretīgi.Latijai pāvests ir vajadzīgs kā sunim piektā kāja. Smieklīgi skatīties uz valsts galvenajām personām  Aglonā. Pēdējos 30 gados visi kļuvuši par ticīgajiem. 

14.maijs 2022, 3:38
Jelena Sergejeva

Nu re, Ina...Mārīte rupekle, es neizglītota, Tavu lamumvārdu speciāliste. Ko vēl var vēlēties.?Pietrūkst tikai Inočka - duročka. 

14.maijs 2022, 4:01
īpaši stulbs

Nevēlos īpaši izcelt savas spriešanas spējas, jo klusībā cerēju, ka kļūdos savās iepriekšējās pesimistiskajās prognozēs un tomēr Rietumu, kā arī mūsu politķi, atsakoties no Krievijas dabas resursiem, lemuši pareizi.Taču jāatzīst, ka manas domu konstrukcijas ir loģiski stabilas. To pulksten 15:00, piektdien, 13.maijā, apliecināja LR-1 ziņas. Respektīvi, radios paziņoja, ka pēc Eiropas sankcijām Krievijas ieņēmumi naftas tirdzniecībā, saskaņā ar Starptautiskā Enerģētikas aģentūras datiem, cēlušies par 50%. Ja neticat man, klausieties šā radio arhīvu.

14.maijs 2022, 9:27
Jelena Sergejeva

Neklausos LR-1,bet tas varētu būt tikai dēļ valstīm, kuras atsakās no embargo un ir gatavas maksāt pat dubultā. Eiropā tādas ir un ne tikai, tā pati Indija.Viņiem bez Krievijas gāzes ir kirdik. Somija, LV, LT un EE uztaisīja gājienu ar zirdziņu, ko nevar atļauties citas ES valstis,bet tas arī nebūs gada laikā. 

14.maijs 2022, 9:48

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:55

Jaunākās diskusijas