Vismaigakie un nevainigi apsudzetie

Normalais2021

Eu, bet vai Jūs esat iedomājušies, kas būtu, ja Latvija nebūtu bijusi PSRS sastāvā? Visiem zināms, ka PSRS nebija ļoti attīstīta un tas bija arī cēlonis šīs sistēmas sabrukšanai, tāpēc arī tagad ir "neatkarīga" Latvija. Padomājiet, vai joprojām būtu vēl "brīva" Latvija šodien, ja nacistiskā Vācija uzvarētu un ar saviem attīstības ātrumiem (spilgti pierādāmi no Hitlera valdīšanas sākuma līdz beigām) turpinātu iesākto? Uzskatu, ka Jums huj' būtu kaut kāda "neatkarīga", "demokrātiska", "brīva" Latvija. Jā, pareizi izlasījāt, šie vārdi ir iekavās, jo tie neatbilst reālajai situācijai šobrīd. Kā jau teiciens "как у латыша, хуй и душа"

18.maijs 2022, 14:12
Jelena Sergejeva

Sveiki, Normālais.Tagad sagremo mierīgi un lēnām. Somi - PSRS būtiski samizoja ar savu pieredzi ziemas karā. Tie bija slēpotāji, kurus arī cerēja likvidēt 2 nedēļu laikā. Somiem nācās šķirties no 20% teritorijas, toties Latvija nedaudz vēlāk atdevās bez neviena šāviena. 

21.maijs 2022, 7:28
DŽA

Eu, idiota gabal, nacistu Vācija kopā ar tavu aziātu rosseju karu iesāka. Kamdēļ tādas domas, ka jāuzvar bija vienam no tiem režīmiem? Idiota gabal, Trumenam bija plāns uzbrukumam rossejai- bumba uz Maskavu un otra uz Vladivostoku. Viss- vienā karā tiktu sakauti abi režīmi!

Jelena, ir viens iemesls, tikai viens, kādēļ Somija pretojās, bet Latvija, Igaunija un Lietuva nē. Pateikt tev, jeb pati izdomāsi?

22.maijs 2022, 14:24
Jelena Sergejeva

Ko te daudz domāt, ja būtu vienoti, tad PSRS varētu ilgi domāt pirms uzbrukt. Lietuviešiem vispār bija tāda doma, bet Latvija kā vienmēr cerēja, varbūt proņesjot. Nav jēga vēsturi pārcilāt. 

22.maijs 2022, 20:51
Arnita Berzina

Karlis Ulmanis latviju krievijai atgruuda,lai pats nopelniitu silto vietinu buut par agranomu krievijas kolhozaa.Vinu pie sienas nepielika un gulagaa nenomeerdeeja.latvijaa jau no krustneshu laikiem ir daudz kangaru.

23.maijs 2022, 11:42
DŽA

Jelena, Tu neatbildēji uz manu jautājumu. Tātad nezināji atbildi. Pateikšu. Somijai bija parlaments, Latvijai, Igaunijai un Lietuvai- prezidenti. Somijas parlaments nobalsoja par pretošanos! Bet, Latvijā, Valsts prezidentam bija tas lēmums vienpersoniski jāpieņem!!! Ārkārtīgi grūts lēmums! Tāpat Igaunijā un Lietuvā. 

Bet tu, Arnita Berezina, esi fašistu okupantu slampa.

 

23.maijs 2022, 20:02
Aivars Gedroics

Tas Dža nav pie pilnas sajēgas, nepazemojiet sevi un ar viņu nediskutējiet !!!

23.maijs 2022, 20:26
DŽA

Gedroic, atkal tevi kāds krievs dirsā paņēma? Pediņ, tikai tam tu domāts esi! Lai tevi urlas drāztu! Viss skaidrs, ujobok?

