Udo jauns albums" Game Over".

Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Tātad, Jelena, rezumē- frāzi izdomāja Viljams Barouzs 50- tajos gados, vēl bītņiku laikos, bet pirmā grupa, uz kuru tika attiecināts termins "heavy metal", ir tieši Led Zeppelin. 

Lūk, Jelena, tu uzdevi jautājumu, uz kuru pati nezināji atbildi. Ja vēl kaut ko nezini, jautā droši:)

12.janvāris 2022, 15:30
Jelena Sergejeva

Runa bija par grupu, nevis par rakstnieku un Lediniekiem bija frāze heavy music, nevis metal. Jebkurā gadījumā Tev mīnuss. Stepenwolf neoficiāli skaitās, kā šā stila aizsācēji. Pūūū,palasi vairāk! Tieši par šo tēmu pat neredzu jēgu strīdēties, jo taisnība vienalga būs man. 

12.janvāris 2022, 16:37
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Stepenwolf neoficiāli skaitās, kā šā stila aizsācēji? Kur tu izrāvi šo nonsensu? Mini kaut vienu avotu, atsauci? Bez "tante pie pumpja teica", "es tā domāju" un "kaut kur dzirdēju". Tas, ka viņi dziesmā ielika vārdus no Viljama Barouza grāmatas? Stulbums. Tu nespēj pieņemt faktus, aksiomu, ja tā neatbilst tavai teorijai. Nē, tu tomēr esi aita. 2× 2 nav četri, ja Jelena Sergejeva domā savādāk?

 

12.janvāris 2022, 17:27
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Es atsaucos uz pasaulē atzīta muzikologa, BBC mūzikas sadaļas ilggadējā vadītāja, mūzikas kritiķa Sevas Novgorodceva 18. 09. 1987 teikto BBC ēterā. Viņš ir personīgi pazīstams ar visiem rokmūzikas klasiķiem un viņa teikto neviens neapstrīdēs. Viņu apstrīdēt mūzikā, ir, piemēram, tas pats, kas apstrīdēt Ņūtonu fizikā. Bet Jelena zina labāk:) 

12.janvāris 2022, 17:49
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jelena Sergejeva, rokmūzikas "pazinēja", kamdēļ grupas Led Zeppelin nosaukumā ir izņemts viens burts, vārdā "a"? Atbilde ir ļoti vienkārša, bet mamma Google to nepateiks. Vien zini vai nezini.

12.janvāris 2022, 21:54
Jelena Sergejeva

Jā, bija doma par nosaukumu Lead Zeppelin (svina dirižablis), kuru nomainīja tāpēc, ka no amerikāņu izloksnes, to varētu izrunāt, kā grimstošo. Par Stepenwolf, muļķības. Palasi vecos Kerrang. 

15.janvāris 2022, 0:19
Jelena Sergejeva

Uz muļķi mani nepaķersi un nākošreiz uzdod jautājumu, kuru bērnudārzā nezinās atbildēt. Šo jau es zināju lasot "Liesma". Mūrniekam bija labi raksti. 

15.janvāris 2022, 0:24
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jelena, pilnīgi garām.  Absolūti greizi.

15.janvāris 2022, 12:12
Armands Bite

Beidzot matus skaldīt!  Labāk pamāciet, kur biļetes nopērkamas??

 

15.janvāris 2022, 21:44
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

1968. gadā, "the Who" mūziķi Džons Entvistls (basģitāra) un Kīts Mūns (bungas), dēļ nesaskaņām ar Taunsendu un Daltriju, nolēma pamest "the Who" un dibināt savu grupu, kā solistu pieaicinot Stīvu Vinvudu. Entvistls un Mūns par to ieceri apspriedās ar Džimiju Peidžu. Sprieda arī par jaunās grupas nosaukumu. Angļiem ir teiciens- "to go down like a lead balloon", kas latviešu valodā nozīmētu- izgāzties ar lielu blīkšķi. Tādēļ Entvistls pa jokam piedāvāja grupu nosaukt par Svina dirižabli- Lead Zeppelin. Visi nosmējās un jaunās grupas iecere tā arī palika iecere. Bet Džimijs Peidžs, dibinot savu grupu, joku atcerējās un tā tapa Led Zeppelin. Kādēļ Led, nevis Lead? Vārds "Lead" ir pārprotams, jo nozīmē arī "galvenais/ vadošais". To Džimijs Peidžs nevēlējās, jo uzsvars tika likts tieši uz svina balonu- svina dirižabli. Tādēļ tika izmests burts "a". Led Zeppelin pārprast vairs nevar.

Lūk, Jelena Sergejeva, tieši krītošs/ grimstošs/ nelidojošs! Projekts, kas izgāžas. Uz to uzsvars likts tika. Kā jau teicu, tavas zināšanas rokmūzikā, ir virspusējas un sagrābstītas, velk uz knapu trijnieku, pie tam 10 baļļu sistēmā. Un zini, komjaunietis Mūrnieks var būt autoritāte vien aitām. Visu informāciju viņš ņēma no DDR žurnāla "Melody'n'Rhytm"-  vienīgā padomijaa atļautā mūzikas izdevuma, kurā vairāk bija bildes, bet informācija aiz matiem pievilkta.

15.janvāris 2022, 22:38
Māriņa

>>>Jeļena - Zuda man vēlme šeit uzturēties, jo pārāk ilgi portāla vadība pieļāva šī deģenerāta gānīšanos un cūkošanos komentāros. To vajadzēja izskaust jau saknē. Faktiski sanāk, ka viņš bija šeit vērtīgāks par daudziem normāliem cilvēkiem, kas šo vietni pameta, jo nevēlējās vārtīties šajos dubļos. OK, tagad viņu izdzēsa, taču joprojām šeit ir pilns ar visādiem frīkiem, kā Dzintis, Pintis u.t.t. Tāpat vairumā var atrast krāpnieciska satura linkus un paziņojumus, kurus portāls ignorē. Iespējams, tāpēc, ka pēc tam varēs veidot labus rakstus, cik cilvēku, un uz cik tūkstošiem, ir apkrāpti par milzu summām.

16.janvāris 2022, 21:27
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Māriņa, tikai tagad to pamanīji? Tak šī ziņu portāla komentētāju vidū, 90% ir dārzeņi! Sūda planktons. Nožēlojama biomasa. Aš pretīgi:(

17.janvāris 2022, 17:01
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Jelena, vēl viens jautājums, uz kuru tu, iespējams, atbildēt varēsi- kā un kad Džimijs Peidžs un Roberts Plants saprata to, ka dvēseles radinieki ir? Mūrnieks gan to stāstījis nav, jo viņš to nezināja. Bet atbilde ir gana vienkārša,  to, ja nezin, pat izdomāt var. Pagalam vienkārša! Es zinu to, ka tu nezini, bet man būs patiess prieks, ja uzminēsi. Uz priekšu, Jelena!

17.janvāris 2022, 18:01 (17.janvāris 2022, 18:15 - labots)
Jelena Sergejeva

Māriņ, neņem pierē, šeit reti kas mainās. 

21.janvāris 2022, 20:12
Jelena Sergejeva

Drinker, tas priekš tevis...YARBIRDS, bet par heavy viņi tika atzīti tikai 1969/70 gadā,pie tam ne jau par heavy metal. Tanī laikā, pat stils kā metal nebija. Tad jau The Who, Thin Lizy utt. arī ir metāls. 

21.janvāris 2022, 20:31
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Kāds,  pie vella YARDBIRDS? Un kādi heavy? Nesapratu, ko teikt vēlējies. 

21.janvāris 2022, 21:34
Jelena Sergejeva

Opā! Tajā blicē Yarbirds abi satikās. Tālāk aizgāja doma par cepelīniem kopā ar Bonamu. Nevar visas intervijas izlasīt. Ieteiktu krievu Classic Rock,bet tu jau kā eiropietis, tādus nelasi. Par the Who viss bija pareizi. Neviens no mums nav enciklopēdija, tāpēc nevajag sevi glorificēt. 

22.janvāris 2022, 1:14
Jelena Sergejeva

Aizsaulē aizgājis Meat Loaf. RIP

22.janvāris 2022, 16:21
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Roberts Plants nekad nav bijis Yardbirds sastāvā. Arī Bonams nē. Tu pārpārēm centies sevi pasniegt, kā rokmūzikas eksperti, bet patiesībā tavas zināšanas, kā jau iepriekš teicu, velk uz knapu trijnieku- gaužām vājas un pat maldīgas. Nē Jelena Sergejeva, Yardbirds laikos Peidžs Plantu nepazina. Pieņemu, ka tev ir mazvērtības kompleksi.

 

22.janvāris 2022, 20:27
Jelena Sergejeva

Pēc šitā man pat vairs nav ko teikt. Tas tev staigājošā "enciklopēdija". 

23.janvāris 2022, 5:31

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas