Vīrieti patīkami pārsteidz upes kanālā atrastais

tautaruna.lv 6.jūnijs 2021, 22:00
 
pexels.com
ASV, Floridas štata iedzīvotājs Kristofers Nolans kanālā atrada pudeli ar īpašu zīmīti, vēsta medijs "Fox News".

Nolans bija atradis 1987. gadā rakstītu vēstījumu. Vēstules saturs liecināja, ka tās autors ir Zaks Viljams.

"Dārgā persona, kura ir atradusi šo vēstuli, es vēlētos, lai jūs to man atgrieztu. Mani sauc Zaks Viljams. Ja zīmītes atrašanas laikā es esmu miris, tad vienkārši to paturiet. Pudele tika ielikta okeānā Mērtlbīčā," vēstīja zīmītes saturs.

Pēc zīmītes atrašanas, Nolans centās sameklēt tās īpašnieku. Tomēr pēc pāris stundām viņš uzzināja nepatīkamu patiesību.

Izrādās viņš nebija atradis 1987. gadā rakstītu vēstījumu. Zaka Viljamsa dēls tieši pirms nedēļas bija ievietojis kanālā šo ziņu.

Lai zīmīte izskatītos senāka, Noa izdomāja to datēt ar 1987. gada 16. maiju. Viņš zīmītē bija ierakstījis sava tēva vārdu un uzvārdu, lai arī viņa tēvs vēl tajā gadā nebija dzimis.

Nolana joks ātri vien tika atklāts. Tomēr jaunietim izdevās pat apmuļkot paša tēvu.

Nolana tēvs sacīja, ka pirms vairākiem gadiem viņš kopā ar savu tēvu bija licis pudelēs zīmītes un palaidis kanālā. Tieši pirms nedēļas viņš kopā ar savu ģimeni atpūtās brīvdienu mājā, kur bija pavadījis laiku arī bērnībā. Tajā brīdi Zaks bija domājis par to, kur ir palikušas visas kanālā palaistās pudeles ar vēstījumiem un, ka būtu interesanti tās atrast.

Noa necerēja, ka nevainīgais joks sacels lielu ažiotāžu, taču tieši tā arī notika.

Vīrietis, kurš atrada pudeli, dalījās ar tā vēstījumu sociālajā medijā "Facebook", pēc tam to sāka publicēt arī mediji, līdz šī ziņa sasniedza arī jokdari.

"Mēs smējāmies, jo nespējām noticēt, ka viņa paveiktais būtībā ir izplatījies visā internetā un, ka cilvēki tik tiešām mūs meklē. Tas ir kaut kas pārsteidzošs, ka pilnīgs svešinieks, kuru mēs nepazīstam, ievieto ziņu Facebook un tā sasniedz mūs," komentēja Zaks Viljams.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas