Skolotāja atklāj sliktāko bērna vārdu; viņa ko tādu dzird pirmo reizi

tautaruna.lv 23.jūnijs 2023, 18:44
 
F64
Izvēloties bērnam vārdu, vieni vecāki seko modes tendencēm, izvēloties starp populārākajiem vārdiem, citi jaundzimušo nosauc par godu vecvecvectēvam vai vecvecmāmiņai, citi izvēlas būt "unikāli" un izdomā dīvainus vārdus saviem bērniem, lai viņu atvases izceltos uz pārējo fona, raksta Mirror.co.uk.

Tomēr ne vienmēr viss ir tika skaisti, kā gribētos likties. Nereti neparasto vārdu īpašnieki tā vietā, lai priecātos par savu unikālo vārdu, uzaug dusmīgi uz vecākiem, jo dzīves laikā nākas piedzīvot nepatīkamus brīžus.

Tā kāda skolotāja uzaicināja uz skolu vecākus, kuri savu bērnu nosauca par "Paldies Dievam" (oriģināli - "Thanks God"). Pēc skolotājas teiktā, tas bija vissliktākais bērnam dotais vārds, kādu viņa ir dzirdējusi visas savas karjeras laikā.

Skolotājas neparastajā pieredzē dalījās viņas meita, vietnē Reddit rakstot: "Mana mamma daudzus gadus strādā skolā, un tur bija bērns, vārdā "Paldies Dievam". Šo vārdu bieži izrunāja nepareizi un par bērnu skolā smējās. Turklāt vārds "Paldies Dievam" īsti nepatika tiem skolotājiem, kuri ir ateisti un netic Dievam."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas