ĶĪNA IZSTRĀDĀ BIOLOĢISKOS IEROČUS: SEKAS – COVID-19 PANDĒMIJA

Augusts Augustiņš

Gudri vīri un tantes ar ietekmi, ar varu un spējām pēdējā laikā, ņemot vērā COVID-19 pandēmijas radīto „haosu” un cenšoties saprast, kas mūs visus gaida tālāk, arvien pārliecinošāk sāk runāt par to, ka, tomēr Ķīnai vajadzētu uzņemties pilnu atbildību par COVID-19 pandēmiju un tās radītajām sekām.

Visi līdz šim iegūtie tiešie un netiešie pierādījumi rāda tikai un vienīgi Ķīnas virzienā, lai arī kā Sji Dzjiņpins un ĶTR komunistiskā partija nemelotu un neslēptu informāciju un faktus par bioloģiskā ieroča COVID-19 izstrādi un bīstamā vīrusa nelaimīgo noplūdi Uhaņā.

Informācijas telpā, ja pacenšas, var atrast pietiekami daudz informācijas par tādu ceturtās drošības pakāpes bioloģiskās „aizsardzības” laboratoriju P4, kas atrodas Uhaņā un kurā ķīniešu zinātnieki nodarbojās ar dažādu koronavīrusu mutāciju pētniecību, līdz notika tas, kas notika.

Rietumu mediji ziņo par to, ka lielāko rietumvalstu specdienesti uzskata – Sji Dzjiņpins un ĶTR komunisti ir slēpuši un iznīcinājuši informāciju un pierādījumus par COVID-19 pandēmijas uzliesmojumu Ķīnā. Saskaņā ar Rietumu drošības dienestu atzinumu Pekina izvērš represijas pret mediķiem, kuri atļaujas runāt par šo problēmu, ir konstatēti vairāki gadījumi, kad Ķīnā ārsti un morgu darbinieki ir „pazuduši” bez vēsts.

Nav šaubu par to, ka Ķīnas specdienesti ir iznīcinājuši visus lietišķos pierādījumus, kas pierādītu, ka attiecīgajā laboratorijā atradās COVID-19 vīruss. Ķīnieši arī atteicās „padalīties” ar attiecīgo biomateriālu ar citu valstu zinātniekiem, kas strādā pie vakcīnas radīšanas.

Rietumvalstu domnīcas un specdienestu analītiķi uzskata, ka Ķīnai jau 2019. gada decembrī bija zināms par to, ka COVID-19 var tikt nodots no cilvēka cilvēkam, kaut gan ķīnieši par to sāka runāt tikai 2020. gada janvāra beigās. Kāds tur brīnums, Ķīnas valdība nekad nav kautrējusies melot, melošana ir Ķīnas diplomātijas pamatakmens, kas kombinācijā ar Ķīnas specdienestu kiberspējām dod gandrīz „lielisku” rezultātu.

Citiem vārdiem sakot, ĶTR komunistiskā partija lika „izdzēst” no Ķīnas interneta meklētājiem vairākas frāzes, piemēram, pneimonija vai plaušu karsonis Uhaņā, Ķīnas līderis Sji Dzjiņpins melo, Vinnijs Pūks, COVID-19, utml. Cik zināms, Ķīnas Veselības ministrija vēlāk oficiāli aizliedza publicēt informāciju par jauniem saslimšanas gadījumiem.

Tikmēr Ķīnai „nedraudzīgā” Taivāna pilnā balsī turpināja brīdināt pasauli par augošajām briesmām, un te nu mēs esam – ar maskām un bez maskām, kašķīgi un nelaimīgi, vienā laivā gatavojamies izbaudīt otro sliktāko ekonomisko krīzi, kāda jebkad ir, piedzīvota kopš Otrā pasaules kara beigām.

Rietumvalstu drošības dienestu atskaitēs un domnīcu pētījumos, kā arī Kremļa propagandas sacerējumos figurē viens ķīniešu zinātnieks – Šī Čženli, kurš it kā ir strādājis nelaimīgajā Uhaņas laboratorijā P4. Tiek norādīts, ka tieši viņš 2013. gadā bija atradis tā nelaimīgā sikspārņa izkārnījumus, kurā tika atrasts vīruss SARS-CoV-2, kurš par 96% ir tāds pats kā šodien mūs terorizējošais COVID-19.

Vai kāds zina, kurā laboratorijā tika radīti atlikušie 4% jauninājumu? Es ticu, ka Uhaņas laboratorijā P4. Ar 4% pietika, lai vīruss spētu dzīvot un vairoties cilvēka organismā. Smieklīgākais ir tas, ka šie ķīniešu „malači” 2015. gadā veica vairākas izmaiņas sikspārņa mēslos atrastajā vīrusā, lai pierādītu, ka tas var pāriet no lidojošajām pelēm uz cilvēkiem! Kāda velna pēc(?), rodas loģisks jautājums, un atbilde ir – Sji Dzjiņpina režīma vēlme iegūt jaudīgu bioloģisko ieroci.

Un pats stulbākais no ķīniešu zinātnieku puses ir tas, ka tie 2019. gadā publicēja zinātnisko darbu „Sikspārņu koronavīrusi”, kurā atzīst, ka ir pierādīts, ka cilvēks var iegūt šo slimību no nelaimīgajiem lidojošajiem zīdītājiem, respektīvi, zinātnieks caur puķēm izpļāpājās par Ķīnas ambīcijām bioloģisko ieroču izstrādes un ražošanas jomā. Zini Šī Čženli, mēs tev ticam, jo tagad katru dienu pasaulē simtiem tūkstošu nevainīgu cilvēku saslimst ar tevis radīto slimību, „paldies”!

Atceroties septembra beigās dzirdēto Sji Dzjiņpina melīgo runu ANO asamblejā, kurā viņš stāstīja par Ķīnu kā miera nesēju, par valsti, kurai neinteresē hegemonija, par vārda brīvību utml. brīnumiem, es nevaru saprast, kam Sji Dzjiņpinam ir vajadzīga superslepena laboratorija Uhaņā. Tagad tas ir skaidrs – bioloģisko ieroču izstrādei!

Ceru, ka ES, NATO, ANO, EDSO un pat de facto neeksistējošā KDLO uzsāks un novedīs līdz galam izmeklēšanu COVID-19 pandēmijas cēloņu jautājumā. Savukārt Sji Dzjiņpinam es silti ieteiktu atzīt Ķīnas paveikto kārtējo noziegumu pret cilvēci un beigt slēpt faktus un liekulīgi melot pasaules sabiedrībai, kamēr vēl nav pa vēlu.

Ķīnas centieni slēpt vīrusa COVID-19 noplūdi no „slepenas” bioloģisko aģentu laboratorijas var slikti atspēlēties pašai Ķīnai ilgākā laika termiņā, jo Rietumvalstis un ne tikai, jau labu laiku gatavojas kopā vērsties pret Pekinu ar kopīgu oficiālu apsūdzību pandēmijas izraisīšanā un apzinātu informācijas sagrozīšanu un slēpšanu. Tas ir tikai pats sākums, ilgtermiņā starptautiskais spiediens uz Pekinu tikai pieaugs, tas ir tikai laika jautājums, kamēr Rietumvalstis pārorientēs savas ekonomikas prom no Ķīnas.

Pagaidām visā pasaulē ir konstatēti teju 50 000 000 inficēto ar COVID-19, un 1 300 000 ir jau miruši – tā neko masu „slepkavošana”? Kas par to atbildēs? Ķīna var liegties, cik grib, bet visiem ir skaidrs, ka „ziepes” tika vārītas tieši Uhaņā.

Interesantākais ir tas, ka, kamēr ASV, Taivāna un Austrālija ceļ trauksmi, arvien biežāk paužot, ka Ķīnai ir jāuzņemas atbildība par COVID-19 radīšanu, tikmēr Kremlis neuzskata, ka Ķīna būtu pie vainas, nespēdams vai negribēdams paskaidrot, kāpēc Krievijas morgi ir pārpildīti ar COVID-19 upuriem, bet inficēto skaits aug ar katru stundu.  

Avoti:

https://pietiek.com/raksti/sji_dzjinpins_melo_ano_generalas_asamblejas_prieksa

COVID-19. Китай должен заплатить за преступление против человечества

https://www.yicaiglobal.com/news/china-first-p4-lab-could-enter-operation-by-year-end-dean-of-cas-wuhan-branch-says

https://www.dailytelegraph.com.au/coronavirus/bombshell-dossier-lays-out-case-against-chinese-bat-virus-program/news-story/55add857058731c9c71c0e96ad17da60

9.novembris 2020, 15:43
Juris

Pierādāms ir tikai tas. ka tas ir mēģenes vīruss. To, ka vīruss ir zināms jau no 2013. gada, ļauj domāt, mēģenes valsts adrese nav noskaidrojama. Tik pat labi to var izdarīt jebkuri teroristu grupējumi, ieskaitot arī spēcīgās valstis Ķīnu, Korejas, Japāna, Krievija, ASV utt.. Kāpēc nepiekrītu autoram? To norāda izplatīšanās vieta - tirgus. Nez vai augsta ranga slepenā bioloģiskā centra darbinieki maz klīst pa tirgu. Bet mērķtiecīgam teror aktam labāku vietu neatradīsi, it sevišķi, ja zini šādas labaratorijas atrašanās vietu.

16.novembris 2020, 11:23
Roberts

Labaratorijas.

17.novembris 2020, 14:26
Jānis Kalvis

Reti kurš ar to figņu slimo ar smagām pazīmēm.

17.novembris 2020, 21:46
Janis Banis

Tas jau nekas jauns..

17.novembris 2020, 23:41
Inara Timbare

vispirms indē,tad gtavo vakcīnu!.mēs-viņu pārbaudes objekts!

20.novembris 2020, 7:24
īpaši stulbs

Arī Ķīnā pilns ar peredastiem.

23.novembris 2020, 18:36
Ilze

Kaut ko Augustiņš ir pētījis, bet kaut kā līdz galam arī nav izpētījis. Tomēr tas netraucē, kā jau muļķim, izdarīt kategoriskus secinājumus.(Būšu tomēr mīkstāka - maize viņam arī jāpelna). 

26.novembris 2020, 2:35
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Kīna vismazāk ieinteresēta visādās sērgās,viņi visu pasauli ar savu preci apgādā.ASV  pat prezidenti reklamē vakcīnas kuras tika izstrādātas 2 mēnešos. Smiekls nenāk ?

9.decembris 2020, 15:57
Diana Kr

Kinai vajag teritoriju paplasinat. Viruss, liekas pazistams laikam no 1967 gada. Lai vai ka tachu patents uz to piederot Bilam.

14.decembris 2020, 12:39
jabis

šitam jātic, jo čalis ir pārrakstījis , ko saka USA , jo USA nekad nemelo - tā ir patiesība. Trump's - Kremļa ieliktenis un Navaļniju aŗī indēja krievs.

18.decembris 2020, 11:45
Jānis Ceļmalnieks

Dīvaini, bet raksta saturā apzināti noklusētā par ASV grantiem šajās laboratorijās veiktajiem pētījumiem. Reizē ar to raksts uzskatāms, par apzinātu neslavas celšanas avotu.

3.janvāris 2021, 9:26
Haralds Elceris

nav početīgi!

4.janvāris 2021, 15:01
Haralds

Zinātnieki pēta vēl vienu vīrusa rašanās versiju.

Pirms desmit gadiem Meksikas līcī izplūda 75 miljons tonnu barelu naftas.

Amerikā savukārt izstrādāja māskligu baktēriju ,kura it kā varēja neitralizēt šo naftu un tās nāvējoši iedarbību pret vidi.Vieni domā un ir pārliecināti  ,ka Covid19  rašanās galvenais cēlonis ir ASV radītā baktērija .

Tālāk --ir zināms ,ka Čečenijas karā tika kaut kas (made in USA) pārbaudīts---un tas iedarbojās uz uz noteiktu nāciju un noteiktu vecuma grupu-- jauni cilvēki reproduktīvajā vecuma grupā.

 Uzlidojumos Dienvisdlāvijā un virszemes atbalsta grupās pārdesmit ASV

4.janvāris 2021, 18:30
Haralds

pāedsmit ASV okupanti ar kaut ko inficējās..pamatīgi inficējās(inficēto liktenis nezināms )

Cūku gripa--uzliesmojums radās Meksikā--kompetenti ļaudis apgalvo ,ka cūku gripa tika radīta mākslīgi.

pierādījums >>??Toreiz to varēja atrast patentos--vakcīna pret cūku gripu tika patentēta gadu pirms šō gripas paveidu vispār atklāja .

4.janvāris 2021, 18:33
Игорь Амелька

nekas, ka Uhaņas laboratorijā darbojās NATO (ASV un Francijas) profesori-biologi, un tieši pēc viņu aizmukšanas no ķīnas sākās Covid-19 izplatība?

11.janvāris 2021, 11:30
Paul Ruusa

Redz Bils Geits jau ne velti juutuubee luudza pasauli uzreiz nepalaist naakamo viirusu....skaidra lieta kara darbiiba iet valaa...tas saprotams ...made in china...tak jau Latvijas ostas gribeeja pirkt.....taalaak jau nebija kur....Lai Dievs muus sarga.

13.janvāris 2021, 16:24
Jānis Kalvis

ASV vainīga,to var redzēt pēc viņu ziņkārības,elektronikas ar visām atpazīšanas iespējām,valdību pār pasauli utt.Ķīniets ir universāls un atļauj visu.

29.jūlijs 2021, 21:28
Stavus Grudejs

Ķīnai ar to visu nav nekāda sakara, Augustiņ. Atcerieties kas pirmie bļāva par gatavu vakcīnu. Viss ir daudz vienkāršāk.

29.jūlijs 2021, 22:09
Egils

Ir viena lielvalsts kam interesē vara un nauda,nevis tauta,tatad amerika.Ja varēja paši likvidēt dvīņu torņus,tad virusu palaist jau vienkārši nieks.

31.jūlijs 2021, 21:33

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas