Vismaigakie un nevainigi apsudzetie

Māriņa

Īpasi stulbais, es visu izlasīju un nekādu atbalstu man nevajag - nav vērts secināt manā vietā, es pati to spēju. Es, vismaz, nelielos ar savām izglītībām, atšķirībā no tevis. Manuprāt, tieši tā ir šaubīšanās par savu viedokli un mazvērtības kompleksa pazīme. Padauza ina tik sāpīgi reaģē uz rupjībām savā adresē, taču pati regulāri apvaino un saukā citus portāla lietotājus, kas neatbalsta karu un agresiju. Taču viņai, un slampai arnitai, tu ne reizi neesi neko aizrādījis par atbalsta un objektivitātes deficītu. No tā arī izriet secinājums, kurā pusē tu esi, un kas darās tavā paurī. Es pat teiktu, ka tev ir ''Stokholmas sindroms''.

28.maijs 2022, 22:04
īpaši stulbs

Nav mans, Māriņ, mērķis, te komentējot, lielīties ar izglītību. To pieminu tikai tāpēc, ka nav laika un gribēšanas citēt zinātniski atzītas patiesības, par kurām Jums varbūt nav ne jausmas vai tikai fragmentāras, no reālās dzīves atrautas, zināšanas. Vienmēr atceros Platona teikto - jo vairāk zini, jo vairāk nezināmā atklājas. Nu, tā, kā, kāpjot kalnā, paveras plašāks apvārsnis. Pat negrasos vairāk diskutēt vai strīdēties, vai polemizēt, jo būtībā šāda veida saskarse pazemo abas puses. Katrs savā dzīvē izvēlējies savu paradigmu un to, piekrītot cita uzspiestajai,  nozīmē noliegt pašam sevi. Latvijā esmu diezgan plaši zināms pavisam citā jomā, un ar savu veikumu, iespējams, pat Jūs esmu kādreiz iepriecinājis. Tā kā es savu dzīves nišu aizpildu pilnvērtīgi, esmu pašpietiekams un šaubām vietas nav. :)

29.maijs 2022, 15:51
ina

Tu perfekti apstiprinaji sava nika atbilstibu, jo tu patiesam esi ipasi stulbs. Un ne tikai. Ari ipasi rupjs, nu, ka jau latvietis parastais, kas dzivodams sava Sunu ciema ne ko zina, ne ko prot, tik vien ka sist pie krutim un radit ar pirkstu uz citiem. Izlien no sava pilju dikja, kazi no ipasi stulba partapsi par vienkarsi stulbu :D 

30.maijs 2022, 13:57
ina

Jelena - nu, kada marrutka pec man butu jaizved no pacietibas krieviete ? Re kur, ukraini  ar Bidena palidzibu jau izveda...  kaut gan,  pie kajas man rava zakasanas,  tavs matesvalodas gradu tu jau apliecinaji :D

30.maijs 2022, 14:00
Jelena Sergejeva

Jāā... Ina, izskatās, ka Tu ir  riktīga rašite. 9.maiijā droši vien tusēji pie pieminekļa. Tu tiešām esi dīvaina. Tavs īstais vārds nav Ždanoka? 

3.jūnijs 2022, 8:47
DŽA

ina, kāda ir tava dzimtā valoda? Kuru tu proti perfekti? Latviešu valoda tā noteikti nav. Jelena, kaut saka, ka krieviete ir, latviešu valodu pārzina perfekti. Bet tu ne.

4.jūnijs 2022, 10:27
Māriņa

Plancka, ina, par kādu ''parasto latvieti'' tu tur gvelz, ja visas mongoļu-tatāru rupjības nāk no krievvalodīgajiem? Turklāt tādiem, kas dzīvo mocīdamies ''pūstošajā Eiropā'', taču uz savu etnisko dzimteni pat skatīties negrib. Tu te gānīji pusi portāla komentētājus, taču baigi apvainojies, kad tos pašus mēslus sāka gāzt virsū tev pašai. Sēdi savā hrušķovkā un turi savu smirdīgo muti ciet, tu tak esi vatņiku ķerpila un kolaborantu adepts - tad arī nes savu krustu klusējot.

