Vai tas ir joks? Pasauli satricina jaunie augstpapēžu "krokši"

tautaruna.lv 12.jūnijs 2021, 15:43
 
Ekrānuzņēmums
Pasauli pārsteigusi jaunā populāro "Crocs" apavu, kas tautā iesaukti par "krokšiem", līnija, kuru paredzēts izdot 2022. gadā. Sadarbībā ar "Balenciaga" tapušais "Balenciaga Crocs 2.0" modelis, kas ir pazīstamo apavu versija ar augstu un smailu papēdi, pamatīgi samulsinājusi soctīklu lietotājus.

Jaunais modelis veidots kā klasiskā Crocs apavu versija ar smailu un augstu papēdi. Turklāt tas būs pieejams dažādās krāsās, vēsta ārvalstu mediji.

Pagaidām nav zināms, cik šādi apavi maksās, bet "Mirror" lēš, ka Lielbritānijā tie varētu maksāt 650 mārciņas (aptuveni 753 eiro).

Par jaunajiem apaviem tika paziņots 6. jūnijā un cilvēkiem internetā par tiem ir atšķirīgs viedoklis.

"Es domāju... ko pie velna Balenciaga un Crocs domā, šo radot", "Es dievinu krokšus, bet Balenciaga x Crocs sadarbība ir kaut kas, kas mums NAV vajadzīgs", "Kas kaiš cilvēkiem Balenciaga? Nevaru saprast, vai tas ir joks, vai vienkārši tiek izsmieti cilvēki, kuri tās pirks" - cilvēku viedokļus apkopojis "Mirror".

Taču ir arī tādi, kuriem šis modelis šķiet pievilcīgs.

"Man pēc iespējas ātrāk nepieciešami "krokši" ar papēdi", "Visi, kuriem ir informācija, kā dabūt Baleciaga "krokšus" tiks bagātīgi atalgoti" - raksta citi.

"Balenciaga" ir luksusa modes nams, kuru 1917. gadā dibināja spāņu dizainers Kristobals Balenciaga Sansevastjanā (jeb Donostijā), Spānijā, un šobrīd atrodas Parīzē.

Crocs, Inc. ir amerikāņu uzņēmums, kas atrodas Nijotā, Kolorādo štatā, un ražo un tirgo atpazīstamā dizaina Crocs apavus, kuru ražošanā tiek izmantots unikāls materiāls Croslite.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:04

Jaunākās diskusijas