23.maijs 2022, 20:52
DŽA

Gedroic, tu nemitīgi bļaun patriotiskus palagus, ar visu "cīņai sveikts". Bet, pediņ, tavs 'cīņai sveikts', nozīmē to, ka savu dirsu kārtīgi ieeļļoji :)

23.maijs 2022, 20:57
ina

Lai dies' nograbstas, bet tas nav normali, kadi zeki/urkas ( vismaz, leksika ir taja limeni) sevi represente, ka Latvijas  patriotus ar pretenzijam uz vienigo pareizo viedokli jebkura tema, situacija, diskusija. Ar Latviju tiesam ir cauri, jo skiet, ka normalie cilveki ir aizbraukusi, bet palikusi vien dza un jelenveidigie, kam doktora gradi matesvaloda, bet normalu valodu kas aizmirsusi, vai ari nekad nav apguvusi. 

24.maijs 2022, 11:44
Jelena Sergejeva

Ina... atkal Tu iebrauci auzās, es tevi ar mātes vārdiem neapsaukāju, toties Tev pietiek izglītība, lai varētu latviski, gan angliski novemties. Krieviski gan jau arī māki. 

24.maijs 2022, 15:34
Jelena Sergejeva

Jā Dža, prezidentam tas bija grūts lēmums, bet vēl smagākas bija sekas. Ja Ukraina padotos spiedienam, sekas būtu līdzīgas. Orda nav mainījusies un nemainīsies. Tie, kuri tur karo ir spilgtākie ordas pēcnācēji. Tādas zvērības tikai mankurti var darīt, kuriem nekas vairs nav palicis. 

24.maijs 2022, 15:44
ina

Turpini vien , doktore matesvaloda, pasas vardi, ko nu taisnoties. Tadu, ka tu pilna Latvija - it ka patriotu, bet isteniba degradetu nacistu.  Kas visinteresantakais - dazs labs nacists kanibals. Vai tomer tikai zombijs ar izskalotu pauri..

24.maijs 2022, 18:04
Ulvis

Ina,ja tev te nepatīk tu vari pārvākties uz Baltkrieviju viņi piedāva bezvīzu režīmu sautīgiem mērķiem.

24.maijs 2022, 18:22
ina

Sautigiem ha ha ha, viens rupeklis, otrs ha ha ha "sautigs"   ...

24.maijs 2022, 18:43
DŽA

ina, sūda fašistu slampa, kādi ir tavi nākotnes plāni? Tava rosseja karu zaudēs jau šogad! Maita, galvā pistā, rosseja ir absolūtā dirsā, EU un NATO palīdz Ukrainai! Bet tavējiem vairs nav resursu karam. Nu jau 30 000 okupantu ir nosprāguši! Un tie ir tikai saskaitītie- aplēses tādas, ka 50 000 jau beigti. Un jūnijā jau sāksies NATO, pilna mēroga, ieroču piegāde. Saproti, fašistu slampa, NATO bruņojums ir daudz modernāks par rosseju. Bet rossejas bruņojums- visi tie tanki, iznīcinātāji, ir sasisti- jaunu rossejai vairs nav. Bet Ukrainai ir nemitīgas ieroču piegādes.  ina, pakāries labāk, zovietiskaa mauķele :) 

24.maijs 2022, 19:32
ina

Bravo,  latvieti tipiskais ar varen latvisku niku dza ha ha ha. Savu valsti tu represente super ! Kazi, prezidents iedos kadu krustu par to ha ha ha. Un mate Google,  varbut, palidzes kadam rietumos iepazit latviesu kulturu, kaut gan - diez vai Google zina zeku/urku leksiku ...

25.maijs 2022, 8:40
Jelena Sergejeva

Ina, kas ir ar tevi? Grūtās dienas, vai kārtējais pametis pusceļā, neizturot tavu debīlismu? Var jau riet, bet tu esi rejošāka par jebkuru nogribējušos kuci, kas principā tev atbilst. 

28.maijs 2022, 2:28
ina

Jelena - tu tacu krieviete, uz tevi mans komentars neattiecas. Uz tevi tie vietejo patriots- vatniki, kolorado, utt....

 

28.maijs 2022, 9:33
Jelena Sergejeva

Inočka... Es ļoti labi sapratu tavu domu gājienu. Ja Tu domā mani izvest no pacietības,tad ar šiem epitetiem būs par maz. Es Tevi varētu nozākāt ka pat māte tuvu nestāvēs. Lūdzu, neizaicini mani!!! 

28.maijs 2022, 16:14

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas