Uztura speciāliste iesaka mieloties ar olbaltumvielām bagātajiem turku zirņiem.
Ēdot šos zirņus, ātrāk iestāsies un ilgāk saglabāsies sāta sajūta.
Šī būs lieliska uzkoda ar kuru remdēt izsalkumu un vienlaicīgi saglabāt slaidumu.
Var šķist, ka turku zirņi nebūs nekāda gardā uzkoda, taču tos pareizi pagatavojot, tie būs neticami gardi.
Ņemiet konservētus turku zirņus un noskalojiet tos, apžāvējiet tos. Pēc tam pievienojiet tiem nedaudz klāt olīveļļas un apberiet tos ar iecienītākajām garšvielām un lieciet grauzdēties cepeškrāsnī uz 200 grādiem aptuveni 20 līdz 30 minūtes. Graudzēti turku zirņi būs kraukšķīgi! Šādā veidā varat pagatavot gan saldu, gan sāļu uzkodu!
Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.