Valentīndienas atskaņās tiek meklēts Miķelis

tautaruna.lv 16.februāris, 18:15
 
pixabay.com
14. februāri daudzi pavadīja romantiskā gaisotnē. Kādai mikroblogošanas vietnes "X" lietotājai šis datums sakritis ar skolas kladē atrastu sen aizmirstu vēstulīti.

Dace savā "X" kontā raksta: "Uzgāju sākumskolas laika klades un atradu šādu lapiņu. Man nav ne jausmas, kas ir Miķelis."

Vēstulītē ar krāsainiem burtiem rakstīts (red: mainīta interpunkcija): "Es tevi vienmēr atcerēšos, Miķeli! Un atcerēšos kā sapņu princi. Pagaidām es tevi ļoti mīlu, nezinu, kā vēlāk. Šo lapiņu (nesalasāms, jo aizklāts ar lūpukrāsas nospiedumu) mums abiem. Mīlošā Dace."

Komentētāji uzksata, ka teksta autore ir bijusi ļoti pragmatiska: "Ļoti praktiski un pragmatiski. Tapat kā mana jaunākā māsa, kad 6 gv bērnudārzā čalis viņu bildināja, viņa nesteidzās uzreiz piekrist- padomāšot.. Un tajā pat brīdī mammai, paskaidrojot savu atbildi, pusčukstus teica: “Ja nu es vēl satikšu citu?”"

Savukārt katrīna uzskata: ""Pagaidām es tevi mīlu, nezinu, kā būs vēlāk" - šo varētu ietvert laulību zvērestā."

Komentētājs aizdomājas: "Man daudz traģiskāk liekas fakts, ka Miļelim domātā vēstule NAV nosūtīta un joprojām atrodas pie tevis..."

Autore spriež: "Man aizdomas, ka tur bija kaut kāda baigā drāma - vēstulīte ir plēsta uz pusēm. Iespējams, atklājās kāda nodevība vēl pirms nosūtīšanas. "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas