Mārīte no Daugavpils izsauc uz sevi uguni; iksotāji dusmās vārās

tautaruna.lv 15.marts, 11:20
 
Pixaby
13. martā Daugavpilī notika Nacionālo bruņoto spēku komandiera ģenerālleitnanta Leonīda Kalniņa preses konference, kurā viņš skaidroja robežas stiprināšanas nepieciešamību.

Viņš skaidroja, ka austrumu robežas militārās stiprināšanas un pretmobilitātes plāna īstenošanā miera laikā mīnu lauki netiks veidoti, bet plāna realizēšana attīstīs pierobežas reģionu ekonomiku. "Pretmobilitātes pasākumu ieviešana nekādā veidā neiespaidos Latgalē un Vidzemē dzīvojošo ikdienas dzīvi, netraucēs turpināt uzņēmējdarbību un pārvietoties ikdienas maršrutos," teica L. Kalniņš.

"Panorāma" savā sižetā uzrunāja Daugavpils iedzīvotājus, taujājot viņu domas par robežas stiprināšanu. Viena no atbildēm ne pa jokam nokaitinājusi vietnes "X" lietotājus.

"Ar kaimiņiem jādzīvo draudzīgi. Krievija neuzbruks Latvijai, jo mēs esam Eiropas Savienībā. Bet tāda iespēja ir. Kā toreiz bija... ienāca krievi, dzīvoja krievi un mēs dzīvojām PSRS. [Žurnāliste jautā, vai viņa krievus sagaidītu ar neļķēm?] Nu kāpēc ar neļķēm?! Tādi laiki," norāda Mārīte.

Ivars: Šis ir kaut kas! Viņa apjēdz, ka no tās D-pils paliks Buča. Jeb šīs visas aitas skatās krievu TV.

Veiko: Nevajag krievus, ja ir Mārīte salīkušu muguriņu…

John: Šī neaptver, ka tad, ja ienāks krievi, viņa nevis dzīvos kā PSRS laikos, bet atradīsies masu kapos kā cilvēki Bučā, Irpiņā u.tml.

Mārtiņš: Kaut kāds vājprāts ko šī kundze sak, ja nāks krievi - pāri paliks tikai drupas!!!

Kārlis: Pretīgi klausīties. Šitie laikam ir tie paši kuriem ''viss nav tik viennozīmīgi un dzīvosim draudzīgi''. Ārprāts!

Juris: Nav brīnums, ka Bartašēvičs un Elksniņš visu laiku tiek veiksmīgi pārvēlēti.

Fruldis: Bez personālijām, bet ko no šāda cilvēka sagaidiet? Ne jau ar ložmetēju mesties frontē. Skaidrs, ka dzīvos tālāk.. kā būs tā būs. Būtu jautājuši kaujas spējīga vecuma vīrietim, tad, lūk, tur būtu jau interesanti.

Gints: Bēdīgi bija to redzēt. Lūk, piemērs, kur clvēkam pilnīgi vienalga, kādā teritorijā dzīvot.

Juris: Saskaņā ar Nacionālās drošības likumu katra LV iedzīvotāja PIENĀKUMS ir pretoties okupācijai (vismaz ar pilsonisko nepakļaušanos, okupantu rīkojumu nepildīšanu u.tml.). Šī sieviete pateica, ka pakļausies un nepretosies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:19

Jaunākās diskusijas