4.jūnijs 2022, 22:51
Māriņa

Īpaši stulbs - prieks, ka ar Tevi var veidot normālu dialogu, taču Tavs jautājums: ''Ko ina pateica nepareizi'' - netur nekādu kritiku. Varbūt nemaz neizlasīji visus viņas murgus un kolaborantu vārstojumus? Varbūt Tu pats to nemaz nejūti, taču tavos vēstījumos ir jūtams šovinisms un uzskatu stagnācija. Inteliģents cilvēks nerakstīs vēstījumus vairāku gadu garumā, ko viņš labprāt paņemtu priekšā, un nesaukās visus pēc kārtas par peredastiem. Jebkuram jokam un humoram ir savs limits. Taču tik un tā, Tu neesi tas sliktākais cilvēks, un man ir relatīvi patīkami ar Tevi komunicēt ;)

P.S. Droši vari uz ''tu'' - sen jau esam pazīstami.

4.jūnijs 2022, 23:00
DŽA

Pēc Īpaši stulbā pēdējā izteikuma, man ir zudusi jebkāda vēlme komunicēt ar viņu. Nu es viņa niku uztveru burtiski. Smagi cilvēkā vīlos. 

5.jūnijs 2022, 12:42
ina

Marin, jeb smarin, paskaties uz Jelenas muli, tur viss tataru-mongolu jugs skaidri uzzimets ha ha ha atliek vien jums nacisti-rasisti plosities un matesvaloda izpausties savu stulbumu un bezspecibu apliecinot- nozelojamas a.......a atliekas

6.jūnijs 2022, 14:45
DŽA

ina, fašistu mauka, muti aizver!

Un zini- ar šo karu, tava rosseja parakstīja sev nāves spriedumu. 

6.jūnijs 2022, 20:04
ina

dzaveidigais degenerat,  tu apkauno Latviju , jo  pretende uz istena Latvijas patriota titulu.  Nozelojama a.....a atlieka....

10.jūnijs 2022, 16:23
Jelena Sergejeva

Inočka_duročka,man līdz tavām puskrievu pustatāru, pus velns viņu zin vēl ko pati esi piejaukusi, ir ļoti tālu. Mani senči Latvijā ir dzīvojuši jau tad, kad tavējie par Latviju pat dzirdējuši nebija. 

11.jūnijs 2022, 3:09
Andris Stafeckis

Palasot  jusu epitetus visi kas seit raksta toc ir izlaisti no  Tvaika ielas ,vai pabeigusi Strencu filiali  Psihiski slimie cilveki

13.jūnijs 2022, 8:55
Jelena Sergejeva

Stafeckim... te savādāk nedarās, ja kādam rīkli nepārgrauzīs,miera nebūs. Tu mēģini pa labam, bet pretī saņēmu veselu kanalizāciju. Un pasaki, ka to var mūžīgi paciest.. 

13.jūnijs 2022, 18:35
Māriņa

Vai... es vnk nevaru :) Stafeckis ienāk forumā, kur pēc viņa domām visi, kas komentē, ir izlaisti no Tvaika ielas - un Stafeckis arī izdomā tur atstāt savu komentāru :DDD

18.jūnijs 2022, 22:50
Jelena Sergejeva

Labvakar Māriņa, prieks atkal Tevi skatīt. Stulbā Ina man sačakarēja laikus, kad var rakstīt. Ja es rakstu no rīta, tad man nav ko darīt.Lai viņai veicas! 

18.jūnijs 2022, 23:36
Marcis Dzelme

Tak nav ko bojat nervus ar vienu stulbu Putina padauzu un vel par paris stulbiem neta idiotiem !!

19.jūnijs 2022, 14:39
DŽA

Marcit, neta idiots esi tu :) ina, cielava, vēl viens tur bija, ir kremļa troļļi- viņi kaut sēmochkas par savu darbu saņem :) bet tu esi totāls dalbojobs! Dārzenis. 

19.jūnijs 2022, 20:13
Māriņa

Sveika, Jeļena, man arī prieks Tevi redzēt ;) Grūti mācībās, viegli kaujā! Uzliec mīksto inai un baudi dzīvi. Ja vajadzēs, nolaidīšos līdz inas bidlo līmenim un iemērkšu viņu līdz ausīm mēslos - tāda taču ir mūsdienu krievijas adeptu koncepcija :D Katram pēc nopelniem.

21.jūnijs 2022, 0:54

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:45

Jaunākās diskusijas